В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 804
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
http://www.kididdles.com/lyrics/t023.html
това от мен за лекинка нощ Hug
мами утре ми е многооооо важен ден,моля ви изпратете ми положителна енергия наистина имам нужда от нея Praynig Hug

# 166
Привет.Минавам много транзитно,гледам няма новини от Канела.Дано всичко е наред.
Продължих серията мои покупки в албумчето:).Отивам да спинкам,че съм  мноого уморена след днескашните чистки Hug

# 167
Привет.Минавам много транзитно,гледам няма новини от Канела.Дано всичко е наред.
Продължих серията мои покупки в албумчето:).Отивам да спинкам,че съм  мноого уморена след днескашните чистки Hug
Честити покупки и подаръци,всичко е много сладурско:)И количката ви е страхотна. 1stroller smile3504
Имам същия комплект за WC,много е сполучлив:)
Франческа,тази песничка ни е любима за дискотека в корема:)Стискам палци за утре. Praynig

# 168
velviamo Честит рожден ден и от мен на патерички /ама докато изчета всички отговори.../  Hug Пожелавам ти да си жива и здрава, много щастие, късмет, успехи, любов, сбъднати мечти и най-вече ти пожелавам септември едно живо и здраво бебче и леко раждане Simple Smile
Milena_87  за съня ти.. и аз съм имала подобен- само че при мен ръчичката на бебчето само се показваше през стомаха ми и се скриваше и беше наистина много малка /особено дланта/ и определено е стресиращо малко да сънуваш точно това
Франческа успех утре
а за Канелка.... дано всичко е наред с нея и бебчето /ако е родила/  Praynig
и добре дошли на новите майчета и от мен  Simple Smile

# 169
Добро утро, днес май аз съм най-ранобудна  kaffeetrmker_2 Не че не ми се спи, просто се събудих мнооого гладна и сега отивам да мажа филии  Mr. Green
Франческа, имаш стиснати палчета и от мен за днес  Praynig Иначе моята беба в 30 г.с. беше 1400 гр. така че не се притеснявай за малчо - сега растат най-бързо.
Добре дошли на новите мами  Hug
Охоо, сега видях че и аз вече съм в групата на 8-ми месец  Party

# 170
  • Бургас
Морген Hug
Я, Чики само с теб ли сме се вдигнали Whistling Ай, честити ти 8ми месец Hug Аз можех още да подремна, но малкият дойде гладен и ме вдигна Tired
Днес съм на преглед, после ще се отчета (даже днес ми е и ден за МБ, че преди месец морихме гъби ooooh! Дано да няма вече Praynig
МНого стиснати палци и за Канела, и за Франческа Peace

# 171
Оп - цоп, записвам се в новата темичка, пожелавам ви успешна нова седмица и отивам да чета какво сте писали  Hug

# 172
Добро утро момичета!Днес е хладничко и май бъдещите мами спинкат  още,аз след малко отивам до LIDL да видя тези хавлиики дето ги търсих още в четвъртък,че ще се поболея!Хубав ден от мен и много положителна енергия на всички!

# 173
Добро утро, тумбачета!  Hug И аз съм от ранобудните... като се събудих в 5.30 и няма заспиване  1countingsheep
chiki честит осми месец   bouquet
Франческа стискам ти палчета и ти изпращам много положителна енергия!  Hug
Пия фрапенце, хапвам няколко сандвича Grinning и отивам до Лидл да видя тази промоция, дали ще си харесаме нещичко.  Grinning

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 09:20 от Mishony

# 174
  • Бургас
Какво има дес на Лидл, че всички сте се засилили нат newsm78ам?

# 175
  • Бургас
Добро утро момичета!
Надявам се, че сте спали добре. Поне в Бургас беше екстра! Лошото е, че съм на работа Sad и в 8.15 вече ми бяха вдигнали кръвното.

Стискам палци за момичетата!

И аз днес влизам в осмия месец  Laughing

# 176
Melly.G пускам ти линкче с промоцийката в Лидл, незнам как ще са нещата като качество, и за това отивам да видя.  Hug

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=17110

lina_bs честит осми месец и на теб!!!

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 09:19 от Mishony

# 177
Наспах се  newsm53
Пия   food010 и  ви book.Ох и аз се чудя за термометъра от Лидл. newsm78

# 178
Добро утро красавици!
millenitta    аз вкъщи съм с протектор на Блян и за тази цена съм доволна. На бебо също съм взела 2 протектора на блян за по 5 лв. Някаква промоция бях уцелила в Карфур и повече ми харесват от протекторите, които са по бебешките магазини. Аз също като теб знам, че протектор без промазана (гумирана) част няма.
Аз мъжо преди половин час го изпратих на работа, и вече трябва да е минал през ЛИДЛ за този термометър  smile3534 , за който се чудех ,ако не го бяха пуснали на такава цена как ще дам 100 лв за друг такъв. Довечера чак ще го разгледам. Надявам се да е добър, понеже ползвам на същата марка микровълнова и съм страшно доволна от нея, независимо от смешната й цена. Надявам се да не ни трябва често термометър, а да са ни здрави бебоците.  Аз продължавам с  newsm55

# 179
Момичета,нямате изчитане!Фейт,мерси за прекрасната нова тема Hug
whisper__1 , si.lina   welcome Hug!
velviamo,честит празник на патерици!Пожелавам ти здраво бебче на финала!
francheskasweet ,стискам палци днешния ден да ти донесе много радост!
Канелка,дано всичко с вас двете е наред!Успех и стиснати палчета от мен!
Днес е поредния работен ден за мен Confused

Общи условия

Активация на акаунт