НАПРАВИ СИ САМ ОТ НИЩО НЕЩО - 2

• 212 947
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
ето и моя принос към изработка на коледна украса(само че е миналогодишна)

направено от картонче от тоалетна хартия.

# 511
# 512
  • ...край Дунава
И от мен една украсена свещ (правена за подарък)
Свещта е купешка, една пластмасова подложка отдолу, една герлянда, няколко топки, малко сатенена лента, малко мрежа и лепило Laughing

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 23:52 от ╚Sisley╝

# 513
Браво, ╚Sisley╝о   Hug Страхотно е !

# 514
Нека и аз ви покажа мамините подноси ] [/url][/img]
А това е творение на сестра ми ] [/url][/img]
Ще се опитам да намеря и снимка на миналогоди6ния коледен венец който направих но нещо не го намирам.

# 515
Преди няколко седмици направих детска печка и фурна от картонени кутии

Вече е доста ползвана, но още е в играта

Пекат се мъфини на нея

Тук http://blog.malinka.bg/2012/12/blog-post_6921.html
е описано точно как се прави

# 516
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
malinka in love Crazy това е едно от най-милите и симпатични постижения "от нищо нещо" ! Браво! От все сърце пожелавам на детето ти да си я ползва със здраве! Grinning Grinning Grinning

Преди два дни изплетох на котарака си руг-раг килимче "Пчеличката Мая" от две стари тениски - черна и жълта. От тогава е подложено на непрекъсната експлоатация  Laughing, но в момента няма с какво да снимам. Щом фотоапаратът ми си "дойде"  hahaha ще се отчета.

# 517
Ето и венеца за който ви казах направих го от клонче от елха с помощта на жилка за риболов го направих кръгъл,ангелчето е от всичко по лев за 0.50ст а гирлянда е от лъки бой  :blush Grinning ] [/url][/img]

# 518
Ето го и моя свещник - с шишарки

# 519
Момичета,много се трудите!  bouquet

# 520
Нямах търпение да ви покажа най-щурия "направи си сам" коледен венец  Crazy , който някога съм правила - толкова е простичък и почти без пари ми излезнаха материалите - намерих това шалче-връзка в една втора употреба за 0,40лв., панделката и тя е от 2 ленти подаръчни, които фабрично опаковани също ме чакаха преди няколко седмици във ВУ, а шишарките и 2-те червени топки са по 10ст. от китайски левче магазин  Mr. Green - основата е от усукани стари брошури, които съм събирала от магазините да съм в крак с промоциите Simple Smile , облепени с дебело тиксо и понеже дотогава не бях намерила шареното плетено "нещо" бях увила венеца в стар зелен плат - буквално от нищо нещо  Blush - дано ви се хареса ...

п.с. pavlina&mima много ми харесва и вашия венец с шишарките, кътче природа на вашата празнична трапеза,
Скрит текст:
  - между другото поздрави за кулинарния блог, оказа се, че съм пробвала вече една от рецептите за американските палачинки - фантастично лесна и вече многократно изпробвана любима наша рецепта   bouquet - тези дни си харесах и рецептата ви за пандишпановото руло, нямам търпение да я пробвам - извинявам се на останалите за спама, няма да се повтори)

# 521
Moringa благодаря ти за милите думи  Hug  Венеца ти е разкошен - никога не бих се сетила да си направя такъв, но се е получил страхотно. Аз имам един направен преди няколко години от гирлянд усукан върху тел  и няколко коледни топки и панделки за украса

# 522
Moringa благодаря ти за милите думи  Hug  Венеца ти е разкошен - никога не бих се сетила да си направя такъв, но се е получил страхотно. Аз имам един направен преди няколко години от гирлянд усукан върху тел  и няколко коледни топки и панделки за украса
Скрит текст:

Така с гирлянда и тел е наистина много хубаво, само че ние сме в постоянно движение и все не откривам къде съм навряла миналогодишните коледни украси и все се налага да импровизирам.
Този ми е вече трети - оказа се, че да направя венец най-голямо удоволствие ми доставя - сега показвам номер 2 и след като първия го показах още записвайки се в темата, официално не ми останаха за показване Simple Smile - на този ангелчето и дървената играчка са фабрични коледни украси, всичко останало съм го правила аз - този е с картонена основа и усукана зелена прежда (което беше страшна мъка)  Blush

# 523
Здравейте, най-после успях да завърша щорите...за нищо не ми остава време, но пък малкия запълва всички празноти! Simple Smile

Нищо сложно като изпълнение, много са лесни. Единствено само ми се ще да променя малко връзването на панделките. Мислех да сложа халки и отделно да направя статични панделки със щипка, че така като са вдигнати и фльонгата става много голяма и не особено красива. Но ще подобравям в движение. Simple Smile
Много са красиви били споделила начина на изработване

# 524
  • Пловдив
Мира:)  Миналата година точно така направихме с щерките всички прозорци и врати, а те не са никак малко и малки. С такива снежинки и къщички, после напролет голямо чистене падна, но пък беше много красиво и уютно. Запалихме всички комшии около нас и те си сложиха, беше много хубаво. На нашата улица от нас тръгна украса да слагаме отвън и всяка година все по цветна става улицата ни. Много е хубаво така някой да подеме идеята ти. Много топлина, уют и подаръци желая на всички ви Nature Snowman santa2 Nature Snowman

Общи условия

Активация на акаунт