В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 26 406
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден,velviamo! smile3525 baloni Много здраве и щастие с малкото ти съкровище!
Качила съм ви Големия Биберон:))).
И аз имам предчувствие за първо бебе...ще почакаме и ще разберем:)

# 76
ЧРД, Velviamo!!! Много здраве, хармония и късмет!   bigdance2

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 11:46 от Agira

# 77
velviamo

Ще се възползвам от напитката понеже до 4.00  се  Shocked ,гледах ТВ,ядох и сега след 5 часа сън съм  smile3516 а ме чака готвене и домашни задължения един куп ...

# 78
velviamo ЧРД миличка, с пожелание да си жива и здрава и на есен горда мама!!!  Hug

И повлияни от .... това ...  Mr. Green

Ние тръгваме за село .... хубав ден от мен   Hug

# 79
Не се искат микробиологично изследване, както и изследване на изпражнения, това е мисля различното отпреди, както и няма нужда от направление за хоспитализация или за секцио. Относно микробиологията - док каза че не било хубаво да се прави по това време на бременността, не попитах дали заради прокървяване или заради опасност от инфекции. Потвърдиха ми промените и от АГ болницата. Ами това е мисля Simple Smile
На нас пък неонатоложката от Шейново ни каза, че за неонатолозите е изключително важно да знаят резултатите от микробиологично изследване, защото ако има някакви гъбички или други инфекции, ще трябва да направят кръвно изследване на бебчето, за да проверят дали всичко е наред. Кръвни изследвания не се правят на сички бебета, защото все пак е травм за тях и затова е важно да знаят за такива сигнали за инфекция.

# 80
  • София
velviamo  bdbaloni

Ох аз съм като парцал. Не мога да спя от жегата. Подувам се като балон и само лежа. От горе на всичко май настивам в най голямата жега е*аси   Sick Гладна съм като вълк а ми се драйфа и незнам какво да правя .....

Канелка май ще ни зарадва  Wink

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 11:31 от bydik

# 81
честит рожден ден на рожденничката:)))  bouquet

# 82
Здравейте и от  мен !

ПО време на бременност МОЖЕ да са прави и МБ и цитонамазка , защо пишете , че не се правят ?  Принципно я правят препоръчително, при категоричен отказ - никой няма да ти вземе проба на сила.

# 83
Velviamo Честит рожден ден,жива и здрава и най-прекрасното бебче през септември!
И аз за Канела си мисля дали пък няма да ни изненада юлско бебче,тя каза май че майка и е родена на 22 и чакала за тази дата...дано всичко е наред,стискам палци само хубави новини да се пишат тук!!

# 84
Здравейте, тумбачета  Heart Eyes
Е аз днес се успах здраво - станах преди един час и днес съм на плодова закуска, че снощи така преядох  Mr. Green След малко отивам на рожден ден на едно приятелче и подозирам, че пак ще е така  Joy
И аз купувам вакумиращите пликове от магазин за левче, досега не ми е изпускал, но до зимата има време  Mr. Green
Даная, радвам се че си по-добре днес, дано бързо премине и не се налага повече лечение  Hug
Велвиамо, честит рожден ден - всичко най-най-хубаво и весело да си изкараш празника   bouquet
И аз стискам палци с Канелка всичко да е наред  Praynig

# 85
за цитонамазка след първата ми женска консултация видях, че в листа са ми вписали, че съм отказала да ми вземат проба / а дори не са ме питали/ и когато отидох на частен преглед Док каза, че правилно "не съм дала" да ми я вземат защото ако има проблем няма как да се лекувам докато съм бременна, а ако няма проблем има голяма вероятност да се получи инфекция докато се взима пробата.

# 86
Честит ти рожден ден Велвиамо, здраве, късмет и любов и разбира се най-послушното бебче  Heart Eyes
Моята АГ също отказва по време на бременност да ми прави цитонамазка, а знам други лекари в Сливен, които правят- това е явно до нагласата на доки.
П.П. Валя, има начин да се лекува по време на бременност. Моята кръстница я оперираха дори и след това си роди детето.

# 87
Значи добре,че и мен никой не ме е питал.Аз и нямам някакви оплаквания,иначе да съм си искала да ми вземат.Изчезвам към квартирата,помъкнала съм сумати неща,че и кучето ще заведа да види къде скитам последните дни,а и да не седи сма че полудява.Вчера беше изяла една обувка  ooooh!
Ако имам нещо за известяване днес ще се завърна незабавно ,обещавам Blush

# 88

На нас пък неонатоложката от Шейново ни каза, че за неонатолозите е изключително важно да знаят резултатите от микробиологично изследване, защото ако има някакви гъбички или други инфекции, ще трябва да направят кръвно изследване на бебчето, за да проверят дали всичко е наред. Кръвни изследвания не се правят на сички бебета, защото все пак е травм за тях и затова е важно да знаят за такива сигнали за инфекция.
Звучи логично наистина да са сигурни, че няма гъбични инфекции, но ако има нещо на бебето, то мисля че ще се види още в началото. А и може би се разчита на това, че лекарят, който ти е водил ЖК е преценил, че няма нищо такова преди да те прати да раждаш, поне аз така си обясних нещата. Лично на мен още в началото на бременността ми прави преглед и ми изписа нещо за течение, по-късно - понеже аз казах че течението продължава, ми изписа и Полижинакс, което е противогъбично, а и ако течението няма мирис и цвят, мисля че е физиологично и не е проблем. Принципно мен не ме притеснява течението ми, затова и не поисках да ми прави изследването. Просто споделих какво искат от болницата.

# 89
velviamo  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Да си жива и здрава  ,много обичана и усмихната!

Само аз ли нямам апетит ?  newsm78 Чак започвам да се притеснявам , дали е нормално  newsm78

http://vkuhniata.wordpress.com/2011/07/31/lemon-lime-lemonade/ - от вчера с тази лимонада и цитронада се побърках  Laughing Днес ще си направя  Crazy

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 11:51 от rossy-pm

Общи условия

Активация на акаунт