В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 808
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от нас  Mr. Green Hug

Мъжо вече е отпускар и ми наруши режима на спане  Crossing Arms до сега сме спали  Crazy
Сега обаче се оправяме и отиваме до Кауфланд да видим другата промоция  Joy тази в Лидъл ще я пропуснем сигурно  Mr. Green После до левчето да вземем торби и да видим от къде ще я почваме  ooooh!

Миленка ... много сладки покупки  Hug а този мечок как го вкара в тази количка  hahaha
hahaha hahaha много е сладък де  Hug

Франчи ... палчета мила  Praynig Hug както и за всички, които имат нужда  Hug

На тези, които вече са в 8-ми месец ... честито  Hug

Хубав и слънчево прохладен  Mr. Green  ден на всички  Heart Eyes

# 181
Добро утро! Днес обещава да е по-прохладен ден, а аз се чувствам изморена и нямам желание да се скитам. Реших да се отдам на домакински задължения и повече лежанка  Simple Smile

Този лидълски термометър и мен ме изкушава. Пише, че може да мери и без докосване. Може ли някоя мама, която си го вземе днес да пробва тази функция за мерене от разстояние и да сподели  Hug  

# 182
Хаха Фейт,освен мечока има една половина от обиколник,олекотена завивка и мечо е облечен в спален чувал...Напоследък съм мастър в натъпкването на всичко навсякъде покрай тва местене  Joy Joy

# 183
Добро утро и от мен, тумбачета!
Протектор без гума има, но не са водоустойчиви, а за малки бебоци си трябва гумирани. Незнам как го правят, но особено кърмачетата, изкарват акото с някво невероятно налягане и през пумпата отива чак от раменцата им. Оттам отиват и чаршаф и протектор и всичко. Трябват си поне 2 заради зимата и по-трудното съхнене.
Сега има намаление на Omron на същия термометър в Амазон, излиза към 40 лв и е с международна гаранция. Аз мисля оттам да взема, че с малката сме с един дигитален за под мишница, пак върши работа, но седи към 2 мин.
Фейтче спете, спете докато още можете  Joy
Стискам палци на всички по болниците и на тези с нужда от подкрепа
Май сме с една повече, а? Канелка никаква я няма! Дано всичко да е ОК, чакам с нетърпение мерки и име  Heart Eyes

# 184
Добро утро и от една поспаланка  Grinning
Сега се върнах от Лидл с покупки. Да предупредя всички които са решили да си купят гащеризончетата. Размера който е даден на опаковката, всъщност е размера на гащеризона. Аз взех 62-68 2-6 месеца, който всъщност е огромен като за 1 годишно дете- че може и по-голямо. Сега ще ходя да го сменям ако имат все още... Иначе и бодита си взех- уникално хубави, а и материята е страхотна.
Приятен ден- аз отивам да водя децата на ваксини, че и двамата имат тази година. Голям купон ме чака пак  Laughing

# 185
Гордо мога да заявя ,че тръгвам към новата къща с последните бебешки неща-всичко занесох тия дни:) Зелчо се пренесеее Simple Smile))) Heart Eyes

# 186
Записвам се в темата..
За захранване и аз съм се замислила, защото ми се пада в сезон когато няма особено зеленчуци.Ще захранвам педагогически след 6м. Замразявам всеки зеленчук който мога. Защото така си замразяваме ежегодно в нашето семейство. Плодове не замразявам и с тах захранвам късно в сезон,т.е. в случая с бебето ще започнем с череши догодина Simple Smile Сокове също не давам така че и за тях нямам грижа.

# 187
Здравейте момичета, тъкмо преди малко се върнах с термометъра от Лидъл. Това ми е първата покупка за бебка. Мисля другата седмица да  купя и чаршафите, дрешките за изписване и така по-малко.Тествах  термометъра на челото си, трябва да се мери на слепоочието - показа 37.1. Което ми се струва сравнително сносна температура. В ухото ми показва по-ниска температура  около 36. За съжаление нямам друг термометър за чело и ухо с, котйо да мога да сравня стойностите. Днес ще го тествам и на вода и въздух. Иначе е добре като упътване, дизайн и лекота на работа. Наистина пише, че температура на млека, вода, храна и други такива се мерят на 1 см. разстояние. newsm78

# 188
Силви, благодаря ти! А нямаш ли обикновен термометър да си измериш температурата и да сравниш? Тази разлика между ухото и челото не е малка и ми се струва притеснителна.  Как да разбереш кое е вярното. А да знаеш вярната температура е много важно.

# 189
Ехо мами, здравейте и от мен Simple Smile
Аз купих термометър на Чико експрес за орално и ректално измерване (10 сек) - 19 лв, и сега се питам дали пък не сбърках. Нчкой от мамите с опит дали е ползвала такъв тип да сподели??
Франческа гледам доста рецепти си получила Wink една и от мен -кайсия на гладно с малко прясно мляко...
За протекторите купих с гумирана долна част един брой само дано е достатъчен.
От днес съм в 45 дневния болничен вече -ура, ура, ура Simple Smile
Фейт, моля добави ме на първа страничка (гр. София, год. 31, чакаме момиченце,тер. 6/09)

# 190
ха добро утро Mr. Green
термометър имам от синковеца, мисля него да използвам при нужда. освен ако не е хубаво неговия да ползвам за бебата newsm78 Thinkingдигитален е на Кампол Бейби и съм много доволна...

аз вчера поизчистих къщата и днес не съм измислила още какво да правя..ох дечко като го няма и ми е скучно да моменти Laughing Laughing

# 191
  • където мечтите се сбъдват
Добро утро и от мен   bouquet Аз се връщам от хематолог.Само дето ходих.Нищо ми няма.Продължавам да си пия желязото за 3 седмици и после ще направя една седмица почивка.Снощи така ми се беше втвърдил корема за няколко часа и се бях притеснила,но сега е ок.Ох,минахме вече зодия рак,остава да минем лъв и дева и мъничето може да се ражда  Heart Eyes Не,че имам против някоя зодия,просто искам здраво,доносено бебче  Praynig
Вчера ходихме до Джъмбо.Въпреки,че като цяло не харесвам магазина,успях да намеря две неща,които не намирах никъде другаде-тънки памучни пелени и стъклени шишета на Нук.Много малко неща ми останаха от списъка.От големите-още количка и ваничка не сме взели.
Стискам палци на Франческа и се моля всичко да е наред с Канела и бебчето и  Praynig

# 192
Добър ден,
днес се живее навън и май повечето хайманосвате  Mr. Green

Милена, и ние купихме същото корито и боди от Джъмбо  Hug

Франческа, стискам палци мила, днес да е вашия ден и да сте заедно вече с твоя любим. Измъчи се много, време е да си спокойна и щастлива  Hug Praynig

Фейтче, чакам те с коментари за промоцията в Кауфланд. Чудя се дали да не взема и аз от тях, заслужава ли се и чантата хубава ли е?

Добре дошли на новите мами  Hug, включвайте се по-често  Peace

Чики, честит 8 месец  Heart Eyes, до кога мила на работа ще ходиш? Време е да си почиваш  Hug

Много хора ми се губят напоследък. Барбера, къде се изгуби? Стаси, как си мила?

Ах, Канелка, все те мисля  Hug Имам чувството, че си имаме вече една хубава и фина госпожица като мама, дано всичко е на шест  Praynig
Аз сънувах, че ми падна тапата и тръгнах да раждам  Laughing, май нямам търпение вече  Whistling

# 193
Добро утро, момичета. Днес се събудих в 6 часа.... ooooh!
Надявам се всички да сте добре. Hug
Ние днес сме на преглед при новата лекарка, та ще разказвам после.
Вече сме в Пловдив, а сега отиваме до Jysk и Карфур с една приятелка да разгледаме.
Целувки на всички. Heart Eyes

# 194
Завърнахме се от Лидл. Взехме си хавлийка-много сладичка и термометър.  Mr. Green Сега го разучаваме с мъжо... Има хубаво опътване на български. Мерихме си темперетурите с новия и с обикновен-на мен не ми дава отклонения... лекичък е и удобен. Надявам се да останем доволни.  Simple Smile
Ходихме и до Кауфланд за промоцията на памперси Хъджис, но поне при нас памперсите бяха 8-11 кг. и се отказахме. Взехме торби за вакумиране и започваме голямото подреждане и освобождаване на място за беби.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт