В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 834
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
velviamo Честит рожден дееен  Tada  Много здраве щастие и щастлива мама септември месец Simple Smile
И на мен не ми е ясно защо са решили че няма нужда от микробиология и затова ще си поискам, на мен ми е важна Simple Smile
Фейтче и аз много се чудя тея неща трябва ли да ги пера или не...Знам че някой хора ги перат ама то моите ще дойдат като се роди бебчо живот и здраве и няма и да има за кога да ги пера. Ще видим как ще ми се получи Simple Smile
Ние с мама днес преопаковахме всичкия багаж за Пловдив и ми се взе тока та сега си релаксирам с едно фрапенце, че да не заспя по никое време Simple Smile

# 136
Имам такъв въпрос, момичета от София, накой да познава добът невролог, който работи със здравна каса, че си взех направление и сега трябва да избера къде да отида! Благодаря ви предварително!

Най-добрите невролози са в болницата на четвърти километър - Свети Наум. Много хора си мислят, че там е само за хора с психични проблеми, но това е специаизирана болница по неврология. Мосля, че при който и да попаднеш, няма да има проблем, но все пак ако искаш конкретно име, пиши ми на лични какъв е проблема и може да попитам при кой точно да отидеш.

# 137
Velviamo, Честит Рожден Ден и от мен! Пожелавам ти здраве и любов, здраво, усмихнато и спокойно бебче.  Hug Пази се и дано не се налага влизане в болница.
За прането- ние ще перем тапицерията на количката, на креватчето. Кой знае къде са се търкаляли по складове и магазини. Една приятелка ми каза непременно да изпррем и матрака. От техния ( чисто нов) излезли чудеса. Аз килими нямам, за зимата слагам едни като китеници на земята, но заради прахоляка тази година няма да ги слагаме. Имаме си човек, който идва и ни пере дивани, столове , нашия матрак с Рейнбоу. И август пак ще го викнем, когато баща ми си дойде от морето.Всичко се освежава и светва. Та и бебешкото матраче ще му дадем да изпере.

# 138
velviamo - дано да се оправи всичко с тази бъбречна криза  Hug

моят калъф на матрака не се сваля и няма да пера там, но каквото мога от количката, да - пък и то не е особено много  Grinning все ми се искаше всичко, но...

future-maman - добре ме подсещаш за Rainbow-a  Hug нашият бебешки матрак е още в Плевен и ще кажа на майка ми да го мине с тупалката, но без да го пере  Heart Eyes

аз след толкова разглеждане на протектори за матрак без гума - открих само 1 модел - за 30лв - други просто няма - то и този не е много сигурно, но като го поръчам и получим - ще разберем  Hug

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5424&cat=31

# 139
Анхелка аз имам на ТЕД ама не знам дали са с гума, вече са опаковани и немога да проверя ама като ги отварях последно не шумулкаха на найлон.
http://shopix.bg/Vodonepropuskliv-protektor-za-matrak-Paradise
За тези в описанието пише че са от дишаща материя някаква предполагам че не е гума
http://shopix.bg/Nepromokaem-protektor-Panagiurishte-1962
И този не изглежда зле Simple Smile

# 140
Мале не ми остава време да се включа в новата тема. Два дена се разбихме от чистене и подреждане. Днес сглобихме креватчето и благодарение на него се оказа, че трябва да правим цялостно разместване на спалнята. Едва се движа вече, нямам сили за нищо. Остана да се заема с прането на  дрешките и чантата за болницата.
Фейт, благодаря за темата, направена с много любов   bouquet Роси, страхотно заглавие   bouquet
velviamo, честит рожден ден   bouquet Много здраве, усмивки, заобиколена от любовта на любимите хора. Още малко и ще получиш най-хубавия ревящ подарък   ylinfant  И никакви бъбречни кризи повече, мила.

Ева, благодаря за инфото за прасковите, напоследък изяждам огромни количества  Hug

Даная, бързо да се оправяш, и аз не бях чувала за мастит при бременност. Бих те посъветвала ако имаш възможност да посетиш мамолог  Hug

Фейт, хубаво е, че половинчо се е оправил бързо, пази се и ти  Hug И страхотно изглеждаш на снимката  Heart Eyes

Ина, весело изкарване на морето, лек път и все пак се пази, мила  Hug

Моята лекарка ми пусна микробиология предната седмица. Каза, че един месец преди раждане е хубаво да се пусне, за да има време да се лекува ако има нещо Иначе при раждането може да се зарази бебето.
Аз пък искам лъвче, много се надявам да се роди около 15 август. Но надали, на пук на мен ще излезе девичка. Нямам нищо против девите, даже и не познавам, но всички като чуят, че може да е дева и ме плашат  Laughing
За количката - още като я купихме, махнах всички тапицерии и ги изпрах, сега стои завита. На кошницата за кола също.

Чакам и аз новини от Канелка, стискам палци всичко да е наред при нея  Praynig

# 141
Велвиамо, честит рожден ден!  Tada
Добре дошли и на новите мами и лека бременност до края  Hug
аз малко служебно се включвам но и мен ме удариха хормоните и хич не съм на кеф от няколко дни

# 142
мамчета Confused кажете нещо за разхлабване,никога в живота си  не съм имала запек ама това желязоооо Tired
и моля ви да споделите колко са тежки бебоците ви,наистина се притеснявам дали малкия се развива добре-в 30-та гс сме 1.200 кг Thinking

# 143
francheskasweet и аз имах проблеми с желязото. Започнах сутрин да пия по една чаша топло мляко с мед и си похапвах повече киви. На мен това ми регулира стомаха... иначе бяха големи мъки. А за бебката ние в 29 седмица бяхме 1200 гр. и доки каза, че си върви в седмицата, просто е по-дребничка и да не се притеснявам. Не се тревожи, а и знаеш, че много относително е това с теглото на бебките и не се изчислява с точност, а приблизително.  Hug  Всички ще си имаме здрави и прекрасни бебоци!

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 21:07 от Mishony

# 144
мишони ще пробвам това с млякото,че иначе с това напъванеее ooooh!
оох това майка да не си,никога не съм мислила за себе си,сега съм като луда....много се притеснявам!!! Praynig моля се за всички деца да са здрави Praynig Hug

# 145
  • Where I am Happy
francheskasweet и аз имах проблеми с желязото.Аз го пия както Августа беше споделила,2-3 часа след вечеря със фреш от портокал.Не ходя всеки ден до WC-то но поне не е запек.Преди пиех преди лягане чаша със айрян и също ми помагаше на сутринта.

# 146
Франки, страхотна работа вършат круши с айран, но не съм сигурна има ли все още круши на пазара  Whistling  За сега мисля че и по няколко праскови на ден вършат работа заради фибрите в тях. Друг 'лек' е овесени ядки с топло прясно мляко сутрин  Wink

# 147
Франческа не се тревожи за бебчо, ти си си дребничка и не се очаква да е голям бебока пък и те са си много относителни тези неща с теглото, важно е да расте и на всеки преглед мерките му да напредват, а теглото не е съществено Simple Smile Иначе ние бяхме 1400 в 29 седмица, но аз съм забелязала че си качва по около 200 грама на седмица дребчо, но всяко бебче си е различно Simple Smile А за желязото на мен не ми действа запичащо ама аз и предния път нямах подобни проблеми даже по скоро обратното и желязото не ми действа  по никакъв начин(не че го пия много редовно)...Както са казали момичтата топло мляко с мед или едно кафенце за мен вършат чудеса когато съм имала проблеми в миналото  Mr. Green

# 148
благодаря ви момичета Hug явно млякото е тайната Thinking Party отивам за чаша топло с мед Peace

# 149
francheskasweet  аз също като при теб в 30 г.с., бебо тежеше около 1200-1300гр. Но 33 г.с. е 1800гр. Спокойно, имаш време да порасне бебчето. Всичко е много относително. Аз съм дребна и малка като структура и последно ми казаха, че бебчето най- много да достигне 3кг., и спокойно ще мога по естествен начин да родя. Сега бебоците наддават много бързо, така че ще наваксате Hug

Общи условия

Активация на акаунт