В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 26 408
  • 728
  •   1
Отговори
# 90

Валя, има начин да се лекува по време на бременност. Моята кръстница я оперираха дори и след това си роди детето.

Аз не споря, само казвам каква информация имам аз. А и не съм се интересувала кой знае колко защото си правих куп изследвания преди да забременея за да може ако има проблем да се лекува предварително. И специално - цитонамазка защото доколкото знам аз,  ако резултата е положителен / т.е има наличие на ракови клетки/ лечението не е толкова безобидно. А за влагалищен секрет няма проблем / дори е задължително/ да се взима няколко пъти.

Ариел, , влагалищен секрет се взима със стерилен памук / както си казала/, а цитонамазка е с една четка като интерденталната четка за зъби. Секрета е за гъбички, инфекции и т.н, а цитонамазката е за ракови клетки на шийката на матката. Т.е това са две различни изследвания.

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 12:10 от valliav

# 91
Честит рожден ден и от мен!
И аз дебна за новини от Канела
Защо да не ти вземат секрет за цитонамазка - като че ли стерилния памук дето ти го пъхат е по-мръсен и нехигиеничен отколкото като правим секс ли?    newsm78
Както е писала и rossy-pm
Взеха си ми секрет още края на Януари. Онзи ден пак ми взе секрет, за да се види дали не сме развили някоя инфекция, която да трябва да се бори точно преди или да се има предвид по време на раждането. Искайте си всички изследвания - те ни се полагат по ЗК. Аз даже сега ще си плащам за последните кръвни, за да видим как е хемоглобина след приема на желязото.
За кръвна група момичета не си носете оригинала - носете си Копие - после никой няма да ви го върне - остава си в пакета документи при тях. Имам си и ПКК с резултатите от HIV, Wasserman и Хепатит - това им трябва при постъпване - все пак си имам и направлението за хоспитализация 2 екземпляра и някакво 'направление на бременна до родилно заведение' и също трябва да си носите и картона - Лична амбулаторна карта - там АГ е вписал първия болничен, а в болницата вписват втория, който е от датата на раждане. След тях 3-я се вписва от педиатъра и се изравняват до 135 дни Wink
Торби съм взимала от Кауфланд на промоция преди 3г. някъде и съм много доволна - не са ми изпускали, но някои мами бяха споделяли, че имат и от тях дефектни, та си е до късмет.
Праскови - как набивам и аз, и диня и пъпеш - благодат е сега сезона на плодовете.
Аз не се бях замисляла за захранването, но вчера като го наченахме - аз съм за захранване след 6-я месец, дотогава да сме само на кърма (стига да има Simple Smile ), а след това вече идва Март/Април и ще излязат пресните зеленчуци (повечето ще са парникови да, но не се различават от градинските, стига да си знаеш какво купуваш - аз взимам от приятелка, чийто родители са земеделци и отглеждат и продават)
Аз бях ранобудна сутринта, но като Миленка пак заспах - общо взето нямам големи проблеми със съня. Пулса ми скача чат-пат - док и моя все се шегува, но сега си каза сериозно, че не е страшно - получава се, защото вече се настройвам за малкото и ми избиват притеснения и страхове  Blush
След вчера не съм имала оцветявания и се поуспокоих, ама пак продължаваме да се дебнем  Whistling

# 92
Здравейте!
Тъй като днес остарявам с още една година да ви почерпя

Честит рожден ден! Да си здрава и щастлива мама и обичана жена!

# 93
Далеч съм от идеята да споря с когото и да е. Сядам да ви чета за разтоварване- иначе си имам дразнителчета в къщи мнооооооооого  Mr. Green Споделям само това което знам със сигурност.
Все нови и нови неща научавам и си мисля че и 10 деца да имаш- пак ще се учиш.

# 94
Велвиамо, честит рожден ден, желая ти много здраве и щастие , много усмивки и успехи Hug

Данайче,добре че днес си по добре - дано нещата се оправят напълно Hug

# 95
Стефис, напълно си  права винаги има нещо ново да се научи независимо колко деца имаш Hug

# 96
Велвиамо, честит рожден ден! Да си жива и здрава и със здраво бебче на термин! newsm59

# 97
 Confusedизчистих половината къща и се уморих доста Sad
иска ми се да направя едно основно почистване, но нещо нямам сили newsm78
а и няма кой да ми помогне...освен да викна майка да ми почисти Laughing
май и някакъв нерв съм прищипала отзад на прешлена,доста ме наболява при определени движения Sad

# 98

[/quote]Само аз ли нямам апетит ?  newsm78 Чак започвам да се притеснявам , дали е нормално  newsm78[/color]
http://vkuhniata.wordpress.com/2011/07/31/lemon-lime-lemonade/ - от вчера с тази лимонада и цитронада се побърках  Laughing Днес ще си направя  Crazy
[/quote]

радвай се! аз уж похапвам както преди, но се уверявам,че сега организма работи против мен и се лепи доста - 17кг горница съм до сега Cry верно,че бях много слаба - 50кг на 172см,но сега ми тежи яко Sad айде да идва септември..
а вярно ли е,че ако при първа бременност съм родила по-рано от термин, и при втора ще е така? newsm78

# 99
Velviamo, честит рожден ден!

а вярно ли е,че ако при първа бременност съм родила по-рано от термин, и при втора ще е така? newsm78[/color]

Твътде е вероятно, но не на 100 % сигурно.

# 100
velviamo ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Hug ДА  си жива и здрава и много обичана и горда мама Hug Crazy
аз да ви кажа,легнах си в 12 и 30 и станах в 12  Whistling
е будих се де,ама насила се доспивах Peace и сега пия кафенце и бебо така се разритааа Mr. Green винаги усеща като пия кафе Flutter
мами,за прасковките...лелееее даже в болницата,хем бях в шейново там няма магазини никъде хаха така ми се ядяха и съм ходила да си търся като лудите Laughing обожавам нектаринки Blush
с диня преяждам напоследък ooooh! и ме боли корема Whistling
а аз имам странно предчувствие,Канелка е родилаааа Peace ще видите Hug

# 101
velviamo ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Hug ДА  си жива и здрава и много обичана и горда
а аз имам странно предчувствие,Канелка е родилаааа Peace ще видите Hug
Само аз ли нямам апетит ?  newsm78 Чак започвам да се притеснявам , дали е нормално  newsm78[/color]
http://vkuhniata.wordpress.com/2011/07/31/lemon-lime-lemonade/ - от вчера с тази лимонада и цитронада се побърках  Laughing Днес ще си направя  Crazy
[/quote]

а вярно ли е,че ако при първа бременност съм родила по-рано от термин, и при втора ще е така? newsm78[/color]
[/quote]

Силно се съмнявам  Peace субективния фактор или шансса си е 50:50 .Мислиш ли че Канелка е станала мама? Ох развълнувах се повечко  Praynig

# 102
ох да странно защо ама така усещам,затова не пише Praynig
скоро ще се отчете може и снимка да качи Crazy Crazy Crazy

# 103
хихи и аз се развълнувах доста Flutter

# 104
Здравейте на всички мами  Hug
 От много време ви следя и все се чудех дали да ви се натрапя и аз като една бъдеща мама Simple Smile
И днес най-накрая се реших и си направих регистрация.Надявам се да ме приемете във вашето семейство макар и така късно Simple Smile
 Инак... Аз съм Петя и съм от София, на 21г и вкъщи с нетърпение очакваме нашата принцеса през септември(за сега 24ти пък ще видим  Wink ). Оставям ви засега че имам да разучавам бая из сайта

Общи условия

Активация на акаунт