Мързеливи красавици - 10 - ЧЕСТИТ НИ ЮБИЛЕЙ!

• 29 879
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Аз не твърдя, че свалям килограми от противозачатъчните  Blush Лунувах миналата седмица, а и се опитвам да се ограничавам в яденето на боклуци  Whistling
Скрит текст:
Противозачатъчните са Регулон

Крем за пети......... Освен, че действа идеално ако искате да се пързаляте. Няма да пояснявам какъв е ефекта върху краката ми при ходене на ламинат. Ама и в обувките си се пързалям.
УжасТ, същата работа  ooooh! Ефект никакъв. Единственото решение според мен е като поразхлади и да обуваме маратонките с по едно чорапче и така ще си дойдат нещата на място. С тея обосите крака дето шляпаме по цял ден как няма да са ни сухи пИтИтИ  Mr. Green

# 631
  • София
Морски поздрави от Созопол!

Ох тези килограми,сега на морето съм решила да не се доосвинвам както става винаги.Ще наблягам на салатки,че хич не ми харесва това,където го виждам в огледалото в момента Sad

А за петичките и моите са ужасни,мажа ги от време на време с Витасин,смърди много,но е ефикасно,веднага се забелязва разликата

# 632
  • София
*Bubble* пожелавам ти да си изкараш страхотно  Hug пък може и да се засечем  Wink
и да кажеш как е вампирският коктейл  Laughing

# 633
Искам и кафява коса, без червено. Ако може и с къдрички, чупки малко...

За къдричките не мо'а ти помогна, ама кафявото най-накрая постигнах!  Party
Ледено какао на Кастинг постигна точно това, което исках. Сега косата ми е наситено кафява, без червеникави отенъци. Много плътен, наситен, топъл и изкрящ цвят.  Flutter
Много съм щастлива.
Отивам да си изрежа капачето на кутията.  Crazy

Петичките ми са поносими, да не кажа съвсем добре, но големите пръсти на краката ми са по-зле от петите на баба ми! Винаги са ми били проблем.  Sick

# 634
Много благодаря за отговорите!

# 635
  • София
ето го лакчето от преди малко
Скрит текст:

# 636
  • София/Горна Оряховица
Ох, lepidopteria в този лак съм безумно и безвъзвратно влюбена. Имах почти същия на Флормар и го затрих ... не знам що. Прекрасен е!
Впрочем, после покажи и на нас бронзовата богиня. Мен ме е срам да пиша при вас, имам точно 3 четки за сенки, тепърва ще се обзавеждам  Blush . Но редовно надничам при вас.

За петичките - майка ми ползва Кератолин, на biotrade. Струва около 5-6лв, засега й харесва. Нейните са по-зле, отколкото може да си представите, все пак ние и градина гледаме.

Егати, сложих си ментовия лак на Флормар и засъхна. НО се обели и очука за нула време. И това - с два пласта топ. Е как да го обичам тоя лак!?

Взех си направление за очен  Laughing . Записах си и час за зъболекар, зъбите ми също искат да са хубавки  Mr. Green .

Все още не съм си купила ни маска, ни кристали, ни балсам за коса. Скоро положението ще стане трагично. А днес забелязах и прашинки пърхут, значи се е позавърнал  Sad .

# 637
Boryana,  smile3501

Най-сетне си взе направление! Сега остава и да отидеш на лекар Wink
Вчера видях едни невиждани до сега лакове на Флормар. Ама се въздържах. Че то кутия пълна и все не намирам с какво да се лакирам. А сега се готвя за отпуска. От една страна съм решила - никакви лакове, никакви ролки. Нищо. Ще остана естествена.  Joy Но пък от друга страна - кога иначе да си пробвам жълтия лак? Ами онзи странния, оранжев....Няма да е тя. Пак ще си помъкна принадлежностите за красота. Но за косата ще се опитам да я оставя да си почине.

# 638
Привет!
Чета аз, но много пишете и понякога ме домързява и ..... Laughing Като цяло следя за какво става на въпрос.
Снощи си направих маска на Хималая - отзиви в блога идните дни. Едно ще прошепна - сууупер доволна съм.
Сега сложих от новите спирали на Голден Роуз - леле, майко! Много готина!  Heart Eyes
Решила съм днес да си направя парна баня и да изстискам каквото мога. Whistling

# 639
  • Street of Dreams
Привет Hug
Прочетох до "розе" и повече нито дума не схванах от написаното Laughing

# 640
За петичките - майка ми ползва Кератолин, на biotrade. Струва около 5-6лв, засега й харесва.

Много читав крем, между другото. Ползвам го от няколко дни и определено петите ми са по-добре.   Peace

*Bubble*, желая ти незабравимо изкарване на почивката!     Hug

wish, поздравления за успеха с цвета!      bouquet

# 641
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Привет.
Вманиачена съм на тема пети и кремове за крака.Перманентно се мажа с кремове.Нямам нацепвания,а суха,опъваща кожа.Ползвала съм какво ли не,ефект първите 2-3 пъти и пак старата песен.Вмомента използвам Alessandro Pedix и съм очарована (синята опаковка,номер 1 - http://3.bp.blogspot.com/-swaoKbb5Igs/UBn5-apq73I/AAAAAAAAAiE/TM … JulyGlossybox.png )Снимката,която виждате всъщност е с продукти от юлската кутия на Глосибокс,която получих наскоро.
За споменатия крем на Талодерма също имам глобално добри спомени.Mалко кремче в зелена опаковка.Мирише на билки.

Какво реши Feeling за новата прическа?
 Утре имам час при фризьорката,ще махна поне половината от косата си и още повече,приключвам с досадното русо(след като и с боята на Chi не се получи желания цвят).Ще намацам с L'oreal Feria B61.

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 23:49 от Coquelicot

# 642
  • София/Горна Оряховица
Ето го кремчето . Идея си нямам мирише ли добре, налегнала ме е ОТНОВО алергията ми към разни цъфтящи растения, затова не разпознавам миризми. Даже не разпознах любимия си J'adore. 

Обмислям кичури. От много време. Но първо искам да се разправя със скалпа си и да му покажа кой кого. Може би трябва да доизхразходя опаковката от противопърхутния шампоан, да пробвам дали ако капна етеричните масла в други шампоани ще отшуми проблема и т.н. Искам малко по-светло да ми изглежда косата, много ми е мрачно така  Tired .

Скрит текст:
Уф, чета една депресираща ме книга и ми се е скофтило ... всичко. Даже си махнах ментовия цвят и сложих черно. Утре подхващам някой чиклит, да ми стане пак кифленско. А може и да си хвана депресарската книга и да хвана гората. Чак и гладна не съм  Shocked .  

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 00:22 от Bоryana

# 643
  • Street of Dreams

Coquelicot, на мен и това ми изглежда русо newsm78

Гледам всички подскачат от боите Макадамия. Разгледах - имат така жадувания от мен зелен акцент (това, което убива омразното ми червеникаво). Но завчера боядисвах, след месец ще пробвам пак.
Марката ми стана доста любима, сега мазах с едно кремче - чуден обем стана, с красив дискретен блясък. Доволна. Само шампоана не ще да се пени...

ПС: На вас се смях, но съм се мазнала с вазелин Laughing При мен мигли колкото щеш, ама да не остана назад... Flutter

И аз скоро ще режа пак - още по-късо ще е. Само да ми остане време ooooh!

# 644
Coquelicot , решила съм го окончателно. Просто изчаквам да се докопам до читав фризьор, защото не ми се правят експерименти, особено когато се касае до кардинални промени.
Цветът, на който си се спряла, е много хубав!   Heart Eyes   

Някоя от красавиците в темата знае ли как се лекуват ранички от настинка в носа? Не знам дали така се нарича, но ми писна при най-малкото надуване на сливиците да получавам и това като бонус.   Tired
Нямам течащ нос, даже е сух, като се замисля, но раничката е болезнена. 

Общи условия

Активация на акаунт