В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 866
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро и от мен. И аз тази нощ се понаспах, събудих се за пиш едва в 5 ч.....

Иначе това с умората напълно го разбирам и не си и помислям за море с дете. Миналата седмица нали и ние бяхме на планина - на Чифлик в много хубаво хотелче с басейнчета и аз се размазах от мързел докато тати и бъдеща кака почти не излизаха от водата. Но пък се и поразходихме из местността - голям мерак ми бяха Крушунските водопади, та и тях ги покорихме. Тази седмица, обаче и аз съм с доста понамалени сили, чак не си представям геройствата, които правех в планината. Но го отдавам и на жегата... знам ли, просто на моменти тук не се диша.... (Тези размисли са по повод поста на Sky - пожелавам да си починеш добре  Hug)

маймунка ти питаше за Дяволов - аз ходих при него във вторник в МД - на работа е и съм много щастлива, че се съгласи да ме приеме да раждам при него. Случайно се засякохме и запознахме с elio, та и чакането мина неусетно.

Момичета, като ви чета за кръвните изследвания, вчера и аз си правих ПКК и урина, та показателите ми са ОК, с изключение на доста завишен СУЕ - 66 при норма 25. Четох, че при бременност е нормално, но ще се консултирам и с гинеколога ми. Не мисля да се притеснявам, за сега. Това, което сега проверих е, че нямам показатели за желязото в изследването, та се замислих това при допълнителни изследвания ли се вижда, дали не пропускам нещо... Ще съм благодарна някой да ме светне

миленка браво на теб за ентусиазма - и аз днес съм се заканила да отметна една камара задачи покрай разчистване преди да започне ремонта и довечера живот и здраве се изнасям към Пловдив, за да оставя свободен терена за мъжа ми да се развихря

Хайде хубав ден на всички и много кураж и стиснати палци за тези, които имат нужда  Hug

# 586
ОООХ гледам часът на мама Praynig леле как се разплаках Embarassed
дават за майките,който дъълго време не могат да имат детенце Confused
ооох колко трогателно,една жена колко трудно накрая и се получава,и как изписват малката принцеса.....как всички плачат,и как майката на мъжа благодари на снаха си,че има внук Peace
ох благодаря на Бог за това ,че съм бременна Praynig

# 587
TaniaR как се свърза с Дяволов? обади му се за преглед и като те прие говорехте да води раждането ли? как стават тез неща не знам,а ми препоръчаха от МД Димитров и мисля да звъня..смао да разбера другата седмица дали ще ни се удължи договора с фонда newsm78
francheskasweet по-добре избягвай такива предавания  Wink съвсем нормално е да си поплачеш Confused

днес влизам в 8м  Mr. Green айде още малко Hug
хубав ден  bouquet

# 588
hrisik За креватчетата и ние много харесахме това на арбор, ако не си го видяла на живо има го в Бейби Планет на Гоце делчев 31 май беше преди светофара с Дойран ако идваш от към българия. Има само един недостатък, решетките не се свалят (освен ако не развиеш винтовете) и когато матрака е на най-ниското легло не може да стигнеш да му смениш чаршафите дори. Доста е голямо, масивно е, бялото обаче е ожулено още в магазина дори без да се ползва, другият цвят е по-добрия. Първото креватче не съм го виждала на живо, малко е мъничко според моите критерии, но решетката се смъква. Виж и леглата на мебел Джен, имат добри неща от масив, ние си поръчахме след голямо чудене за това на арбор от мебел джен.

# 589
d_cvetanova добре дошла в 8-ми месец Hugи аз днес влизам в 8-ми месец Peace хихихи
ами,гледам всичко по телевизията Flutter и някои неща са много положителни Peace това за мен е много мило,погалвам си пупата и казвам "сине, Бог ми те изпрати "  Embarassed

# 590
d_cvetanova добре дошла в 8-ми месец Hugи аз днес влизам в 8-ми месец Peace хихихи
ами,гледам всичко по телевизията Flutter и някои неща са много положителни Peace това за мен е много мило,погалвам си пупата и казвам "сине, Бог ми те изпрати "  Embarassed
уфф къде ми каза сега за Часа за мама..сега го гледам за една друга майка,която осиновява дете,след 5 неуспешни опита..имам много близка приятелка,която има два неуспешни и ми стана мъчноо Cry

# 591
Добро утрооооо  Hug
Канелка, още мъничко остана! Дръж се! Скоро ще гушкаш сладката бебка!  Heart Eyes  С теб сме и ти изпращаме много положителна енергия!  Praynig Praynig Praynig
Франчи, d_cvetanova, честит осми месец!!!  Hug   bouquet
И аз редовно си гледам Часът на мама и точно на това предаване и аз си поплаках...  Повторение е от вчера следобяд. Cry  Embarassed
Лек и прекрасен ден от мен!  1swing

# 592
TaniaR и аз се интересувам от подробности покрай Дяволов (още нямам лекар, а влизам скоро в 9).
Моля те да споделиш. Прегледа ли те или само говорихте? Аз още не съм решила за избора на лекар и екип. Всеки ден съм на рзлично мнение в зависимост от това с коя приятелка говоря  Rolling Eyes
Часът на мама за съжаление нямаме  Sad търсих и в нета, но не открих линк...

# 593
  • София
TaniaR как се свърза с Дяволов? обади му се за преглед и като те прие говорехте да води раждането ли? как стават тез неща не знам,а ми препоръчаха от МД Димитров и мисля да звъня..смао да разбера другата седмица дали ще ни се удължи договора с фонда newsm78

Ами аз от тук научих за свободния му прием във вторник http://www.maichindom.com/bg/practitioners/ Не съм се обаждала предварително, не съм говорила с него и не го познавах. Бях чувала само много добри отзиви от познати и приятели. Отиваш пред кабинета и чакаш, имаше доста желаещи. За Димитров, обаче не знам конкретно, не го виждам да е обявен в сайта. Някой друг, ако знае нещо конкретно - да помага  Peace

radost81 сега прочетох и твоя пост, та дописвам - първо си поговорихме, аз съм след първо секцио и разпитвах за мнение дали е възможно естествено раждане (към момента нямам някакви медицински причини за секцио) Та това ми беше интересно и важно. Честно казано, човекът беше на крачка да ме отсвири, защото вече му е доста запълнен графика за септември, "а иска и от време на време да може да се прибере вкъщи", но накрая се съгласи, като се закани да не приема повече за септември (но това за пред мен, не знам дали ще устои).  Та после ме прегледа и на ехограф - почти нищо не коментира по това, което видя, само ме пита дали съм правила фетална морфология и при кой. Потвърди, че юнакът върви големичък - близо 2 седмици напред и излезе 2500 гр. и после уговорихме следващите виждания - за след месец - пак във вторник на свободния му прием, когато ще уточняваме и подробности за раждането - живот и здраве тогава вече ще съм в 9 м. Ако мога да съм полезна с още нещо, казвайте

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 11:24 от TaniaR

# 594
Добро утро  morning Браво на всички, които са се наспали тази нощ - аз будувах от 5 до към 7, беше ми мноого горещо, пусках си климатика - вече почти не мога без него  sweating
Канела, още малко миличка  Hug
Хрисик и на мен ми харесва повече второто  Peace
teta014 благодаря за статията - беше доста интересна, само че и аз я прочетох отгоре-надолу  Mr. Green
Аз ще ставам да се приготвям за доки по ЗК, винаги ходя по-рано че там се чака поне няколко часа - никой не ти дава ред (това не харесвам на моята докторка, но тя е една от малкото израждащи в града и има много пациентки).
До скоро, момичета и приятен ден на всички  Heart Eyes

# 595
Milena 87 и аз не ги обичам никак пъпешите, а какво доволно количество ям сега. ММ ме пита онзи ден "Абе търси се пъпеша от снощи къде е?", викам му "Нощни брожения" (ометох го доволно посред нощ) ММ: "Ама целия ли?"  Shocked Аз: "Целия"  Rolling Eyes
Барабера ние на море и планина, но мислех да пропусна планината тази година, че обикновенно ходим за 6 септември, но няма лабаво. Ще се ходи. Нямам търпение вече да идва.
Фейт много яки емотиконки пускаш. Кефя им се всеки път да знаеш.
Аз както казах бях с тахикардия и аритмия в началото, но бебето беше с добри тонове. Карина предполагам са ти пуснали бета блокери да се нормализират нещата. Продължавай с всичко известно за вдигане на хемоглобин, че няма да стане бързо е ясно, но поне малко от малко да го вдигнеш.

# 596
ние сме благословени,милички Praynig Hug  нали ходя вскяка неделя в Св.МИна манастира,миналата неделя,една двойка помоли попа да им чете  за бебенце Flutter и жената как жадно ми гледаше коремчето Tired
нормално е да поплачем-от умиление е Hug а и от хурмоните Embarassed
цунки за всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ние сме щастливки и скоро ще сме още по-щастливи  bouquet

# 597
Канелка Hug Praynig и само спокойна бъди!
Ние вчера с мъже купихме за болницата повечето неща и съм по- спокойна сега. Иначе ми беше притеснено, че знам ли Praynig Утре почвам да стягам чантата, че днес имам пак майстори, да остъклят терасата, събота и неделя ще я боядисват мъжо и татко и майка трябва да я изчисти другата седмица, че да изпера и да изгладя и да мирясам и аз. Малкия е много активен, цяла нощ ме бута и ръчка и днес пак така. Спокойна съм и може затова, да ми намаляха контракциите. Последно снощи имах болезнени преди да легна и сега съм Grinning
Исках да попитам някоя от мамите, която е решила да ражда в ОБ Варна, трябват ли за там тензухени и бархетни пелени, че в списъка, който на мен ми дадоха няма такова нещо (е аз взех 2 пакета за вкъщи)? Whistling

# 598
TaniaR благодаря ти за инфото. Много са важни тези доктори бре, препълнен му графика, а ако си е на смяна няма ли да те изроди  Wink
За проф. Ангел Димитров ли е питането? Ако "да" една приятелка роди при него и е много доволна, но идва док прави си операцията, после те пита два пъти "как си" и това е, въобще май съм на път да не избирам екип Thinking Много ми е объркано, на ВИП етажа са други акушерки и лекари и това, че си платил "избор" не ги касае много... Нека миналите през това да дадат съвет и мнение

# 599
stefiss_1978 хубава закуска, жалко, че закусих преди да отворя форума  Embarassed ама студена чаша портокалов сок ще си взема  Wink
Канела , стискам палци всичко да е наред и да устискате възможно най много  Hug
francheskasweet , знам какво е чувството да гледаш бременна с жал и умиление.....и с надежда...
Не искам да си спомням защото се разстройвам много....живота не е никак лесен  на никой. Оценявам това което расте в мен и го чакам с много трепет  Heart Eyes
За гърнето голяма простотия  тази статия.... Crazy
пъпеши обичам само от сорта медена роса  Heart Eyes
За киселините каквото и да ям без значение....от всичко взеха да се получават, но чета, че е нормално. Вчера не вечерях и киселини нямах  newsm44
И ние днес сме на преглед... нямам търпение да е видим колко е пораснала  Heart Eyes
Ние с покупките имаме вече абсолютно всичко,само количка не, но нея ще е купим в 9 месец  Simple Smile
Всички дрехи и чершафчета са изпрани и изгладени, леглото е отдавна сглобено и подредено и покрито да не се праши. Багажа за болницата не е сложен в сака/куфара но пък е купено всичко  за него Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 12:12 от eva_82

Общи условия

Активация на акаунт