Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Защо губите апетит след пиене на лимонада и цитронада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Защо губите апетит след пиене на лимонада и цитронада?
Губенето на апетит след консумация на лимонада и цитронада може да се дължи на съдържанието на захар или киселини в напитките. Възможно е също така да е резултат от индивидуална реакция към тези напитки. Важно е да имате предвид консумацията на захар и киселини, тъй като те могат да повлияят на апетита ви.
-
Какви са вероятностите една жена да роди по-рано от термина при втора бременност, ако е родила по-рано при първа?
-
Какви изследвания трябва да се направят по време на бременност?
значи с лекота резнахте атрибутите на малкия мъж 
пак съм спала и чела 
лелеее
Нали г-н Дянков реши да увеличи заплатите на държавните служители. Извадих късмет, защото болничният ми свърши на 19.07., а на 24.07. трябва вече да взема и аз 45-дневния преди раждане и това прекъсване от 2 работни дни съвпадна точно с дните на подписване на заповедите за увеличението
. Страшно несъобразителни хора има ей. Дадоха ми цялата несвършена работа по време на отсъствието ми и искат за 2 дни да оправя кашите, които са забъркани за 6 месеца.
/ и сега при третия опит съм доволна.

Докато ме приемаха , обаче се сетих, че една мама с голямо коремче дойде и на нея й изписваха аб за мастит-
не знам дали ще мога да кача снимчици, че сега разместваме и започнах с прането на дрешките, взехме сгъваема кошарка- няма място за др.
...А иначе на бременни не се прави цитонамазка(взема се от шийката на матката), а микробиология(взема се от влагалището)