В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 26 418
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте мамчета  Hug
Отдавна не съм се включвала, но и ние сме в ремонт като повечето Laughing още малко ни остана вече. Сега се борим да свалим свекъра и свекървата на долния етаж /нали отскоро сме в една къща/ тесничко ни става вече.  Mr. Green Не че ни пречат, много разбрани хора са даже, ама сме свикнали да сме сами, какво да се прави, дано да стане скоро  Praynig
Аз в петък ще ходя за 45 дневния болничен, дали ще е само това не знам, прегледа ми по принцип е на 6.08 пък ще видим какво ще става като отида  Simple Smile
Да ви питам още нещо, под дясната гърда много ме подпира дали е нормално, как мислите  newsm78

# 436
Франческа ние ще си взимаме същото на Дизайн Бейби.  Heart Eyes Много ни харесва и има място за дрешки. Ние ще си го взимаме от Вис Виталис. Там казаха, че попринцип го имат винаги в наличност, но ако случайно го няма до седмица могат да го доставят. Има Вис Виталис на Стамболийски, можеш да се разходиш тъкмо да си го видиш на живо  Hug

# 437
Подуват ми се краката  Искам съвет
вдигаш ги нагоре и така спиш:( много е неприятно..и с хладка вода можеш да ги обливаш Hug

# 438
Привет, включвам се само да пиша за желязото:

Скрит текст:
Добре известните коприва, спанак, лапад, лобода, всъщност всички зеленолистни зеленчуци, като колкото са по-тъмни, толкова повече желязо и фолиева киселина има в тях. Фолиевата киселина също подпомага усвояването му.

Всички ядки, но най-вече бадеми. Важното е да са сурови. Не забравяйте, че фъстъците не са ядки, освен това е препоръчително да се избягват от бременни и кърмещи.

Бобови: Боб, зрял и зелен, леща, соя, нахут /леблебия/  и т.н.

Елда /гречка/, независимо как приготвена.

червени меса.

и освен това: Птиче месо, риба, сушени плодове, яйчни жълтъци, артишок, домати, червено цвекло/корен и листа/, череши, диня, всички житни и т.н.

Дроб не бива да се консумира от бременни, заради високото съдържание на вит. А. Също така неподходящи са миди, магданоз, фурми, сок от цвекло/твърде е силен, ако се пие, не трябва да е повече от 1/8 чаша на ден/.

Желязото се усвоява добре, ако се консумира с храни доставящи вит.Ц и се пречи на неговото усвояване при консумация на храни богати на Калций и Магнезий. Консумацията на кофеин съдържащи напитки /кафе, чай, кока кола/ намалява общото количество желязо в организма.

Към всичко то, напомням, че и вчера писах рецепта за желязо.

Освен това стискам палци на мама зайка_ и pocoloco1, както и другите момичета с проблеми. Дръжте се!

А това е безшевен слинг Simple Smile

# 439
благодаря ви,милички и на нас с таткото много ни харесва това легълце Peace
а колко струва във Виталиса newsm78

# 440
  • където мечтите се сбъдват
Августа,не знаех че кафето пречи на усвояването на желязото.Радвам се,че го спрях още щом разбрах,че съм бременна,че аз си пиех бая силно кафе  Simple Smile На последната консултация лекарката ме увещаваше да пия кафе и кола  Shocked Нещо не можах да приема насериозно думите и  Laughing

# 441
Франческа, на мен също ми харесва повече първото  Wink
Ние още се чудим креватче или кошарка  newsm78
Мама_зайка, Поколоко, дръжте положението - малко остана  Praynig  Hug

# 442
благодаря ви,милички и на нас с таткото много ни харесва това легълце Peace
а колко струва във Виталиса newsm78
Струва 387 лв. , но без матрака..Ние купихме пак от там матрак беше към 60 лв -с кокос.

# 443
Франчи тъкмо и аз цената пишех и гледам са ти отговорили  Mr. Green Там има доста легла и можеш да ги видиш сглобени и да придобиеш по-ясна представа. Между другото исках да те питам от къде си си взела комплекта за изписване, който беше качила в албумчето и по точно ме интересува сатенената пелена ако не е комплект  Blush Направо съм влюбена в нея  Heart Eyes Сигурно си писала преди, но съм го пропуснала  Blush
Данайче, изпращам ти много положителна енергия и стискам много палци, всичко да е наред!
Качвам една снимка с подаръчета от бъдещата баба за беби. Grinning

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 20:46 от Mishony

# 444
Здравейте! И моите крака се подуват от месец, но лекарката каза, че при хемоглобин в норма и нормално, даже ниско (каквото е мойто кръвно налягане) не е опасно. Повече почивка в хоризонтално положение и разходки. Ааа, и бани с хладка водичка си правя по 2-3 пъти на ден. Сега при пследните изследвания ми пише СУЕ 33 mm/h.  Дали това са добри стойности и даже идея си нямам какво значи това?!

# 445
Охххх ... добрах се най-накрая до компа  ooooh! но след малко пък ще излизаме  Crazy
Само да дам отчет, че днес направо се разсипахме с мъжо, но свършихме 90 % от нещата, които си бяхме наумили  Crazy Вече и леглото е сглобено, но тези дни ще трябва и матрак да му търсим  Heart Eyes

Таня Р Аз съм варненско чето и пловдивската жега тук трудно ми понася, но вече се нагаждаме  Mr. Green

Данайче мила ... много силно те прегръщам  Confused Hug

Франчи ... зависи каква снимка искаш да вмъкнеш  Heart Eyes Ако е от комп не става, трябва да е качен в някой сайт както е казала Ники .. може също и в снимка.бг да е. От там избираш самата снимка, в дясно има едни линкове за споделяне и пиша за форум кои са. Копираш го и го слагаш в img както е казала Ники и си готова  Heart Eyes . Пиши ми на лични ако искаш.

Стигам до 26 страница  ooooh! и спирам, че след малко излизаме ... довечера ще наваксвам пак  Crazy

П.П. Много е кофти така като изоставаш с четенето и не си в час  Crossing Arms мрън  Mr. Green  Hug

# 446
Фейтче много ме забавляваш с тая пловдивска "жега" , аз като изкарах едно лято в Пловдив и се родих, но това защото аз съм си Русенско чадо при нас лятото е супер горещо и зимата супер студено...Вчера даже като излизах към 4 часа и за 30 минути докато си платя телефона и се върна и хванах тен  Joy Joy

# 447
Здравейте и от мен.  Hug
Вижда му се края и на пловдивският ремонт, но ще има яко чистене. Crazy
Да ви споделя, че от вчерашния преглед се вкарах във филма. След като ми каза докторката за пъпната връв ми обясни да следя движенията на бебка. И ако до сега не е била много активна, а изведнъж стане и обратно ако е била, а после не я усещам често- да потърся лекарката или направо в хирургиите за няколко дни под наблюдение. Сега тези дни като че ли не я усещам както преди Sad, а вчера я видяхме на прегледа и беше ок..... ooooh!

# 448
Е няма такъв карък ... писах писах и накрая изчезна  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Няма да пиша, че отново целия този фервман  ooooh!

Прочетох ви, гушкам ви и много палчета на всички, които имат нужда  Praynig Hug

Зайче ... още малко остана мила  Hug

Лека вечер  Heart Eyes

# 449
  • shumen
Момичета и аз да Ви кажа моята мама ще помага първите седмици.Свеки сама казва,че не се наема понеже била позабравила доста неща,но поне ще готви.Така и така живее с нас.
Ние сега се прибрахме от гости и утре ще Ви кача снимките най-после,че сега съм изморена.

Общи условия

Активация на акаунт