В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 26 418
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Качвам една снимка с подаръчета от бъдещата баба за беби. Grinning

Ех, че са сладки  Heart Eyes къде в Пловдив мога да намеря такива ... моля кажете  Praynig

Сега при пследните изследвания ми пише СУЕ 33 mm/h.  Дали това са добри стойности и даже идея си нямам какво значи това?!

Това е утайка и резултатите ти са в границите на нормалното. Все пак е хубаво да се видят и левкоцитите, но най-добре док може да ти каже  Heart Eyes

Ева ... не се шашкай така, важното е бебчо да се движи, макар и леко  Heart Eyes И аз нали се бях ушашкала и само слухтях за движения. Наблюдавай си го, но не мисля, че има за какво да се притесняваш  Hug

За краката .... вдигайте ги на високо и студени бани  Peace ... а ... и повечко водичка  Mr. Green

# 451
мерси фейтче Hug

# 452

Августа това е страхотна идея, мисля и аз да опитам  Peace

# 453
Фейтче изрових някакъв сайт на магазина...в него няма тези боденца и общо взето почти не върши работа, но има адреси на магазините.  Има в София, Бургас и Елхово.  Sad

http://www.dailycoolwear.com/index.php?route=information/informa … ;information_id=6

Пиша ти сайта, ако все пак ти свърши някаква работа. Пише, че е и онлайн магазин значи може да се поръчат, само дето ги няма в каталога им с продукти  newsm78 Общо взето с нищо не ти помогнах ама...айде...

# 454
Фейтче изрових някакъв сайт на магазина...в него няма тези боденца и общо взето почти не върши работа, но има адреси на магазините.  Има в София, Бургас и Елхово.  Sad

http://www.dailycoolwear.com/index.php?route=information/informa … ;information_id=6

Еми ... като няма, няма ... не се притеснявай  Hug 
Някъде някой ден случайно може и да намеря  Mr. Green

# 455
Лелееее изпуснах един ден и не мога да наваксам с четене сега Simple Smile Личи си че всички вече са в болнични
Канелче, Даная мислете позитивно и всичко ще бъде наред, още толкова малко ни остава няма да се предаваме накрая  Hug Канелче, износила си грижливо до сега едно здраво бебче и скоро ще го гушкаш трябва да си много горда и щастлива, няма за какво да се обвиняваш  Wink
Мама зайка, стискай още съвсем мъничко  Hug
И аз като Рошличка май ще се напъна в 9 месец да правим ремонта, че да не взема да пренося случайно  Mr. Green
За помощта съм против и се моля да не ми се налага, че човек едно планира-друго става. Но изобщо не обичам някой да ми се мотае и да дава акъл, според мен майката най-добре усеща кое е правилно за детето й. Вярно че и бабите деца са гледали ама е било преди сума време а и всяко си е различно.
За името не искаме да е на роднини,ще е кръстена на себе си, искаме да е българско и да не е често срещано. Имаме си име вече, но ще ви кажа като се роди живот и здраве  Heart Eyes
Снощи с таткото си гукахме до 6 сутринта   Embarassed и вече едвам гледа, така че ви пожелавам лека и спокойна нощ   Wink

# 456
Аз влизам за отчет, като директно се копирам от другата тема.

Аз днес бях на ехограф в болницата, където сестрата много се намръщи като ми мери кръвното. Мери и на двете ръце /за първи път ми се случва, въпреки че винаги си искам - имам по 5-10 единици разлика м/у лява и дясна страна/ и каза леко завишено. Взеха ми кръв и ме пратиха да си купя апарат, но не дигитален /дигитален си имам вкъщи/. Току що се прибирам, естествено веднага пробвах и се оказа, че кръвното си ми е като по учебник - 120/75. Освен, че трябваше да купя още един апарат за кръвно, утре пак трябва да ходя до болницата, за да ми обяснят как се ползва!?! Първо, че и казах, че знам как се ползва, второ, че имам поликлиника на съседната пряка /болницата е на 30 км от нас/ и трето болницата има само платен паркинг.

Резултат от ехографа - бебе голямо и всичко му е наред  newsm44 Голямата му глава е надолу, в момента е почти 2600, доктора каза, че с тези размери, да очаквам да се роди около 3800. Аз въздъхнах и казвам е пак не е 4 кг, а доктора - а, може и да стане Wink

Както и да е. Щастлива съм, че с бебето всичко е ок и съм доволна да си имам истински апарат за кръвно. А довечера ми е първия курс от пренаталния клас с тема Кърмене. Ако запомня ще споделям Wink

# 457
  • Stara Zagora, Bulgaria
Moмичета нямате изчитане, аз бях на планинка малко, басейнче също имаше и вече имам тен от седене под чадъра Wink, разходки също правихме беше много хубаво, като няма моренце и това е нещо.
Кой щеше да ходи на преглед при Дяволов, трябва вече да се е завърнал от отпуска, аз мисля другата седмица да ида, ама май ми каза в МД , че в частния в Стрелбище нещо май ще са отпуска там, ама не беше сигурен, някой ако е ходил тия дни да сподели.
Аз вече съм си тук и ще се заемам с багажа за болницата, решила съм да си взема от еднократното бельо, ако сте ползвали споделете...преди се обсъждаше тази тема ама толкова теми се изписаха и не помня къде беше newsm78.
Утре пак ще пропусна лекцията в Лабиринт, няма да успея, и аз ще си взимам 45-дневния и скоро в 9-ти месец ще се влиза, колко бързо си минават дните Sunglasses.

# 458
Добре съм,чета ви, но не ми се пише...нещо ме мързи  Tired

Не мога да заспя...топло ми е...много... зейналите прозорци не помагат никак .....за капак и зверски киселини ме мъчат, слизам доло да изпия поредната чаша мляко с мед...с мечтата поне да заспя.....но не...дори млякото не мога да изпия един комар нервно кражи край мен...бръмчейки ...побърквайки всяка част от мойто тяло  #Crazy Tired

# 459
Ето ме с инфото от курса. Беше интересно и приятно. Наистина е много хубаво присъствието на бащите на курса. Освен, че после те са най-силната опора, е много хубаво като са наясно и могат дори и да помагат.
Скрит текст:
Няма да разказвам лекцията, има достатъчно информация в подфорум кърмене, само ще спомена някои неща, които ми направиха впечатление. Понеже наскоро четох за ограничение на храните, които майката консумира, такова нещо няма. Всичко, което майката по принцип консумира не пречи на бебето, но ако се забележи, че някои храни не му действат добре, е хубаво да се ограничат за малко и след 1-2 седмици да се пробва пак. Бебето се кърми изключително и не му се дават вода, чай, сок и т.н. до 6 месец. Не се храни с биберон и не се дава залъгалка през първите 4 до 6 седмици. Ако се наложи хранене не от гърда се дава с пипета, лъжичка или чашка, добре е ако се дава от гърдата и се запази контакта кожа с кожа. Ако все пак се наложи хранене с биберон, детето се държи изправено, така му се налага пак да "работи"за храната. Нов подход при кърмене е вместо майката да нагласи бебето за кърмене, да се остави детето само да се намести на гърдата. Дадоха ни кукли, с които се упражнявахме сами да държим бебето Simple Smile Отбелязаха като много важно да се следи сукането на бебето - да суче и преглъща и да се следят броя на пишкане и акане за денонощие. Много е важно да се храни бебето преди да е започнало да плаче, а ако това се случи, първо да се успокои и чак след това да се сложи на гърда. За успешното кърмене /отначало/ е изключително важен първоначалния контакт. Знам че при цезарово събличат таткото за първи контакт кожа в кожа и питах, казаха, че ако се наложи секцио, ако родителите поискат може пак да сложат бебето върху майката, просто е на гърдите или над тях, а не на корема.
Та това е в общи линии. Надявам се, че не съм изпуснала нищо. А ако се присетя нещо ще се допълвам Wink

# 460
Добро утро. Hug
Ева_82 искрено ти съчувствам ,имах подобна нощ.За капак след като най-сетне успях да заспя си представях ,че е дошло време за бебчо ама аз трябва да оправя и подредя преди да родя и много бързах Mr. Green.И то едно такова хем сън,хем полубудно състояние,как не съм изсомнамбулствала да стана да подреждам не знам.Ужас:)).
Днес май пак ще е топло,за съжаление...

# 461
Добро утро! Черпя по чаша кафе Вече официално съм в 8-мия месец  ooooh! Леле, как минава това време.  ooooh! ooooh!
Аз още си чакам болничните за юни месец. Трябваше да ги преведат между 17 и 20 юли, но ги няма. Да не би от промяната на фамилията да ги бавят... newsm78 А аз предварително съм ги наместила и само ги чакам.
Ева, направо те съжалявам   Hug и разбирам. Аз също съм с киселини и само киселото мляко ми помага. В къщи нямаме климатик (аз съм против климатиците) и навсякаде е отворено и въпреки всичко сутрин съм вир вода  Confused
Ставам да се оправям, ще ходя на разходка със сладкия ми племенник  Hug

# 462
Опаа Пипи,ще обера всичките бонбони,съжалявам Laughing Laughing Laughing
На мен за киселините само и единствено обикновената сода за хляб ми помага Tired,даже вчера се чудех ако всеки ден до края пия дали ще си разбия стомаха...Ужас!

# 463
Добро утрооо  Hug
Преди да започна да чета, да питам Данелия и Маймунката и другите момичета естествено дали ще се видим на лекцията за кърменето в Лабиринт. Аз ще ходя ако има още някой  Hug
Хайде изчезвам да наваксам с писанията, че вчера ме няма цял следобед  Peace

П.П.
Яяяяя, доста сте пописали  Crazy
Пипи, благодарско за почерпката  Hug

Маймунке, видях, че няма да се включиш в лекцията, на следващата, когато си вече болничен и имаш повече време  Hug Данелия ако не четеш може направо там да се видим ако идваш.

Чики, за д-р Тимева дават часове за септември, тъй като почти целия август е отпуска  Peace

Мама Зайка, Поколоко  Hug всичко ще е наред, Ванилав и за теб  Hug

Миленка, аз нямам проблеми със свеки, много си я обичам, ама хич не обичам някой да ми казва кое как да правя (освен ако аз не питам де), било тя моята майка или някой друг, така че те разбирам  Peace Hug

Франчи, на мен лично ми харесва повече първото легълце с многото шкафчета, че на мен все не ми стига мястото  Mr. Green Whistling

Стаси, вие не бяхте ли си избрали вече кошарката и количката, показваш на половинката на снимка и не би трябвало да има проблем  Hug аз за това водих мъжо до магазина да ги види ако се наложи нещо да е знае какво да купува  Whistling

Хайде после пак, усмихнат ден на всички  Hug

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 08:17 от meri-geri :)

# 464
Добро утро
Пипи Дългото Чорапче  мерси за почерпката мила  Simple Smile
Момичета както ви съветват всички студени /ледени/ до изтръпване душове на краката при мен помогнаха,не ходенето на работа и по-активната почивка също е оказала резултат - е не са ми както преди 5 -ти месец крачоните ,но като родя се надявам  smile3521
Ева _82 всички имамае подобни вечери и нощи и то все по -често и аз си поседявам все по често до малките часове на нощта и някак естествевно подвеждам мъжете милите ми и те да се притеняват за мен и да стават  Confused ама като и киселини ме мъчат и като ми е свинско   Animal Pigкакво да НАПРАВЯ
Хайде да доизчета всички и после пак да пиша .

Общи условия

Активация на акаунт