Мързеливи красавици - 10 - ЧЕСТИТ НИ ЮБИЛЕЙ!

• 29 864
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
  • София/Горна Оряховица
Шшшш, ако ме чуе миУото че искам и там да ходя ще се откаже от мен  Mr. Green . Като цяло Пирин и Родопите са ми любимите места в България, Рила е много сурова, много негостоприемна, поне за мен. Имам си и едно любимо местенце в Родопите, и едно любимо хотелче в Смолян, където правят най-неустоимо вкусния качамак, заради който захвърлям де що има диети и съм готова да го охранявам с огнестрелно оръжие  bowuu .

След като толкова старателно се налакирах, той пък да вземе да ми се надере лака  Tired . Ей затова обичам да има плътни лакове още от първия слой. С тея 3 слоя ми трябват 24 часа, че да засъхне  ooooh! .

Косата я наклепах с де що масло видях, малки остатъци от някакви кристали, отгоре сложих спрей на Gliss, накрая запечатах с балсам и шапка за баня. Сега обаче ще видя това чудо как ще се отмие от главата ми, убедена съм, че ще е цяло чудо.

Изнамерих и една хума у дома, та се чудя с какво да я забъркам, че всички масла отидоха по главата. Сигурно ще е лимонов сок, че винаги ми се избистря тена от него, ама ще го измъдря  newsm78 .

# 46
  • Варна
Пфууу да се разпиша и аз .
Днес много духа при нас и не става за плаж така че си дадох почивка.Лакирах се,изправих се купих си 4 нови лака и съм доволна  Crazy
За първи път през живота си ще правя сладко от праскови и с това се занимавах до преди малко Mr. Green Мисля да си взема душ и да отида да пия едно кафенце  Thinking
Хубава вечер на всички  Hug

# 47
  • София

Изнамерих и една хума у дома, та се чудя с какво да я забъркам, че всички масла отидоха по главата. Сигурно ще е лимонов сок, че винаги ми се избистря тена от него, ама ще го измъдря  newsm78 .
 1 с.л. хума, 1 с. л. кис. мляко и 1 с.л. розова вода, чудна маска за лице  Wink

Kiss My ***, моята кожа също е проблемна, имам себореен дерматит и алергия към слънцето  Cry  Та, знам какво е  Peace  За изпотяване продуктът на Биодерма е този спрей http://biotrade.bg/odorex/odorex-deo/?p=50&l=1&id=5 , използва се 3 дни последователно, след това на 10 дни веднъж, не оставя бяло и от 3 дни не използвам продукт против изпотяване, а подмишниците ми са сухи  Grinning

# 48
  • София
Bоryana ето още една интерпретация на маска с хума http://lepidopteria.blogspot.com/2012/07/blog-post_12.html

лягам да правя коремни, душче, кремче, вазелинче ( за миглите  Mr. Green ) и здравей сладко креватче  Laughing

# 49
  • София/Горна Оряховица
Bоryana ето още една интерпретация на маска с хума http://lepidopteria.blogspot.com/2012/07/blog-post_12.html

лягам да правя коремни, душче, кремче, вазелинче ( за миглите  Mr. Green ) и здравей сладко креватче  Laughing

Ай, страхотна е! Тъкмо си приготвих чайче, зелено с мента, прогнозирам да е много освежаващо  Laughing . Ще сложа и малко лимонов сок, малко розова вода и накрая пробиотичното на Биофреш. Кеф!

# 50
  • Street of Dreams
Айде сегааа, само Ондин мисли мръсотии Mr. Green
Гледай ги каква ме изкараха.
Всъщност наистина си нямах представа за широкото приложение на вазелина Laughing
Ама сигурно защото имам мигли. Фръц Mr. Green Flutter Flutter Flutter

# 51
Айде сегааа, само Ондин мисли мръсотии Mr. Green
А, не е само Ондин  Mr. Green Всички тука си го помислиха  Joy

Ева  Shocked прекалено хубаво звучи, за да е истина, ама щом казваш  Rolling Eyes
Виждала ли съм Биотрейд по аптеките или се бъркам с друга марка  newsm78 Ще мина след работа да видя. Благодаря ти за линка и препоръката   bouquet

Вчера си направих най-накрая антицелулитния масаж с вендузите  Embarassed ауууу, сега се чудя на коя кЪлка да седна и как да се завъртя, така ме болят баджаците  #Crazy Добре поне, че не се посиних... или поне за сега не се виждат синки... ама как болииии  ooooh!
Мислех днес пак да правя, ама ще изчакам ден-два да ми поотмине  Whistling

Днес е облачно и хладно- малко разнообразие Wink

# 52
  • София

Ева  Shocked прекалено хубаво звучи, за да е истина, ама щом казваш  Rolling Eyes

Мъжът ми също е много доволен, при него също има този ефект.  И да, продават ги по аптеките. Много съм доволна от крема им за пети, сравним е според мен с този 7 дневния на Шол, само дето цената е доста по- добра. Ако не бях 100 % доволна не бих препоръчала даден продукт  Peace

# 53
Добро утро  Hug

Днес за първи път ми се случи да се събудя първа, а мъжете ми да спят още час след мен. Имах време за закуска и кафе, а сега дребосът яде сам!  Heart Eyes голям кеф  Grinning

Вчера си оправих педикюра и си поглезих косата. За днес съм оставила маникюра, но искам да си купя нюд лак. Вчера в квартала открих голям щанд на Флормар и мисля да си взема нещо тяхно, вероятно някой руж. Във форума в момента са много на мода, та да не остана назад  hahaha

# 54
и накрая пробиотичното на Биофреш. Кеф!
Детоксикиращата маска е страхотна, както и дневния крем  Heart Eyes Само тях съм ползвала от серията и съм супер доволна  Peace

Ева ,след такава препоръка няма как да не го взема. А и точно на време казваш и за кремчето за пети  Whistling не са ми проблемни, но носенето на отворени обувки ми образува един много гаден и твърд рЪб на петите  Embarassed

Мравчице и аз обичам момента, когато всички освен мен спят  Heart Eyes
Е, не мога да се лакирам с нюд  Embarassed или просто не съм попаднала на подходящ  Rolling Eyes И аз открих такова магазинче в квартала, о -хо-хоооо  Crazy Mr. Green Точно брозиращите пудри търсих, намерих ги и се наклепах от всичките, ама нещо не ми хареса и се отказах  Thinking аз мазах с ръце, може би с четка ще е друг ефекта, знам ли  newsm78

# 55
  • Street of Dreams
 newsm78 Биофреш вярно ли било новото име на Ален Мак?

# 56
Ъ?  newsm78

# 57
  • Street of Dreams
Ъ?  newsm78
Една колежка го беше споменала. Flutter Аз по принцип много не ги слушам като обсъждат козметика, явно има за какво Mr. Green

# 58
  • София
Добро утро момичета Wink
Как сте ?

Днес съм много щастлива събудих се (разбира се успах се като всяка сутрин) и като се погледнах в огледалото кожата ми беше перфектна, като никога (ех ,че комплимент си направих  Mr. Green )
от скоро смених част от рутината ми и вече виждам първите резултати  newsm44
,а и току що получих магнезиев скраб така ,че и него ще вкарам в действие  Mr. Green

Боряна направи ли си снощи маската
Бабъл чак сега видях ,че си ми предложила помощ за руския  Hug

# 59
и като се погледнах в огледалото кожата ми беше перфектна, като никога (ех ,че комплимент си направих  Mr. Green )
Сподели какво правиш, за да се промени така вида на кожата ти  Praynig Знам, че е много индивидуално, но все пак Wink

Ох, видях си синки по баджаците  Embarassed Болиииии   ooooh!
Пак, че мъжОт вчера беше наоколо като се изтезавах с вендузите, че щеше да има "ходи обяснявай, че нямаш сестра"  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт