НАПРАВИ СИ САМ ОТ НИЩО НЕЩО - 2

• 212 944
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Ето и моят венец

# 526
Момичета, ето и моят венец от шишарки.

# 527
  • софия
УАУ, разкошни венци! Тази година май не ми остана време за нищичко. И днес се боря денят да ми е поне 35 часа, подозирам, че няма да ми се получи. Обаче вижте едни чорапи какви чудеса правят. И тримата хубавеца са направени само от чорапи, копчета, игла и конец. Стават адски бързо, но по празниците ще метна в блога начина на правене, че сега време нъцки.

# 528
  • Kопенхаген
СлаБе , великолепни снежковци  Grinning Някъде из сайтовете за коледна украса често срещах подобни изработени от чорапи и ръкавички.

Прекрасни творения момичета и венците и декорираните свещи  Grinning

От мен една идея http://prikachi.com/images/678/5634678u.jpg

Роза от портокалова кора  http://prikachi.com/images/689/5634689f.jpg някъде видях такива сложени върху елхови клонки в камъшитен панер със свещ по средата- красота  Grinning

# 529
Мадам Дьо Помпадур във връзка с розата от портокалови кори искам да попитам как я закрепи да не се разтваря аз моята я вързах с конец докато изсъхне ] [/url][/img]
Ето и една идея от мен за аранжировка ] [/url][/img]А това е абажур който майка ми си направи за коридора ] [/url][/img]

# 530
  • Kопенхаген
popii , розата е от прясно обелен портокал така ми харесва повече. Веднъж оставих една да изсъхне но нещо не се получи... почна да гние.
Иначе не ги вързвам с нищо, навивам я и тя така си остава  Grinning

Прекрасен абажур  Grinning аз наскоро търсех идея. Момичетата тук ми препоръчаха такъв на една кука, но аз не умея да плета на една кука и се спрях на техниката с конеца и лепилото.

# 531
Благодаря за отговора аз реших да я оставя да изсъхне но наистина май няма нищо да се получи.А за абажура този за който говориш аз имам такъв някъде около 20 страница съм показала всички стъпки на изработка] [/url][/img]

# 532
Иха, тези чорапени снежковци и пингвини са уникални! Жалко, че хич не ми се отдават иглата и конеца.
От мен още един пингвин, от ел, крушка. И още идеи имам за крушки, но ще ги правя в последния момент явно.

# 533
Тези пингвини са тооолкова сладки - и от крушки и от пластмасови бутилки  Blush

Ето и моята импровизирана коледа елхичка  Crazy

# 534
Много са хубави наистина пингвините аз имам ел.крушка но нямам боя вие с каква боя ги боядисвате за стъкло ли?
И знам че сме на коледна тема ама искам да ви покажа какво направих вчера е и то донякъде може да мине за коледно  Joy] [/url][/img]
А ето и какво направи за вратата на хола защото е стара и стъклото е за смяна и много ми е грозно ] [/url][/img]

# 535
  • Kопенхаген
 popii , относно абажура точно това имах предвид ще разгледам инструкциите, които си оставила тук.
Много ги харесвам тези абажури  Grinning

# 536
  • в огледалото на живота
Една идея за коледна звезда:

И още декорации тук:
http://www.etsy.com/listing/109390138/christmas-poinsettia-lace-mason-jar-with

# 537
Много са хубави наистина пингвините аз имам ел.крушка но нямам боя вие с каква боя ги боядисвате за стъкло ли?

popii, ползвам акрилни бои, ще стане и с темперни Simple Smile

Moringa, от какво си направила елхичката?

# 538

popii, ползвам акрилни бои, ще стане и с темперни Simple Smile

Moringa, от какво си направила елхичката?

Направо ме е срам да кажа - ами от каквото и венеца - подръчни материали, т.е. стари брошури от магазините  Blush - съвсем на бързо ги навих на фуния - сложих няколко една върху друга, за да стане по-дебело и ги залепих отгоре и отвътре, за да не се развият и ги изрязах, за да стане равно да може да седи изправено Simple Smile като фунията я направих така, че на върха да остане съвсееем малка дъпчица, в която после пъхнах с клечка за зъби картонената звезда. После от стар плат нарязах ленти, които усукани залепих с горещ силикон, а "гирляндата" е от органза панделка, която без да искам разбрах, че и нея като я усуча стана като медна жица ...

Ако имаш картон под ръка още по-лесно ... украсата си е абсолютно по избор и въображение  Flutter

# 539
Здравейте! Извинете ме, ако вече е коментирано нещо подобно или ако не съм в правилната тема, но как мога да направя кукли за пръсти?

Общи условия

Активация на акаунт