дали сам бременна

• 1 955
  • 15
  •   1
Отговори
момичета,преди дни получих кафяво кървене което спря,цикъла ми закъснява с 1 ден не съм си правила тест за бременност,според вас има ли вероятност да съм бременна

# 1
  • София
Да има вероятност да си бременна,това зацапване може да е било имплантиране.Направи си тест и ще си сигурна.Успех,дано резултата е такъв какъвто искаш!

# 2
  • София
Вероятността да си бременна е 50:50
Направи тест за Бременност  с първа сутрешна урина

# 3
  • на последния етаж
Направи си тест за бременност.

# 4
Вероятност винаги има. Сподели резултата, когато си направиш тест. Дано да е каквото искаш.

# 5
Само теста ще покаже  Peace

# 6
Ау, пак ли  ooooh!

Тук не може ли да се сложи бан за подобни теми или най-добре да вземе да се закове една голяма тема горе - БРЕМЕННА ЛИ СЪМ и всички желаещи да им хвърляме боб, да задават този въпрос там, а не всеки Божи ден да изниква нова тема бременна ли съм  Crazy

Нямаме никаква представа, мило момиче, дали си бременна или не. Може да ти го каже тест, кръвно изследване или чичо Доктор. Друг никой  Peace

# 7
 #Crazy ама вярно...ама че въпрос  Crazy

# 8
  • София

хехехехех крайно време беше, малко се забави новата тема, в която авторката очаква съфорумките да сме гадателки.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Елена-елена, без тест няма как да ти кажем. Не са много скъпи, купи си от аптеката и дано резултата е такъв какъвто искаш  Peace

# 9
Направи си тест. Дано да имаш положителен резултат  Hug

# 10
  • 2860 км северно от Екватора
момичета,преди дни получих кафяво кървене което спря,цикъла ми закъснява с 1 ден не съм си правила тест за бременност,според вас има ли вероятност да съм бременна
Мислех, че такива теми пускат само ново-регистрирани, които не знаят как да боравят с форума. Или прекалено млади...

# 11
zdraveite imam problem ve4e vtori mesec mi varvi po dva tri dena kafenikava krav minali mesec mi se gade6e za okolo 4 5 dena i sprq  bolime korema nisko dolu i krasta gardite mi ne sa se promenili i imam temperatura 37.2 prez dvata meseca pravih si test - ,  vzeh si 4as pri doktora no e 4ak druiq mesec a pak nqmam tarpenie pritesneno mie mojeli nqkoi da mi kaje dali moje da sam bremenna

# 12
Тестовете отчитат цветна бременност и би следвало, ако си бременна, да си видяла положителен резултат. Проблеми и изменения в цикъла може да имаш поради ред причини, така че посещението при лекар е задължително. Не споменаваш никакви обстоятелства. Планираш ли забременяване, правиш ли опити, кога си правила секс за последно и т.н, а тези неща са важни, за да получиш коректно мнение.

ПП: Пиши на български, за да те прочетат и отговорят повече хора  Peace

# 13
  • В сърцето на любимия човек
Има тема за подобни въпроси:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672957.0

# 14
  • на последния етаж
Само лекар може да даде отговор на въпросите ти!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт