Любов с двама и към двама

• 30 712
  • 275
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас

Предполагам,че може да съществува подобна тройка,но не за дълго.
+1.
ако обичаш наистина, ще ти е гадно, че те "дават" на друг. даже може и без да обичаш да ти  е гадно. но хора разни...все пак такива тройки има

# 31
Преди месеци даваха по теледизията един испански филм на същата тематика.

Имам някакъв спомен за испански филм на тази тематика. Еротика. Двама младежи и младо момиче, нали? Как се казваше?

# 32
Откога на секса му се казва любов?
Разбира се, че подобна история е възможна и сигурна съм съществуваща. Любовните триъгълници, стига да са равнобедрени, са добра терапия за освободени люде, чудещи се каква дивотия да измислят за да запълнят ежедневието си.
По-добре рогцата да са слагани явно. Само дето Господ не е създал толкова алтруисти.

# 33
  • София
Не помня заглавието, всичко се въртеше около един ресторант.

# 34
  • Варна
не зная, все си мисля че повече са мъжете които не са за една жена..
И повече са жените правещи компромис за това.Сещам се за филма Вики Кристина Барселона.И Хавиер който наистина играе добре и не е за една жена ...Две жени могат да се привържат силно една към друга ако един мъж ги провокира към това.Но пак е за период от време.Обратния вариант не мога да си го представя - с двама мъже...

# 35
Лизет,кои двама го чакат с нетърпение?Двамата мъже или жената и единя мъж newsm78
Щото ако само двамата чакат с нетърпение да си направят тройка значи третия не го иска
Инак щеше да кажеш,че и тримата така нямат търпение

# 36
Разбира се, че подобна история е възможна и сигурна съм съществуваща. Любовните триъгълници, стига да са равнобедрени, са добра терапия за освободени люде, чудещи се каква дивотия да измислят за да запълнят ежедневието си.
По-добре рогцата да са слагани явно. Само дето Господ не е създал толкова алтруисти.

След като говоря за любов значи знам от сигурен източник че не е само секс, а именно любов. Или може би ти по-добре знаеш от участниците кой какво изпитва?

# 37
Ксения,гледай си кефа и не се тормози с въпроси. Предполагам за теб става въпрос,но дето викат хората "дай боже всекиму"! особено пък щом има любов.не само секс,аз съм за.

Едва ли е за нея. 1 перфектен, да приемем, че съществува, ама двама - едва ли...

Имаше документален филм по TLC май, не помня точната програма, живееха си заедно и нямаха проблеми, но при такива работи, според мен, винаги поне единият не е баш съгласен, но тръпи и се прави на съгласен. Рано или късно избива истината. Подобно нещо е често срещано и при двойки, които практикува суинг. Много щастливи, много за, ама по някое време единият си признава, че го е правил не защото му е приятно, а от страх да не загуби другия.

# 38
Лизет,кои двама го чакат с нетърпение?Двамата мъже или жената и единя мъж newsm78
Щото ако само двамата чакат с нетърпение да си направят тройка значи третия не го иска
Инак щеше да кажеш,че и тримата така нямат търпение

Предполагам че и тримата чакат с нетърпение срещите. Говорим за чакане на пристигането на третия.

# 39

Имам някакъв спомен за испански филм на тази тематика. Еротика. Двама младежи и младо момиче, нали? Как се казваше?

"И твойта майка също" ?

# 40
Ха да чуем мнението ви по казуса...Случвало ли се е на някой секс с двама и любов и към двамата?
Секс с двама и любов с двама са две коренно различни неща.
ПЪрвото е напълно възможно, дори и секс с трима-четирима...   Laughing стига да ти стиска.
А любов към двама души едновремемно е НЕвъзможно.Това е мит, оправдание за съвестта, залъгване...когато не ти стиска да вземеш решение.

# 41

След като говоря за любов значи знам от сигурен източник че не е само секс, а именно любов. Или може би ти по-добре знаеш от участниците кой какво изпитва?

Ако ти не си дамата от триъгълника, то така както и аз няма как да си сигурна, че това не е омагьосващо сексуално привличане, объркано за любов.
И понеже едва ли на някого в тази тема казусът му се е случил, то хипотетично можем да пишем всичко. Тема от типа бла-бла, приятна следобедна говорилня.

# 42
Ееех,Краси,ти с твоите възвишени и идеалистични разбирания Whistling Аз пък ще кажа,че за мен е възможно да обичам двама мъже,да обичам,да. Но не и да правя секс едновременно с двама.

# 43
Възможно е и хора си живеят така по света.
2ма мъже, съжителстват с 1жена.
Малко странно, но...след като за тях лично не е проблем, на мен хич не ми пука как хората живеят.
Дори наскоро гледах точно за такава 3ка в предаване по дискавъри.
Хората имаха проблем единствено с разбиранията и възприятието на околните. ) Иначе си живееха ок. )

И на мен понякога ми се иска така, ама не става номера. ))))) Толкова широко скроени мъже, и изобщо хора, супер рядко се срещат. )

# 44
Краси...*, и кого точно залъгваш?
Нито го смятам за оправдание, нито бягане от вземане на решение това, да обичаш няколко човека едновременно.
Нима ти обичаш само мъжа си и никой друг? Защото не е възможно? Не обичаш родителите си (баща ти също е мъж), децата си, или други хора?
Обичта е толкова пространствено чувство и състояние, че няма 2еднакви, към 2ма човека.

Общи условия

Активация на акаунт