В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 26 416
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Fate на умирачка бях буквално.. не умора.. важното е че мина.
Миленка нормално е с гърлото си да си усещаш. Представляват изливане на стомашен сок от стомаха към хранопровода. Дължи се на отваряне клапата към стомаха, което може да е хормонално причинено или физически чрез натиск. Няма нищо общо с косата на бебето. Никаква връзка. Проста анатомия.

# 496
  • където мечтите се сбъдват

Бебе се къпе като се почва от главата. държи се наведено надолу за да не му се стича вода в очите. В началото повечето бебета не предпочитат да ги пльоснеш в коритото - чувстват се несигурни. След втория месец се отпускат.[/color]
И аз така знам от лекциите,на които ходя,но едни мои познати,на които им се роди скоро бебче са викнали някаква леля да им покаже къпането в началото и те твърдят,че се почва от дупето.Трябва много да внимаваме кой и каква информация ни дава.Не,че е фатално в случая,ама все пак..
Даная,ти нали ще раждаш в Дева Мария?От болницата ми казаха,че когато започне раждането можеш да си извикаш линейка да дойде да те вземе напълно безплатно.Ако хванеш такси от М.Рудник до Ветрен,златно ще ти излезе  Simple Smile

# 497
  • Варна
Здравейте, сега се връщам от преглед. Излязох в 9часа сутринта, ходих до МД, после пеша до пазара, обиколих магазините, ходих до работа да си оставя 45-дневния преди раждане и сега вече издъхнала се прибирам. Бебо си е обърнат надолу и наляво, бил идеален за нормално раждане. Водите и плацентата са супер. Тежим 2200гр. Барбера, мисля, че ти ме питаше за списък от МД. Акушерката ми каза да си нося две нощници и чехли, всичко друго те давали. Даже инжекцията за мамите с отрицателна кръвна група е безплатна. Питах за стволовите клетки. Казаха ми 5000лв за 20 години  #Crazy Ще го мисля. Трябвало и по-рано да кажа за епидурална упойка ако искам, ама аз се чудя  newsm78 . Пуснаха ми всички изследвания, а другия път ще ми правят и гинекологичен преглед, за гъбички и дали всичко е ок за нормално раждане. Иначе сега почвам да ходя всяка седмица  Grinning

# 498
Стефанел - все тая принципно. То това не е така фатално, като информацията в други области. Това за момиченцата отпред назад е важно.

# 499
Мери-гери , всичко му е показано и казано... сега остава да не реши да ме "изненада"  Laughing Но няма, той е добричък... няма търпение миличкия да отиде до магазина  Heart Eyes Даже и до МД трябваше да ходи днес, защото милата му умна женичка забрави да си подпечата болничния като я изписаха  Mr. Green
Да ви се оплача ОТНОВО  Blush сутринта реших, че ми падна тапата... изкарах си акъла, надявам се да не е... нямам болезнени контракции още... даже днес съм имала само едно стягане... тези 4 седмици до 36 навършена ще са ми най-дългите в живота, ако го докарам до тогава  ooooh! Но нищо, ще се постарая да мисля позитивно  Heart Eyes

# 500
Стаси без тапа може да изкараш седмици. Стискам ти палци да устискаш поне до 36г.с. Тапата понякога се бърка с по обилно течение.

# 501
Стаси без тапа може да изкараш седмици. Стискам ти палци да устискаш поне до 36г.с. Тапата понякога се бърка с по обилно течение.
Аз едни глобули слагам сега и може и от тях да е, но беше друг цвят и затова се поуплаших... но каквото такова. Както каза доктора от МД и надолу с главата да ме вържат, ако тръгне няма как да я спрат

# 502
Даная,ти нали ще раждаш в Дева Мария?От болницата ми казаха,че когато започне раждането можеш да си извикаш линейка да дойде да те вземе напълно безплатно.Ако хванеш такси от М.Рудник до Ветрен,златно ще ти излезе  Simple Smile

Виж,за това не съм питала,ама и ние още не сме ходили да подадем документи,че покрай моите неща не ни остава време.А пък за тахито-не дай Боже да се стигне до него-ще се ползва ,макар и скъпичко.Иначе и аз съм шофер,ама сигурно няма да мога да се събера зад волана с коремчо и с тия къси крачета Laughing

# 503

Виж,за това не съм питала,ама и ние още не сме ходили да подадем документи,че покрай моите неща не ни остава време.А пък за тахито-не дай Боже да се стигне до него-ще се ползва ,макар и скъпичко.Иначе и аз съм шофер,ама сигурно няма да мога да се събера зад волана с коремчо и с тия къси крачета Laughing

Не знам дали ще се събереш, но със сигурност няма да ти е до шофиране като те почнат болките,  Laughing  аз си  го представям това как сама тръгвам с колата към Пловдив като ме почне, че има вероятност и аз да се окажа сама, ама все ще измисля нещо, иначе ще се пребия някъде,  то нервите ще ме тресат, ако не контракциите  Crazy

# 504
  • shumen
Момичета да Ви почерпя макар и виртуално.Днес моят мъж има рожден ден.Да ми е жив и здрав.

Качвам Ви и снимките с дрешките и козметиката за бебка.
И ние още сме в ремонти,но му се вижда края вече.

# 505
  • Варна
Здравейте момичета,
Да се похваля,че вече си имаме кошарка и с нея завършихме с всички ремонтни дейности, сложих я в албумчето (стая за бебето)...много съм доволна  Laughing
Миналата седмица бях на преглед, бебка е около 1700гр., добре е и ритка много. А днес ще ходя да видя резултатите от кръв и урина..правиха ми изследване за антитела, че съм отрицателна група, дано всичко е наред Praynig Иначе за името сме избрали - Маргарита (на баща ми).
Покупките на всички са страхотни  Peace. Всеки път като ги разглеждам ми става много мило !

# 506
Ох,момичета,вече тотално ще изперкам!Връщам се от тонове.40 минути ги слушаха,правиха кардиограма.Много са високи-до сега са били около 125,а днес имаше моменти в който стигаха 190.Казаха ми в 16 часа да отида пак.Или било от жегата или трябва да се вади.Не издържам вече с такава прекрасна бременност последните две седмици ми скъсиха живота......Знам,че рев няма да помогне,ама не мога и да се успокоя

# 507
danaeka ЧРД на половинчо  Hug дати е жив и здрав и да бъде най-добрия татко  Heart Eyes
Честити покупки ... к-тчето за изписване е много нежно  Heart Eyes

Мартичка ... в момента трябва да си уравновесена и да не изпадаш в такива ситуации. поплачи си още малко, избърши сълзите и после те искам по-твърда от всякога  Naughty Hug

Стаси ... още само поне четири седмици. Наистина изглежда доста, но трябва да устискаш  Praynig Говори му на бебока да не излиза още и да си постои на топличко там - кажи му, че на вънка е още по-топло  Mr. Green Hug

Браво за хубавите новини на всички от прегледите. Това са най-хубавите моменти .. за сега  Heart Eyes

Данайче   Hug гушки и кураж на всички наши мами в болниците  Praynig Hug

Ние вече се прибрахме и за днес приключваме с ангажиментите. Купихме един пакет малки памперси и вече мога да каж, че съм събрала багажа за родилното ... само трябва да видя къде и в какво ще го събирам  ooooh!

kr1st1na86
сега погледнах леглото ... много е хубаво защото и като разположение и като модел е подобно на Mr. Green нашето. А спалнята ни също е черно и бяло  hahaha Вчера се притеснявах как да го зъвъртим за да имам видимост, но в момента сме го сложили точно така като вас ... предполагам, че така и ще остане  Heart Eyes

Канелче ... успокой се мила да не вдигнеш някое кръвно. Отиди следобед пак на тонове и тогава вече ще прецените, но си мисля, че може би е моментно.  Praynig Hug

# 508
Канелка, направо се изтормози последните седмици, но съм убедена че всичко ще се нареди с теб и бебка, все пак постоянно те следят Hug

Вчера и ние капарирахме кошарката на Арбор - малко по малко и аз започвам с покупките Simple Smile

Данайче, надявам се днес да си по добре, а ако болката е силна и непосилна посети и зъболекар Hug Hug

# 509
Канелка , миличка  Hug Кураж ти трябва много  hug Ако успея да те успокоя изобщо... докато лежах в болницата, имаше едно момиче, на което при запис на тоновете й казаха, че са също тахикардични ( нейните около 200 бяха ) След 6 часа я викнаха пак на запис и всичко се беше нормализирало. Може просто временно състояние да е било, знам, че пулса на бебчо се влияе от този на мама. Може ти да си се притеснила нещо и затова да е станало така. Виж в 16:00 какво ще ти кажат, но трябва да си спокойна, за да бъде записа сигурен. То е лесно да се каже, знам.. мразя и на мен като ми го повтарят, но трябва да си спокойна  Heart Eyes  Hug Моля се за вас двечките и се надявам записа да бъде добър  Praynig  Hug
Фейтче , цяла вечност си е  Mr. Green Говоря й всеки ден колко е лошо навън, но не слуша, иска да се обеди самичка  Whistling Ще се разбере докога ще одържи фронта, накрая да не я пренося само  Laughing

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 15:09 от Stasy87

Общи условия

Активация на акаунт