В момента чета ... 12

• 39 817
  • 741
  •   1
Отговори
# 375

благодаря, агликаHug

явно имаме сходен вкус за литература, понеже теодора димова е една от любимите ми писателки. с нетърпение чакам новият ѝ роман, макар че с първите ѝ книги беше любов от пръв поглед (или прочит по-скоро), а "марма, мариам" едновременно ме впечатли и ме смути...

# 376
  • София
"Повелителката на подправките", но нещо не ме грабва.  Rolling Eyes

# 377
  • София
Препрочитам си "Брулени хълмове" след 20 години  Crazy Нищо, нищичко не помня.

# 378
  • Den Haag
Благодаря, *Буб*!
Явно е изчерпана - и в Книгосвят не е налична...
Зимата издирвах тази книга и беше изчерпана навсякъде. Успях да я открия но много трудно.

# 379
"Седем дни за цяла вечност"-взех я за неангажиращо четиво за плажа,но нещо не ми върви... Confused

# 380
Препрочитам си "Брулени хълмове" след 20 години  Crazy Нищо, нищичко не помня.

Никога не съм я чела ! Чувала съм хубави неща за нея ...добре ли върви или е трудна за четене ?

# 381
  • на последния етаж
Започвам

"Преводачът на болести" от същата авторка много ми хареса, да видим тази.

# 382
  • на североизток от Рая
 Прочетох Къщата на седемте гряха.

Тази книга ме прикова от първата до последната страница. Препоръчвам я на всички. Давам й максималната оценка, която аз давам на книгите.

Разказва се за Филип ІІ и Анна Австрийска. Преплетена е и историята с прелюбодейката Елена, с която Филип изневерява на съпугата си. Книгата е като една приказка за възрастни. Книга - легенда.
 Има история, любов, изневери, разбира се, много раждания и, за съжаление, доста смърт.
 Не бих искала да разказвам повече.
 Който я прочете, нека да сподели как я е възприел.  Peace

Скрит текст:
За мен името Елена винаги е означавало много красива жена. Прави ми впечатление, че всички жени, които познавам и носят това име, са красиви. И тук Елена е описана толкова красива.
 Книгата е испанска. Замислих се, коя ли актриса би могла да изиграе ролята на тази красива Елена. Чернокоса, добре сложена, гореща жена. Единствено за Пенелопе Крус се сещам.  Simple Smile
 Това е и другият ми въпрос към вас. - Което момиче прочете книгата, да каже коя актриса би се превъплатила в ролята на Елена.

# 383
  • София
neli mar4, така ме поблазни мнението ти, че току що си поръчах книгата  Hug.

Аз скоро прочетох Името и мисля, че писах в темата, но ще кажа пак - хареса ми много.
Снощи пък приключих Оризовата майка. Заслужи си всяко позитивно мнение, което съм чела тук за нея, страхотен роман!

# 384
  • на североизток от Рая
neli mar4, така ме поблазни мнението ти, че току що си поръчах книгата  Hug.

Аз скоро прочетох Името и мисля, че писах в темата, но ще кажа пак - хареса ми много.
Снощи пък приключих Оризовата майка. Заслужи си всяко позитивно мнение, което съм чела тук за нея, страхотен роман!

Вени, с нетърпение ще чакам твоето мнение за

А Името съм си я записала и ще я търся в библиотеката.  Peace

# 385
  • София
И аз се възпламених по тази книга Нелка  Crazy Особено щом е на тази тема Heart Eyes

Gingerkata, не е трудна, а прекрасна.  Heart Eyes

# 386
  • Видин
Искам да споделя възхищението си от "Сянката на вятъра". Скоро не бях чела толкова добре написана книга - и като стил, и като цялост на героите, всеки детайл е разгърнат и важен. Има и трилър, има и любов, абе всичко си има  Laughing Малко на един дъх я глътнах, та със сигурност след някой и друг месец ще я препрочета, за да се потопя напълно и отново. Ще си дам малко почивка и ще търся и другите книги в библиотеката.
Започнах снощи :

Мислех, че ще е някаква боза, но засега много ми харесва  Laughing

Нели, ти от кой град беше?  Hug

# 387
  • на североизток от Рая
amanita ,
Скрит текст:
аз съм от Шумен.  Hug
Сянката на вятъра съм я набелязала отдавна. Но не съм питала в библиотеката дали я имат.
 Ще си запиша, поне да си припомня като отида следващия път.
 Записвам си и Ледената кралица. Щом казваш, че ти харесва, значи и на мен ще ми допадне.  Simple Smile

# 388
И аз се възпламених по тази книга Нелка  Crazy Особено щом е на тази тема Heart Eyes

Gingerkata, не е трудна, а прекрасна.  Heart Eyes

Вивиан, със сигурност ще я започна и ще давам отзиви - занимаваше ми се с нещо по-неангажиращо в този периос летен, но щом е прекрасна, в което не се съмнявам....действам Wink

# 389
  • София
Според мен щом ти се чете нещо по-неангажиращо сега, не я подхващай.
Остави си я за есенно-зимния сезон, тя и без това е с подобна атмосфера, така че мисля, че за тогава е по-подходяща. Разбира се както решиш и приятно четене!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт