В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 788
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Melly, Mishony, Fate  Hug
Lina_bs, честит 8-ми и на теб  Hug
Мартичка Hug Аз вече си почивам вкъщи, свърших с работата  Party Кога имаш час в Щерев, да видим дали ще ги съвпаднем най-накрая. С el_sol сме за 30.07, ако и ти успееш да се включиш ще е супер  Heart Eyes
Fate и аз се интересувам от промоцийката в Кауфланд с памперсите и чантата - да кажеш после как е.

# 196
  • София
Здравейте мили момичета и от мен !

И аз приключих с работата на 13.07 и след седмичка на почивка в планината вече съм на линия и ще ви следя по-сериозно, а и се надявам да се включвам Simple Smile (много сте активни и нямате изчитане - май съм пропуснала няколко теми)

Сетила съм се и за питам, някой ходи ли на отворените врати в МД - София през юли - аз си останах само с желанието, но мисля, че ги изпуснах. Ще се радвам да споделите

Иначе пак съм без дете в София, имам някои задачи за отмятане, но определено се отдавам и на сериозно мързелуване - явно доста ми се е насъбрало от работата. И на нас ни предстои ремонт - освежаване и разместване на стаи, но аз ще участвам само до избора и купуването на материали и после мисля да зачезна към Пловдив - "да не преча"

Хубав ден пожелавам на всички и само положителни емоции и новини  Peace

# 197
Millenitta, имам само обикновен живачен освен термометъра на лидъла. Измерих си с живачния термометър температурата но в подмишницата, защото няма как да я измеря на челото и в ухото. Показа ми 36 градуса. След това с този термометър на Лидъла също го доближих без да го допирам до подмишницата ми показа 36.3 градуса. Ако го допра до подмишницата ми показва  37 градуса. Само че използвам функцията за чело. С функцията за ухо на подмишницата ми дава по-близки резултати до тези на живачния. На челото в същия момент термометъра на лидъла ми показва 36.9. По принцип в упътването на термометъра за лидъла пише, че се смята, че има температура при стойности над 38 градуса. Може би и други, които си го закупят ще споделят за своите измервания. Иначе факт е, че нямам температура и той никъде не ми отчита температура над 37 градуса.

# 198
Ах, Канелка, все те мисля  Hug Имам чувството, че си имаме вече една хубава и фина госпожица като мама, дано всичко е на шест  Praynig

И аз така си мисля Grinning , дано всичко е наред!

# 199
Здравейте момичета!
Събота и неделя си бях на село. Баба ми е добре - даже по-добре отколкото очаквах. Ще й свалят конците от крака към края на месеца, а до края на август ще бъде с гипсовата шина. Все пак това не я спира да си ходи из градината и да върши някоя и друга дребна работа. Важното е, че не я боли много крачето. Благодаря ви за подкрепата!
Добре дошли на новите мами!
ЧРД на патерици на празнуващите.
Франчи, стискам ти палци!
Канелка, дано с бебо сте добре! Praynig
Надявам се и момичетата в болницата да са наред! Praynig

# 200
Чики, трябва да ходя на запис на тонове в четвъртък или петък. Нещо ме домързява вече и ако оставя за другата седмица, ще ти пиша на лс Hug Макар на 30.07 Юнакова е след обяд, а вие сигурно ще сте сутринта и пак ще се разминем. За отпуската май се беше похвалила, ама с моя хормонален мозък, съм се пообъркала.

Melly G, ти как си, трябваше май повечко да лежиш и почиваш  Hug

Новини от мама Зайка и Смайли, някой да има?

Фейт, изкупи Кауфланд, остави и за нас малко  Mr. Green

Разглеждах новата колекция на Тас в тяхния сайт http://www.tac.com.tr/satis/GroupDetails.aspx?categoryId=178. Има интересни нещица  Heart Eyes. Да се надяваме някои да стигнат и до България след разпродажбата която правят. Нещо са ми мания чаршафите и одеялата, постоянно зяпам сега одеяла и пелени  ooooh!

# 201
  • където мечтите се сбъдват
Като казахте одеала и чаршафи,вие как мислите да завивате бебчето през студените месеци и каква температура ще поддържате в стаята?Аз засега имам само горни чаршафи и една олекотена завивка,която отдолу е мекичка и много топли,но май ще ми трябва още едно одеало  newsm78 Нали казват,че за обличането на бебето трябва да се водим по нас самите,но аз съм зиморничава и не ми се иска да направя и малкото човече такова.За температурата в стаята мисля да е не повече от 22 градуса,макар че на мен при тази температура ми е студено.

# 202
Здравейте момичета,
ние в петък вечерта пътувахме за Варна
имам крещяща нужда от почивка и какво по-хубаво от стоене при мама във Варна   grinning039
една седмица ще сме си тук, таткото изпратихме вчера за София и петък вечерта ще дойде да ни вземе
пак толкова много сте изписали - браво на вас сега ще ви се насладя  Heart Eyes

# 203
Момичета,мислех първо да ви изчета и тогава да пиша.Но видях,че сте се притеснили и да ви кажа какво става с мен  Cry
Ами сега не ме приемат да раждам,заради желязо.Стойност 64 .Казаха ми,че при едно евентуално секцио в момента щяло да падне още по-вече и да е много опасно.Гледам пише на документите нещо от сорта "кислороден глад" .Плацентата има още малко живот в нея.
От тук на татък може да ме приемат всеки един ден.Чака ме да се вдигне малко желязото ,поне до 90 и правим секцио веднага.Пия хапове,събота и неделя ми вливаха банки с разни глупости.Но страдам от страхотна диария.Проблема ми на мен е ,че принципно съм анемична,така съм родена.И при първото секцио не можеха да ме събудят със часове от упойката и сега се страхуват да не стане фал. Бебето е вече 2,500.Така,че няма проблеми за нея.Сега съм аз проблемна Sad
Във сряда съм пак на изследвания...
Вече ми писна и ми идва малко в по-вече всичко.Още по-вече тази неизвестност ме подлудява и съм безкрайно тъжна....
 Hug Hug Hug
И сега видях ,че влизам днес в 9 месец....Ами честно казано дано да я извадим по-скоро за да спра да я мисля Sad

# 204
stefanel човек ако е топлокръвен няма как да го направиш студенокръвен и обратно.. всеки сам дава сигнали какво обича, дори бебетата. Само трябва да се вслушваме в тези сигнали. Бебе което не обича да му е топло, ще плаче, ще се отвива и ще рита ако го завиваш. Обратно има и такива на които ще им е предимно студено, те са бледички, със студени крайници и студени нослета, обичат да се сгушват в нещо или в някого.
Аз установих, че Нико предпочита по хладни неща. Завивам го леко и не се отвива особено. Ако се отвива минавам на по лека завивка. Изпробвам. Същото е и с водата за вана. Къпе се с хладка вода и зиме и лете и температура от 37 градуса е утопия за него. На мен неговата вода не ми е комфортна, но аз правя избор за моето тяло. Така предпочита и храните - предимно хладки. От тук ми идва само една мисъл в главата - дано нямат драстични разминавания с бебето поне по отношение на температурата в стаята, че ще стане весело.

# 205
Здравейте,
Стискам палци,Канелка всичко да се нормализира с изследванията и да излиза малката сладурана, да не се притесняваш и ти. дано се вдигне желязото ти. Успех!
А на мен почнаха вече да ми отичат краката, в сътабота доста обикалях и вечерта бяха като баници, сега повече ги вдигам нависоко и така. Още малко.
Стиснати палчета за всички мами в болница

# 206
Канелка стискай зъби още малко! Всички вече си мислехме, че гушкаш бебка. Дано бързо го вдигнат това желязо, ча да се приключва с това чакане и мислене  bouquet

# 207
Канела, горе главата. Ще се вдигне желязото много скоро. Стискаме палци и се молим за вас двете.

# 208
Ох, Канелка, измъчи се и ти. Дано бързо да подействат лекарствата, да се вдигне хемоглобина и всичко да минава вече. Не падай духом, мила, имай вяра, скоро ще си гушкаш малката сладуранка  Heart Eyes Виж, тя е истински борец, надава си добре, браво.Като си имаш проблеми от преди, защо досега не са ти направили една подържаща терапия  newsm78. Имаш много стиснати палци от мен  Hug

За топлото, Скай е права. Всяко бебе различно понася топло и студено, хубаво е да се водите по него, а не по вас. Със сигурност ще разберете как му е комфортно. Моят син например не понася да му е много топло още от бебе. Но съм забелязала, че момченцата като цяло обичат по хладничкото, докато госпожиците са по топлолюбиви. Това се е обаче мое наблюдение, вероятно въобще не е така  Mr. Green

# 209
Канелка дръжте се с бебка!  Praynig  Ще ви стискаме много палци и ви пращаме много положителна енергия!  Hug Скоро ще гушкаш бебката и всичко ще е наред и с двете ви!

Общи условия

Активация на акаунт