В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 26 418
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Момичета моля ви помагаите хемоглобина ми е 90 направо съм в шок доктора ми изписа  феро-фолгамма само даите савет какво да ям или пия  Praynig 
В коя седмица си? За хемоглобина спираш мазното, пърженото, яйцата и увеличаваш диня, пъпеш, ябълки и наистиначервеното цвекло, което можеш да ядеш както сурово на салатка с моркови, така и сварено с картофи. Много е полезно. Пий по 2-3 литра вода , не течности, яж по 1 кисело мляко на ден и най-вече спокойствие. Тежките меса също не са препоръчително, вместо тях можеш да ядеш бяло пилешко и немазна риба. Сутрин по 1 чаена чаша вода със сок от 1 лимон - повдига тонуса и дава витамини. Мисли позитивно и всичко ще е наред!
Гледам, всички сте се разчистили. Другата седмица това и аз ще правя - пране на килими, прах и т.н. Сега стоя и правя сауна ефект.
Мама зайка, още малко ти е останало, не се давай сега  Hug

# 421
мама зайка миличкаааа Hug Hug Hug седи си на системи,не се тревожи всичко е за добро,мен си ме бодът още всеки ден Tired само и само да не лежа в болницата
скоро всичко ще бъде само спомен,и ще се радваме на малките ни ангелчета Hug Hug Hug
устискай още малко и да ни се похвалиш към края на месеца Peace

# 422
Сега ми се обади секретарката от работа и ми каза, че болничния ми-45дневния ми е объркан и да ида да го взема. Както бил написан ставали 46дни/от 23,07-06,09/. В болничния са включили и термина на раждане.

# 423
  • където мечтите се сбъдват
Момичета моля ви помагаите хемоглобина ми е 90 направо съм в шок доктора ми изписа  феро-фолгамма само даите савет какво да ям или пия  Praynig
Canka,това,което мога да те посъветвам е следното-наблягай на червеното месо-свинско и телешко.Желязо се съдържа в много храни-плодове,зеленчуци,яйца,но най-лесно се усвоява от червеното месо.Витамин C улеснява резорбцията му,а продуктите съдържащи калций и танини я затрудняват.Най-важното е да си пиеш правилно феро-фолгамата.Аз пия тотема.Разтварям ампулата във малко водичка и след това задължително ям плодове,за да улесня резорбцията.

# 424
В почти 31 Седмица съм  момичета благодаря ви много приемам  още предложения  

# 425
ох и ние започваме ремонт на стаята другата,защото мама ще си дойде от Италия и да и е чистичко и новичко Flutter и тук в стаята ще се правят промени,имам огромна тоалетка с всичките ми джувки,гримове и мазила Blush,която не може да остане вече тук...трябва да я махна няма място за креватчето Whistling и сега ще се закачат рафтове по стената,за да наредя там нещата и да остане свободно място Peace
и искам съвет за креватчето,моля ви нали си чакам тати и не искам да поръчвам без него а за едното ми искат 20 работни дни по-рано да го поръчам,а ако чакам тати ще трябва да взем готово Thinking
моля дайте мнението си за тези креватчета да измисля акво да правя? Thinking
http://www.dizainbaby.com/bg/elena.php
това е креватчето ,което най-много ми харесва ,но му искат срока за направа
http://www.dibobg.com/products.html
това е другото newsm78
не знам иска ми се да има повече шкафове
дайте идеи,мами #Crazy

# 426
Подуват ми се краката  Искам съвет

# 427
Франческа - трудно ми е да дам съвет, то вкус другар няма  Hug едното гледам има много шкафчета, пък другото е без  newsm78 помисли за разстоянието, с което разполагаш, иначе и 2-те са симпатични  Grinning

canka1987 - аз уж нямах проблеми с подуване  Mr. Green обаче сега почнаха пръстите на ръцете и то само през нощта - като ставам до тоалетна и после все едно мия на мивката надути кебапчета   Crazy обаче не съм открила лек  Heart Eyes

# 428
anghella и аз съм така, даже махнах хълката, че така се впиваше
canka1987 на мен стъпалата от две седмици ми стават като мечешки лапи. Повече разходка и като си легнала ги дръж високо /това упр на мен ми е трудно, защото не мога да лежа по гръб, а само настрани.... и как да ги вдигна newsm78 newsm78 newsm78/ Иначе е добре да избягваш солта и да пиеш мн вода

# 429
francheskasweet , ние взехме първото легълце на Елена и съм много доволна , има доста място за дрешки..Взехме го от Вис Виталис , там има и готови такива.

# 430
Франческа на мен лично ми харесва повече първото легълце със шкафчетата,моето си няма и сега се чудя какви и от къде да изнамеря и как да ги сложа около леглото.Стига да имаш място взимай него;)/мое мнение де:)/.Знам,че искаш с мъжа ти да пазарувате заедно,аз пък ако мога всичко сама да натъкмя...Та си прецени,може да го поръчаш и да идете заедно да го вземете.Той ще си дойде скоро нали?
За подуването-ами определено зависи от това колко време съм била права и колко градуса е навън.С повече почивка спадат,ама ми стана вече ежедневие да мъча закопчалката на сандалките...

# 431
Здравейте момичета,днес е супер време-такова искам да е поне още месец...ехх мечти  Grinning
Франческа първото ми по-харесва пък и ще е по-практично и удобно,зависи колко място имаш в стаята!
Всички имате поздрави от Една от нас детето и е било малко болно,но вече са добре и си пекат дупетата на морето!

# 432
canka1987 единствения лек е да родиш  Laughing Шегичка, няма лек, мий ги със студена вода, нависоко и без сол. Като гледам в 31 г.с. започващ с подуването си е много добре, аз съм надута от 4-я месец
Франческа, и на мен ми хареса повече кошарата със страничните шкафчета - по практична е и по-удобна.
Милена, затова аз минах на чехли, направо ги нахлузвам на краката иначе трябва да се навегдам, което си е доста трудно за мен.

# 433
привет Simple Smile
легълцето на сина ми е на дибо и съм горе долу доволна:) чупливо е малко..
а сега мойта приятелка,ще ми даде Елена Winkтя е доволна много
ох много ми е тежко вече..само се потя и гледам да полегна.. Sad

# 434
Хайде да демонстрираш  с едно освежаващо питие  smile3501 за всички тумби наред ...

Общи условия

Активация на акаунт