В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 866
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хахах как се вълнуваме, а само предполагаме Simple Smile Според мен като се появи първото бебче ще му ударим по един радостен рев  Wink

# 106

Данайче, такива са жалост местните ни лекари и техните производни.Това да не е на Лината в МР?

Хихи,не е в МР,но пак е Лина .То и там си имаме други гафчета.Чесно казано ако не е мъжа ми до сега да съм си платила хилядите изследвания.А бе пълна олигофрения ...

Ох,момичета от 10,30 ч до сега спах.То вечер не спа по тплкова и нито веднъж не станах.Направо завиждам на мамите,които спинкат сладко вечер Blush

velviamo ,ЧРД!Да си жива и здрава ,и всички по край теб.Пожелавам ти много усмивки на днешния специален ден   bouquet

Моля се всичо да е на ред с Канелка  Praynig.Някой ако има инфо да пише.

Я нова мама при нас.Добре дошла whisper__1 Hug

# 107
  • София
whisper__1 Добре дошла Simple Smile

# 108
whisper добре дошла Peace
хаха даааа като уповестим първия бебок ще ревнем дружно Crazy Hug Heart Eyes

# 109
# 110
whisper__1  welcome

Аз чат-пат и взема, че си ревна, ама съм си такава Simple Smile За Канелка ще видим какво ще каже като е на линия вече!
Аз съм готова с багажа за болницата  Party - че от утре вече в 35 г.с., ама искам да си устискам поне до 24 август да е девичка малката

# 111
От мен вместо запис - в Айко има хубави боденца с дълъг ръкав, белгийски, с откопчаване отпред, 2бр за 14лв.

# 112
Привет!  Hug
Нямам търпение за новини от Канелка . Дали си имаме първото бебче в групата?  Heart Eyes
velviamo  nbirthday
whisper__1 добре дошла!  Hug
Flowers да, боденцата в Айко са хубави и си взех от тях, и закопчаването ми харесва.  Heart Eyes
Качвам снимка в тумбачетата, направена от Калина-много си я харесвам! Simple Smile
П.П. Темичката както винаги е страхотна!!! Simple Smile

# 113
ООО МИШОНИИИИ толкова красива снимка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
  • При моите мъже...
Здравейте момичета,
Направихме си като за последно един хубав "младоженски" уикенд с мъжо. Много хубаво беше и изобщо не ми се прибираше в София, ама няма как:)

В брошурката на Кауфланд гледам, че има промоция на Хъджис - голям пакет + подарък мокри кърпички + подарък чанта за пелени... мисля да ходя да видя понеделник-вторник, дали си струва;)

Стискам палци за Канелка...  Praynig но дано по скоро да си почиват някъде за уикенда, от колкото да има бебе. Всеки ден повече си е по-добре за развитието на бебето Peace

# 115
ООО МИШОНИИИИ толкова красива снимка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
къде можем да каваме снимки?

# 116
 velviamo  честит рожден ден,жива и здрава да си и на есен здраво  бебче!Момичета аз от 2-3 дена съм изпаднала в едно състояние никакво,всичко ме дразни и все на рев ме избива без да има за какво,нормално ли е това?Притеснявам се за  беба да не и навредя с това мое състояние,но не мога да се сдържа,както си седя и почвам да рева,абе луда работа съм!Хубав ден от мен!

# 117
Velviamo,честит рожден ден!Да си жива и здрава,много обичана и обичаща!И разбира се-през септември-най-гордата мама!  bouquet
Фейтче,отново красива тема си сътворила за нас!Благодаря ти за старанието,всеки път ми повдигаш настроението! HugПрекрасни сте и двете с Франческа на снимките!
Дано с Канела всичко да е наред,че я мисля и аз! Praynig
Бургаските мами-АГ в Новата болница в Меден рудник ще бъдат Ризова,Дорийска и някакви други май от Стара Загора,София...Педиатри споменаха Томова и още една,но й забравих името.Иначе неонатологията разполага с 5 кувиоза,нямало да се плащат,ако не дай Боже се наложи бебчето да е там,нито престоя на майката щял да е платен(за разлика от Девата,където си доплатих за престоя близо 300 лв.отгоре)
Моята бебка май се обърна с главичката надолу,защото я усещам да хълца под пъпа ми.Иначе и тя тези дни големи лупинги прави,бута,блъска....,но въпреки това е доста по-кротичка от бати.

# 118
Брех, че сте се засили да пишете .. нямате изчитане  Heart Eyes

Първо да кажа добре дошла на whisper__1   Винаги приемаме нови бъдещи мами ... дори това да стане и през септември  Mr. Green Hug Ще те добавя на първа страничка  Heart Eyes

къде можем да качваме снимки?

На 1-ва страница има линк и юзърнейм към албумчето ни в снимка.бг   Heart Eyes
Поролата ще ти я пратя на лична след малко  Wink

За взимането на цитонамазка и микробиология подкрепям твърдението на Валя  Heart Eyes
Само, че аз също съм противник на това да те човъркат когато вече си бременна. До сега не се е налагало - нито аз съм имала желание, нито док е настоявал. Предполагам само, че две седмици преди термина ще ми пусне една микробиология за да видим дали няма растящи човечета  Mr. Green и ако има да ми предпише глобули за да се изчисти пътя за бебчо  Heart Eyes

Мишонче ... страОтна снимка, браво на фотографа, но и браво на манекените  Hug

В брошурката на Кауфланд гледам, че има промоция на Хъджис - голям пакет + подарък мокри кърпички + подарък чанта за пелени... мисля да ходя да видя понеделник-вторник, дали си струва;)

И аз вчера споменах за тази промоция и мисля да отскочим с мъжо, който вече е добре и е отпуска две седмици  Crazy

И аз я мисля Канелчето ... дано да е добре  Hug
Най много да е забегнала на почивка за уикенда  Mr. Green

# 119
  • При моите мъже...

И аз вчера споменах за тази промоция и мисля да отскочим с мъжо, който вече е добре и е отпуска две седмици  Crazy

уж четох всичко, ама съм го проспала Laughing

Общи условия

Активация на акаунт