Мързеливи красавици - 10 - ЧЕСТИТ НИ ЮБИЛЕЙ!

• 29 877
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте!
 Аз преди малко се събудих и сега си пия кафенцето Simple Smile
 Вчера си взех много готина пола,която трябваше да е коралова,но на дневна светлина изглежда розова,нищо де,аз пак си я харесвам  Laughing

За н-ти път ме спряха от пресите в Мола да искат да ми изправят естествено правата коса  Laughing Този път се спрях,изпъняха я идеално и ме увериха как щяла да стои идеално права още три дни,как ли пък не  Joy Мога да ви снимам в момента в какво състояние си е,все едно изобщо не е минавала преса през нея.

Във форума в момента са много на мода, та да не остана назад  hahaha

Аз си взех една четворка на Флормар,вчера се бях намазала с тях и какво да ти кажа ... не съм доволна,изобщо не са ми трайни,ще ги пробвам и с база да видя как са,че вчера не бях сложила.

# 61
Лелеее, от кога не съм спала до обяд  Shocked
За н-ти път ме спряха от пресите в Мола да искат да ми изправят естествено правата коса  Laughing
Имам я  Sunglasses При мен ефекта е много добър  Peace

# 62
Ами аз и днес не можах да се докопам до щанда на Флормар, продавачката пак беше забегнала (май често й се случва)  Twisted Evil Но пък си взех калциев гел и 2 лака, единият нюд, другият бонбонено розов и сядам да се лакирам  Laughing

Бабъл, наистина ли не ти се изправи косата  Shocked моята стои перфектно права след тая преса. А докато ми правеха демонстрацията мъжа ми се изгаври с мен и ми плесна и едни фафли на един кичур до лицето, леле това няма махане  Shocked после минавах 5 пъти с пресата за изправяне и пак стояха. На другия ден си измих косата и изчезнаха  Laughing

Има ли използващи митичното олио на лореал, потривам ръчички за него, но се чудя дали не е много мазно  Thinking (Бабъл, Фийлинг?  Laughing)

# 63
  • София
Лелеее, от кога не съм спала до обяд  Shocked
За н-ти път ме спряха от пресите в Мола да искат да ми изправят естествено правата коса  Laughing
Имам я  Sunglasses При мен ефекта е много добър  Peace

Ти коя имаш?На мен ми предложиха една розова за тънък косъм с титаниеви плочи.
Действително ли не горят толкова косата?

Ето как изглеждаше вчера,това със сешоар не мога да го постигна. Crossing Arms
http://prikachi.com/images/868/050868H.jpg

Мравке,на мен попринцип ми се изправя супер бързо косата,пък къдриците хич не ми държат,за два часа и ги няма,моята коса е много мека.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 14:02 от *Bubble*

# 64
Бабъл, точно тази имам  Peace Косата ми не е боядисвана и е с тънък косъм и момчето на щанда ми предложи този вариант. Косата ми става като твоята на снимката- стои някак по-тежка и плътна, лъскава и гладка  Heart Eyes
Единствения минус е, че губиш от обема, ама аз издухвам със сешоар и после само дължините изправям с пресата, не в корените.

Мравчице, кое олио ?  Rolling Eyes Embarassed

# 65
Бабъл, моята е за тънък косъм, но е жирафова щампа, без терморегулатор. Да ти кажа, след редовна употреба не виждам косата ми да е изгорена  Rolling Eyes Изсушава да, както всяка преса, но с клепане на всякакви бъркочи изглежда добре и не цъфти  Peace

Илияни, това

# 66
Здравейте и от мен в новата юбилейна тема! Simple Smile
Ние направихме един дълаг уикенд на бунгала в Ахтопол и заредена с изключително добри емоции тия дни се скъсвам да пера и гладя и да стягам куфарите за следващата, планинска почивка. Simple Smile
Много обичам юли и август. Това са ми месеците най-наситени с емоции, пътувания и всичко ми е по много! Simple Smile

# 67
  • София
Kiss My *** споделям Wink
от около 10 дена сутрин и вечер си мия лицето с овесени ядки ( мога да постна клипче на една мацка , която обяснява на анг) взимам в шепата си малко овесени ядки и я свивам на лек юмрук , след което я поставям под топлата вода за малко, изтисквам останалата вода от тях и я нанасям на лицето след което около 1мин разтърквам с ядките ( в никакъв случай не са груби, те стават почти като на каша ) и твърдя с две ръце ,че лицето ми още след 2 ден изглеждаше по добре , но след като снощи започнах и един нов охлювен крем се удивих от комбинацията от двата продукта (въпреки че крема съм го слагала само 1 път)

# 68
Kiss My *** споделям Wink
от около 10 дена сутрин и вечер си мия лицето с овесени ядки
Овесени ядки  като овесените ядки които са за папкане, нали   chef
А крема с оФлюХ  Mr. Green на Хелдива ли е?

Още довечера ще го направя това с овесените ядки  Hug

Моята преса е с тигровия принт  Sunglasses голяма циганийка  Laughing
Нали и аз постоянно клепам нещо по косата, та не съм забелязала да се е разцъфтяла или да е изгорена, а я третирам с преса и сешоар  след всяко!!! миене на косата  Rolling Eyes

# 69
  • София
да най обкновени овесени ядки Wink
моят крем е корейски с 98% слуз от охлюв Wink звучи гадно , но кремчето не е никак гадно нито на мирис нито на допир

# 70
  • София
Еййй ще ме зарибите сега!!!Много ми е важно да не гори,моята коса като е тънка и много лесно се уврежда.

Хайде мацки,излизам да се видя с една приятелка. Hug

# 71
Благодаря - довечера ще заменя маската с кисело мляко и кафе и ще приложа тази с ядките. Звучи обещаващо! Mr. Green
Много пъти съм се чудила дали да седна да ме изправят на щанда, но все нещо ме спира.. Не знам и аз какво.. Иначе - да, би ми било интересно дали моята супер буйна грива ще се изправи и за какъв период от време.

# 72
  • Майнатаун
Здравейте красавици. Hug

Какви са тези преси за които говорите? newsm78 Аз съм в търсене на нова, защото моята е стара вече, а искам да е хубава. Blush Косата ми е тънка и лесно се уврежда, та бих дала колко е необходимо за добра преса.
Също като Иляни се изправям след всяко миене със сешоар и четка, а в краищата - преса. Crazy
Също в кой мол правят представяне, защото нещо ми е убягнал щанда, пък съм много редовна по моловете. Crazy Blush

Вчера се чудех с какво да си намажа косата и смесих Тричуп с реконстуктора, постоях 2 часа, измих я, изправих я старателно и вечерта отнесох множество комплименти за нея. Blush Даже ми казаха че съм като за реклама за боя на коса. Heart Eyes Blush

След малко отивам да пробвам маската с овесените ядки, така и така стоят забравени в шкафа.Поне ще влезнат в употреба. Crazy

# 73
  • София

Също в кой мол правят представяне, защото нещо ми е убягнал щанда, пък съм много редовна по моловете. Crazy Blush
В Мол София, на 1 -я етаж  Peace

# 74

В Мол София, на 1 -я етаж  Peace
Като си я купувах януари месец бяха по 145 лв. Редовната цена на кутията беше 330$  Shocked

Аз си поръчах Тричъп и го чакам тея дни да дойде  Rolling Eyes

Юленце, не се чуди, седни да те изпрзвят, доволна 'Ш останИш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт