Мързеливи красавици - 10 - ЧЕСТИТ НИ ЮБИЛЕЙ!

• 29 875
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • Street of Dreams
омазах се с вазелин и съм готова за лягане.

newsm78

# 16
  • На острова
Bubble, само маската на Виши ли си взе? Или като подарък в комплект? Днес бях в аптеката в мола (да не повярваш) Joy и не я видях самостоятелна, ама нали едното ми око е все след малкия, та може и да съм я пропуснала.

Утре отиваме в дълбоката провинция и в козМетичната чантичка взиам само розова вода, околоочен и крем дъвка. Вива ла нечюръл бюти  Mr. Green

# 17
  • Варна

newsm78
ходила, лакти, колене. Mr. Green

# 18
  • София
Bubble, само маската на Виши ли си взе? Или като подарък в комплект? Днес бях в аптеката в мола (да не повярваш) Joy и не я видях самостоятелна, ама нали едното ми око е все след малкия, та може и да съм я пропуснала.

Утре отиваме в дълбоката провинция и в козМетичната чантичка взиам само розова вода, околоочен и крем дъвка. Вива ла нечюръл бюти  Mr. Green
Ти в мола???Това не мога да го повярвам!  Joy

Между другото,взех си комплекта,но крема го подарих на една приятелка.Не е лош,аз му пробвах една мостра преди няколко дни,но в момента нямам нужда от крем,имам съвсем нов,а не искам да ми застоява.Самостоятелна и аз не я видях.

# 19

newsm78

Любопитно ми е OnDiNe_ какво си е помислила.   Mr. Green

Моята първа асоциация беше за мазане на мигли, както стана популярно напоследък във форума.
Аз го давам по проверения начин - Double Lash на Mavala.   Wink

Честита юбилейна тема!       bouquet

# 20
Ondine, хлебчето, което описваш ми прилича на това, продават го във всички супер маркети в много разновидности. И аз много го обичам  Heart Eyes

# 21

newsm78

Joy Joy Joy

Днес бях в аптеката в мола (да не повярваш) Joy
Ти в мола???Това не мога да го повярвам!  Joy
hahaha
Ох, много сте забавни  Mr. Green Heart Eyes

Аз днес се наклепах с Идеалия-та... ами май ще се откажа от който и да било крем на Виши, ще се ориентирам към някоя друга марка  Blush

Lepidopteria, прекрасни нокти, страхотен маникюр, супер свеж лак  Heart Eyes

Ай стига сте ме дразнили с тоя плаж де  Naughty

# 22
  • В полите на Пирин планина
Здравейте, красавици!

Вчера ми беше ден за боядисване и лакиране. И маска на лицето си направих - на Евелин от серията Magic of the Orchid.

За себе си установих, че българските кремове за лице ми действат най-добре на кожата. В последно време ползвам основно продукти на БиоФреш и съм доволна от всичко, което съм вземала. Също Phyto Code ми направиха много добро впечатление, но тях трябва да си ги набавям само по Интернет и не ми е много удобно.

Лек ден на всички!

Голяма жега, уф.....

# 23
Цитат
Цитат
Цитат на: Естел в Съб., 21 Юли 2012, 23:56
Цитат
Ще изчакаме Тайра да ни пусне в юбилея.

Имам си проблеми с кг и лош мъж.  Mr. Green Даже и тема бях пускала преди година. Тогава бях 42 кг, сега стигнах 50, но падат.  Confused
Надявам се двете да нямат връзка Mr. Green
Какъв ти е проблемът с килата? Колко си висока? Аз съм 171/50. При един кг забелязва ли се? newsm78
Как да имат?  Mr. Green Не, разбира се.  Mr. Green Това че малките жени са проклети хич не е вярно.  bowuu  Whistling
1 и 60 съм.  

# 24
  • на последния етаж
За себе си установих, че българските кремове за лице ми действат най-добре на кожата. В последно време ползвам основно продукти на БиоФреш и съм доволна от всичко, което съм вземала. Също Phyto Code ми направиха много добро впечатление, но тях трябва да си ги набавям само по Интернет и не ми е много удобно.
И аз съм много доволна от серията Yoghurt of Bulgaria, както и продуктите на PhytoCode. Но мен друго куче ме хапе - омръзват ми продуктите и след употреба обикновено искам да тествам нещо ново.  ooooh!
От петък заради местене на водопровод (прословутия ремонт на Телевизионната кула) водата е с много слабо налягане - едва капе, като в пиковите часове спира... Няма да ви обяснявам как се къпем, мием, особено двамата дребосъчковци...
Прохладен ден!

# 25
  • София
Kiss My *** мерси
мен днес така ми се спи ,че две не виждам , а имам да набирам един текст от 4 листа на руски ( не разбирам руски и ще има да го пиша тамън цял ден)
от довечера започвам с охлювения крем - най сетне  Mr. Green

п.с и аз чакам да ми порастнат миглите от вазелина , че си го мажа и на кожичките - дано те не ми порастнат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 26
  • София
Ох с тези кремове и аз бая зор видях докато открия тези,които ми понасят добре и сега си ги въртя,не смея много да експериментирам.

lepidopteria ,драсни в скайп ако имаш някакви затруднения,аз съм учила руски преди доста време,сигурно ако тръгна да говоря една дума няма да мога да обеля,но на слушане и превод все още ме бива  Laughing

Лита ,много неприятно е без вода,а и като гледам дечицата ти са малки,дано скоро приключи този ремонт

# 27
п.с и аз чакам да ми порастнат миглите от вазелина , че си го мажа и на кожичките - дано те не ми порастнат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде сега пък вазелин  newsm78
Със стимуланта мазах, с глицерин мазах, с разните му масла мазах... да взема и това ли да пробвам  Laughing
Не, че има особен ефект от цялото това мазане...
Какъв точно е вазелина?

# 28
  • Варна

newsm78

Ей, че смешно ми стана. Joy Joy

Днеска тук какъв вятър е...
Сутринта си сложих спирала. Така че, днес съм красива. Flutter
След малко отивам до банката и ще пръскам чар. hahaha
Офф, много ми лигаво

# 29
Току-що си взех вазелин и аз  Laughing да се мажа преди лягане  Mr. Green ... ходилата де, Ондин, да не си помисли друго  Joy някакъв немски, цена 2,40 за кутийка. Отивам да си мажа косата с масла и да оправям маникюра, че следобед сме с 1 приятелка и бебока й в Южния  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт