В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 26 418
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Привет, тъкмо се прибрах, ходих да си взема 45 дневния болничен и какво ми се случи ... Реших да питам за клко точно ми беше в петък часа 16 или 16 и 30 и какво се оказва ами нямам час запазен нито за този ден нито за друг, а на всичкото отгоре в петък лекарката ми е първа смяна  ooooh! Час естествено не мога да си запазя вече, че дават чак за септември и писах смс на лекарката, че ще ида в понеделник следобед, така че Мартичка, Чики, Ел Сол волю не волю и аз съм за 30  Mr. Green

# 406
Ех момичета вие ремонти правите , а аз още си нямам даже квартира какво остава да я ремонтирам и чистя  Whistling По план график ще си спретна едно почистване с подреждане на багажи тъкмо като вляза в 9ти месец, тъй да се стимулирам да не взема да пренося хихихи Въпреки че аз съм убедена че няма да стане, защото забелязвам че сега се чувствам по почти същия начин както миналата година в 9ти месец само дето не са ме подхванали подготвителните контракции ама сигурно и те ще ме хванат другия месец...Надявам се бебчо да изчака поне да си подредим багажа в Пловдив, че много нанагорно ще му дойде на милото да гласи цяла къща за 4 дена  #Crazy
И като за финал да се оплача, захванах се днес аз да си шия слинг и нали съм практично дете реших първо да пробвам халките дали ще паснат с дебелината на плата че да не се окаже че съм го ушила и то не става...и естествено се оказаха малки и сега ще ходя да си търся по големи...А ако не намеря по големи ще си направя два тънки слинга вместо един дебел(на два ката плат).

# 407
Здравейте Simple Smile

Пращам по една сиилна прегръдка на Канела и  Даная  Hug Няма да плачете, мислете си само хубави неща.
Страхотни имена сте избрали всички. Ние сериозно не бяхме обсъждали въпроса и наскоро направих списък с 15-на имена и го дадох на мойто мило да отбележи с до три + или - кое му допада и кое не. И като ми го връща, аз  Shocked Сложил на 98% от имената по 5-6 минуса  Joy Викам, така няма да си изберем име, предлагай ти... А той само 4, максимум 5 буквени имена изброи само. Общо взето има 2-3, които и двамата одобрихме, но все още не знам кое точно е нашетоНие не искаме да е масово (като Виктория, Александра и Моника например) Имената са прекрасни, но са твърде често срещани, аз не възприемам женско име, което не завършва на а/я (традиционалист, какво да се правя...) Отделно гледаме да не е с буква на някой от родителите, да няма сърдити. Всички вече си имат по едно кръстено на тях...
Виждам, че доста от вас са се насочили към Магдалена. Имаме едно приятелско детенце, което се казва Магнолия и също му викат Маги. Казвам го като идея, понеже името е хубаво и не е толкова често срещано  Heart Eyes
За помощ... не ми се иска честно казано. Ние сме в 2 стаички, а ако някоя баба дойде от провинцията ще е денонощно с нас, а аз знам колко нервна и емоционално нестабилна бях след първото раждане. Всичко и всички ужасно ме дразнеха и исках всички да се съобразяват с моето дете Ще видим как ще я караме, все ще измислим нещо.

# 408
Здравейте момичета  Hug и аз днес съм се захванала с чистене и подреждане, че и ние от другата седмица почваме ремонт и да има по-малко неща да ни се пречкат.
Мери-Гери, защо чак за септември дават часове? Аз си мислех, че и август ще ходя на две седмици  newsm78 Иначе аз съм от 13 ч. в понеделник, ще се радвам ако се засечем и с теб и с ел_сол , а ако и Мартичка успее, ще е супер  Hug
Да питам тези, които вече са изпрали дрешките - на колко градуса ги перете, дали на 30-40 е достатъчно?

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 16:27 от chiki

# 409
бърз отчет: на системи съм пак, за 1 седмица шийката ми се е скъсила с 1см. Бебо е 2100.  Hug Hug

# 410
бърз отчет: на системи съм пак, за 1 седмица шийката ми се е скъсила с 1см. Бебо е 2100.  Hug Hug

МИличка стискам палци да изкарате поне 2 седмици още 2 в1  Hug

# 411
мама зайка  Hug стискам ти здраво палци.Явно нашите бебоци се надпреварват кое да е първо  Wink

# 412
Момичета моля ви помагаите хемоглобина ми е 90 направо съм в шок доктора ми изписа  феро-фолгамма само даите савет какво да ям или пия  Praynig

# 413
Оох тамън приключих с чистенето в моята къща,остава да направя една бърза вечеря и отивам в другата да си довършвам Laughing.Много ми беше лошо сутринта и пак легнах та до обяд.
В момента ако ви разкажа какъв разговор провеждам със свеки hahaha.Обяснява как се правят пълнени чушки,а аз със сигурност знам идеално-това е едно от най-любимите ми яденета и тя си пише,аз само "аа не,това не така,тва не го слагам..".Сееееч Joy Joy
Много ми е трън в очите ,сори че ви занимавам Embarassed

# 414
  • Бургас
Canka1987 спокойно, не се шашакай толкова. Моя е 85, беше 72. Червено цвекло му е майката. Колкото е гадно, толкова е полезно.

# 415
Мога да добавя към цвеклото и морковчета-най добре на сок и по литър на ден,майка ми някога го пиеше след операция и имаше страхотни и бързи резултати.И месо,което май е основния източник на моите киселини Confused

# 416
Дроб-пилешки,свински,магданоз,червени меса.Аз съм на Малтофер.И без кафе,защото пречи желязото да се усвоява от организма.Успех в покачването

# 417
За хемоглобина мога да ви кажа и за чай от коприва. Леля ми е анемичка и само с това си помага... също и черен свински дроб, но май за бременни не беше препоръчителен  newsm78

# 418
nikita златна сиии Hug Hug Hug

# 419

мама зайка_ , на се отчайвавй  Hug , всичко ще е наред. Моята шийка от поне 2 седмици е под сантиметър, но това не значи, че е тръгнало раждането.  Така можеш да си изкараш до термина. Съчувствам ти с тези ужасни системи  Hug, при мен поне освен в началото фолиева киселина, 7 дни антибиотик и 4 инжекции с друго не са тъпкали / да чукна на дърво/.

Общи условия

Активация на акаунт