Мързеливи красавици - 10 - ЧЕСТИТ НИ ЮБИЛЕЙ!

• 29 866
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • На острова
Коклико, душа, защо да е омразно русото ти? Нали беше пускала снимки, като те видях, екстра си беше..
И тоя, новия цвят също е як, де  Sunglasses

# 646
Някоя от красавиците в темата знае ли как се лекуват ранички от настинка в носа? Не знам дали така се нарича, но ми писна при най-малкото надуване на сливиците да получавам и това като бонус.   Tired
Нямам течащ нос, даже е сух, като се замисля, но раничката е болезнена. 
С Аква експерт на Биофреш. Този крем за такива неща е просто вълшебен. Една дружка ми беше дала, точно за носа миналата пролет.  Peace

Я кажете за миглите и вазелина. Изобщо за мигли... Преди години имах много гъсти и дълги, но не знам какво им се случи. Кофти спирали ли, нещо друго ли? и сега са доста опършавяли... Tired

# 647
Здравейте,и аз ви чета  Blush .  lepidopteria  ,каква диета правиш,толкова бързо се справяш с килограмите   bouquet

# 648
  • в Кошера
Коклико, чуден цвят си замислила.  Heart Eyes Но ми се струва, че русото ще избива бързо. Всъщност, като се замисля, би стояло много добре, ще се прелее. Ето ти един бърз балеаж.  Wink

# 649
  • София
Добро утро момичета Wink

сега не ми се смейте , но то няколко дена освен миглите си мажа и веждите с вазелин  Mr. Green , искам да се посгъстят за да мога малко да ги удебелия и да им сменя формата
ох днес би трябвало да свалям пердетата и да ги пускам в пералнята , а как мразя да ги закачам просто не е истина Sad

Coquelicot да покажеш после резултата Wink намислила съм и аз малко да си сменя цвета

giga b ми малко на глад го карам  Rolling Eyes
смисъл тези дни сутрин хапвам малко пъпешче и на обяд и вечеря диня
иначе онзи ден цял ден изкарах на две топки сладолед
когато съм на работа ( в момента съм в отпуск)
сутрин хапвам геврек/френски кроасан , по обяд обикновено банан и за вечеря диня Wink

# 650
Привет Hug
Прочетох до "розе" и повече нито дума не схванах от написаното Laughing

Joy Heart Eyes
Някоя от красавиците в темата знае ли как се лекуват ранички от настинка в носа? Не знам дали така се нарича, но ми писна при най-малкото надуване на сливиците да получавам и това като бонус.   Tired
Нямам течащ нос, даже е сух, като се замисля, но раничката е болезнена.  
С Аква експерт на Биофреш. Този крем за такива неща е просто вълшебен.

Аква експерт за ВЪТРЕ в носа ли ?  newsm78
Аз миналата година имах адски проблеми с носа и гърлото. Кремчето Ринолекс е вълшебно  Peace

И на мен косата ми е пораснала и се чудя сега дали да я режа или да я оставя пак дълга  Rolling Eyes
Щех да се лакирам вчера с ментата на Флормар, ама ми се спеше много и само мацнах френски на копитцата  Rolling Eyes в ръцете съм "гола". След кръщенето, на което сме в неделя, мисля да си отрежа ноктите до дъно! Това разслояване край няма- интересно е, че не се чупят, а се разслояват и продължава да "дълбае" навътре  Shocked

Коклико, страОтен цвят!

Лепидоптериа, като каза глад- днес нали е пак ден за лунуване или календара ме лъже  Thinking

Скрит текст:
  Mr. Green

# 651
  • София
значи да не хапвам днес  Laughing ,а диня може ли или не

# 652
Ми аз с аква експерта мазах дупките на носа. На вътре не съм го пъхала, но и раните ми бяха около дупките.

lepidopteria , ще лунуваш ли? Вазата започва довечера в 21:56. Спокойно хапвай диня, а утре цял ден на фрешове и вода. Wink

# 653
значи да не хапвам днес  Laughing ,а диня може ли или не
Че що да не може- но и без т'ва е само вода  Mr. Green
Аз не успявам да изкарам само на вода и фреш  Rolling Eyes имам едно пакетче микс от сурови ядки и сушени плодове, мисля това да ми е яденето за днес.

Ми аз с аква експерта мазах дупките на носа. На вътре не съм го пъхала, но и раните ми бяха около дупките.

lepidopteria , ще лунуваш ли? Вазата започва довечера в 21:56. Спокойно хапвай диня, а утре цял ден на фрешове и вода. Wink
Joy
Аааа, добре, че каза, да не се прецакам днес да гладувам напразно  Laughing

Раните от бърсане на течащ нос са много гадни- за там съм съгласна да се маже с акваексперта, аз говоря за лигавицата на носа  Wink

# 654
  • София
wish е супер , значи от 21:56 ще се лунува  newsm44 , че имам поне още 2.500 кила да смъкна до понеделник сутин ( до морето )
п.с къде ги гледате тези фази на луната с часове

*вчера се загледах в една тема във форума където мацките по 20 дена карат само на вода

# 655
  • На острова
*вчера се загледах в една тема във форума където мацките по 20 дена карат само на вода
То и аз четох в Eva-та, за хора, които се хранят само от слънчева енергия  Rolling Eyes

# 656

Моляяяя  Shocked

На мен на настолния ми календар има отбелязана всяка фаза на луната, ама изобщо не знам за часовете  Rolling Eyes

Миа и аз съм ги чела тея, ама ми е много странна тая работа. А есенно време като е едно такова мрачно и сополиво- кво папат, м?  newsm78
Абе трябва да се хапва  Mr. Green

# 657
  • София/Горна Оряховица

ю ар кидинг ми!  Shocked

Ако кажа на доктора ми, че възнамерявам да карам повече от 3 дена само на вода ритуално ще ме затвори в ментална институция. И ще ми тегли един бой, барем ми дойде акъла в главата.

То и аз четох за диета, в която се ядат само сандвичи. Поне по 8 филии хляб на ден трябвало да се изядат.

Щуротии всякакви  Crazy

# 658
  • На острова

Моляяяя  Shocked
Да, бе, и аз ги четох. След първият пост, мислех, че ще оплюят авторката, а те се включика още много такива  Shocked И за мен не е реално, някак си не мога да си го представя  newsm78

# 659
  • София
да добавщ ,че някои от тях и спортуваха
една много ме разсмя ,че даже качвала мусала само на вода без да е яла преди това
не знам да плача или да се смея

20 дена само на вода сигурно след 5 ден няма да мога да мръдна от кревата ако съм жива де  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт