В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 780
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Канелка Hug Hug Hug

Melly G, ти как си, трябваше май повечко да лежиш и почиваш  Hug
Луд умора нЕма Party Joy Joy
МАрти, аз с Ники в 9ти месец също отслабнах 2 кила. Май изхвърляме баласт тогава здраво Party
Да се отчета след прегледа. Момъкът се е обърнал с главата надолу. Пуснаха ми изследвания и МБ (отново). Всичко ни изглежда ок. За кила не ми каза пак точно (само над 2 кг.) Като цяло седмица напред върви. Продължавам с по-скромни дози магнерот и ношпа за сега и дано да няма ексцесии. Peace И друго - дръпнала съм и аз две килца назад Party
Забравих да кажа, че ако устискаме, разбира се, бебето ще се вади първата седмица на Сптември. От сега ме подготвиха психически Crazy
Мери Гери, Калина Hug еееех, и нашето бебче ако беше момиченце, щеше да е Калина:)))) Ама сега, нъцки. Ще си търсим снаха Калина smile3521
Иначе сега сме се спрели на супер на традиционно име (Никола е кръстен на моя баща, сега ще кръщаваме на другата рода). Ние с мъжОт сме от старата школа традиционалисти Peace
Изчетох ви най-сетне. Този път действах по метода на Фейт с втори прозорец. Мнооого удобно Simple Smile
Мама Зайка Hug
Анхела, пази се бе жена, де ходиш се чепиш като планинска козичка
За къпането, мен ме беше много страх да го къпя в началото и само мъж ми се занимаваше с това. В един голям леген, в детската на топло, че вече си беше бая студено. Баби и дядовци и аз не искам да ми дуднат. Сега ако искат, живот и здраве да помагат, да вземат Никсъна у тях и така да хелпват Peace
Брех, този път надминах Августа Heart Eyes С най-добри чувства го казвам Heart Eyes
П.п. тц, не успях Joy

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 08:18 от Melly.G

# 346
Добро утро.И по -добри съм имала обаче.Тамън си легнах и като ме почнаха едни киселини,ама толкова яки не бях имала.Все едно от гърлото до стомаха ми гореше огън.И така до 4 ,когато не издържах и станах да пия сода.После съм заспала и към 6 се започна едно въртене и в 7 вече като чух алармата на мъжо тотално се надигнах.Сега ми се спи ужасно,а отново ме чака мнооого работа.Не знам направо ooooh!
За утрешната 2ра градска мислех да се присъединя,обаче така и така съм записана за 8ми август ,а сега съм зарита от задачи и ще е тъпо да ида пък да ме върнат та ще си изчакам деня.
Канела хрумна ми ,че за желязото много помагат жълтъци от яйца и месо,ама истинско-пържолчици.Пробвай,ако не друго поне сила да ти дадат каквато си ни слабичка  Hug
В малкото време дето успях да спя тази нощ сънувах как свеки ми дава поредния съвет как трябва да мажем бебо с мас  #2gunfire,откачам и на сън вече...

# 347
Добро утро на всички наспали се и не наспали се тумбаци  Hug
В малкото време дето успях да спя тази нощ сънувах как свеки ми дава поредния съвет как трябва да мажем бебо с мас  ,откачам и на сън вече...
Milena_87  хайде почерпи се и не откачай ще свъшиш всичко и е хлад  newsm44

# 348
За ВИП стаите: защо смятате, че "ВИП" стаите са с по-качествена мазилка или са слагани от по-добър майстор?!  Честно казано не знам защо ги наричат така като в повечето болници ВИП=тоалетна в стаите / което не го намирам за никакъв лукс, така би трябвало да е на всякъде/. За мен лично не е нормално родилки и момичета след операция да ползват обща тоалетна на етажа,  защото са много хора, не е хигиенично и не може да си нон стоп по коридорите. Друг е въпроса, че съм чувала за Шейново / но не съм го виждала с очите си/, че тоалетните на етажа масово се ползват от родата на родилките от малцинствата.

Да си кажа и за Шейново: Преди няколко седмици /неделя/ бях с повръщане и след като почнах да вдигам температура отидохме в Шейново /чувала съм, че там има спешен кабинет/ за да може лекар да ми изпише нещо за температурата, което да не навреди на бебето. Влизаме в болницата -няма жив човек, обикаляме по коридорите и чукаме на кабинетите - никой. Най-накрая намираме спешния кабинет - заключен и няма никого. След около 10-15 мин. се появи мъж с жена си, които бяха за същия "спешен" кабинет. След 5 мин. случайно мина санитар и щеше да яде бой от мъжа, който беше супер ядосан, че няма кой да погледне жена му. След още 5 мин. се появи една мед. сестра, която описваше данните на пациента в компютъра / пишейки само с един пръст/. След още 10 мин. се появи доктор, който ми каза, че не съм за при тях ... няма да ви разказвам за след това за другата болница и обикалянето по кабинетите.
След 2-3 часа се прибрахме и мъжът ми видимо притеснен ме попита: "Ами ако наистина стане нещо спешно или тръгнеш да раждаш, дали така ще ни подмятат между болниците и кабинетите?"

Само се моля дано не се налага на никого да се ходи в т.нар. "спешен кабинет"  Praynig

# 349
Никита мерси мила Hug,ще може ли още от бисквитките Mr. Green

# 350
здравейте  Hug честити покупки, кошарките са страхотни, аз така се вълнувам, защото не съм била на УЗ от 30 април, днес ще ходя и по-късно ще пиша колко тежи нашия бебчо  Heart Eyes толкова малко остана....до края  Heart Eyes

# 351
"В малкото време дето успях да спя тази нощ сънувах как свеки ми дава поредния съвет как трябва да мажем бебо с мас  ,откачам и на сън вече... " rotfImbo
Е, радвам се че при нас никой няма да има и само ще се справяме някак с бебо. В началото ми беше притеснено дали ще успеем, но сега като чета за разните съвети ... Joy май сме късметлии, че живеем далеч  Grinning На нас това ни е първо детенце. Мамите вече отгледали едничко са по смели Simple Smile
И на мен това с пъпчето и къпането най ми се вижда притеснително, но бавничко и лекичко все ще си го измием детето Hug  baby_neutral

# 352
  • където мечтите се сбъдват
Добро утро,момичета   bouquet
Разбрахте ли,че вчера в Тина Киркова е паднала мазилка върху новородено бебе и майката се е хвърлила в последния момент върху легълцето и го е спасила  Shocked Ужас..
Упс,сега ви прочетох и видях,че вече сте го обсъдили  Blush Само да вметна,че изобщо не ми хареса в тази болница и това ми било ВИП,ужасни условия  ooooh!

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 09:30 от stefanel

# 353
Здравейтеее, аз днес се поуспах малко, ама цяла вечер се въртях и не можах да спя  Crazy Tired
От толкова четене в спящо състояние помня ччастично кой какво е написал  Crazy Peace Само си спомням, че Мелли си търси снаха Калина, най-вероятно ше я подсигурим  Whistling
Благодаря на всички за мненията за имената  Hug За мъжко име нашето със сигурност щеше да е Калоян  Peace Бъдик, аз също харесвам Зорница и го предложих на мъжо, хем да е на майка му, ама той нещо не хареса името  Whistling
За помощта, ако сме си в София предпочитам да се оправяме само с мъжо и никой да не ми се пречка, че в къщи е толкова тясно  Crazy ноооо тъй като последно реших да раждам в Стара Загора ще съм си при мама първите две-три седмици и тя ще ми помага  Peace

# 354

Имам питанка за тези памперси - някой да е виждал на живо  newsm78 дебели ли са и изобщо повечко инфо

# 355
Добро утро,муцунки!
Миленка ,ако нашето сега пак беше момче щеше да се казва Тео.Мъжа ми не беше очарован и чух подмятания от сорта на "Ами ДУРУ не ти ли харесва по-вече" rotfImao ама го преглътна.И все пак аз от самото начало знаех,че ще е момиче,още от  EFP който направих на едно софийско ОМВ Simple Smile
Вчера ми донесоха пресни домашни яйчица да съм папкала жълтъци и смятам след малко да си сваря едно-две.А за истинското месце-за щастие имаме ,защото брат ми е животновъд по програми на Сапард-Млад еко фермер.Та сме "богопомазани" Simple Smile Simple Smile Simple Smile
За помощта....Аз съм много зла в това отношение!Ъъъммм-не! Първия път дойдоха само на изписването и в къщи не ги пуснах.Ама никоййййй.И сега ще е така.Даже мъжа ми не им вдигаше телефона,пишеше само смс-и "Добре сме и се справяме чудесно" и може би две седмици не бяхме чували никой.А за излизането-излязохме още на втората вечер от както се прибрах от болницата.Направихме си половин часова разходка в квартала по хладно и се прибрахме.Предимството да имаш лятно бебе Simple Smile И сега ще е така,против съм да затвориш едно дете в къщи.Нали излиза от родилното,да не говорим ,че примерно както е прието (и то само в БГ май) да идват роднини у вас и да му дишат в муцунката и да го пипат и мачкат....отврат,не е ли по-зле?
И за край да ви кажа....снощи какъв рев ревах.Много ми беше криво и гадно.Седях и се чудех аз ли направих нещо или не направих,че да се стигне до тук....Имах прекрасна бременност,не съм повърнала ни веднъж,лошо не ми е ставало,изследванията до сега винаги прекрасни.Не ми е тежало нищо до сега.И изведнъж както казва Мечо Пух-беляяя.Чувствам се виновна и аз не знам защо.Чак половинчо се просълзи и ми вика-"Оф дано да го вдигаш това чудо до 90 и да вадим мишката,че вече и аз не издържам".....
Благодаря ви за подкрепата и съветите.От всички вземам и ще пробвам всичко.
Пращам и моята подкрепа на всички момичета,които имат нужда.Дружно ще стигнем до финала!
 Hug

# 356
Канелка моля те не се чувствай виновна - не си ,не се вманиачавай каквото и да стане ще се вдигне желязото и ти и бебата ще сте добре само спокойствие трябва -подкрепа от любимите мъже и от всички нас имаш  Hug

# 357
А между другото и аз се замислих по въпроса-диария и контракции,не е ли признак някакъв...Но четох в листовките на хапчетата на всички пише,че водели до диария.Как може всички странични ефекти които съществуват да ми се лепнат???  Crossing Arms
А Теди-за упойката...Ами предпочитам пълна,защото ме е страх.Да не ме боли,но да усещам разни човъркания ....ужас,направо.Но ако ми кажат,че е по-добре така-ще направя всичко.
Абе всичко правя само здрава да ми се роди.

# 358
  • където мечтите се сбъдват
Канела,не се обвинявай  Hug Всяка майка прави най-доброто за детенцето си,но понякога има неща,които не зависят от нас.Всичко ще се нареди накрая  Hug

# 359
Уау,изчетох ви!Вчера си мислих,че само след уикендите имам проблем с изчитането,ама не...и снощи сте се постарали доста Grinning
Добре дошла на малката мишка в отбора на Септемврийките Hug.
За имена-нашето лече буболече ще се казва Габриела,от много отдавна харесвам това име.Бяхме се разбрали с таткото ако е момиче да избирам аз име,ако е момче той(стига и 2мата да сме съгласни с избора на другия Mr. Green).
По повод помощта....аз съм ЗА първите 2 седмици бебето да се гледа само от родителите,чела съм,че така се стресира по-малко,защото е свикнало най-много с тези 2 гласа(може и повече,ако примерно има е друго детенце).
Но най-вероятно аз ще си имам помощници,надявам се да помагат главно за къщната работа,и без това там ми е слабата страна Mr. Green!
Днес времето е много приятно,а аз още съм на работа.Почват пак да ми се въртят мисли дали да не остана да работя до последно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт