Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци ,анкети 3

• 33 768
  • 789
  •   1
Отговори
# 150
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Аз не мога да го отворя  Rolling Eyes

# 151
  • Sofia
Този онлайн магазин ще прави български сайт и дават 15лв отстъпка от първа покупка http://www.blancheporte.bg/

# 152
Вижте какво намерих:
Ако сте бързи с фотоапарата и можете да правите интересни снимки, ако сте били на красиви места и искате да ги споделите с нас - участвайте в нашия фотоконкурс УЛОВИ МОМЕНТА! Побързайте, защото крайният срок е 8 август. Наградата е ваучер на стойност 100 лв и може да бъде използван до края на годината за някоя от офертите на BG-GROUPON
 За участие и повече информация:
 https://www.facebook.com/BgGroupon/app_254553244581393

# 153
Изпуснах новата тема
Последното нещо, което спечелих беше ваучер за гориво от сокове Ciao

# 154
Изпуснах новата тема

Добро попадение Laughing
За колко пари беше?

# 155
А на мен току що ММ ми донесе плик от Виши с две мостри вътре.

# 156
2 дена ме няма и нова темичка ..амиии запис  Mr. Green Rolling Eyes

# 157
С Кока кола наградите  какво стана? обадих се преди 3 седмици- обещаха да ги доставят до адрес до края на мес.. или да се обадят от къде да си ги взема..... Струва ми се, че няма да си ги взема...? На някой донесоха ли ги?

# 158
чакаме ги, но дали ще ги получим незнам, то 31,07 идва

# 159
Колата и  на мен са ми писали .. трябва да им пратя  адрес  за да ми пратят по куриер 

# 160
Изпуснах новата тема

Добро попадение Laughing
За колко пари беше?
20лв, почти нищо ама все файда Mr. Green

# 161
  • Варна
Аз, аз съм каръка с многото сектори, който не печели.  Laughing  Crazy Вече започвам да си мисля, че има значение това, че не играя всеки ден, а чакам да се натрупат за седмица... Често изтървам още няколко дни и "изгарят" няколко завъртания.
Сега съм решила, че когато спечеля, спирам.
Чоколина е от Варна и спечели скоро. Ако може да сподели като отиде на място за паричките, как й се стори обстановката? Имам чувството, че организаторите са келеши на по 17-18г., тъй като и наградите.нет бяха във Варна и "собственика" с жълто на устата.  ooooh! Разчепках ги тях навремето, защото ми изгоряха 80лв. от кликове. Тук също печелят от кликовете ни.

Даже не съм проверявала как да си взема 5-те лева, дето ги спечелих, ще чакам да спечеля поне още веднъж - т. е., няма да споделя скоро. Crazy

Аз имам писмо от Кола, в отговор на заявката ми за наградите, които не можах да взема от предната промооция..Очаквам куриер до края на месеца Simple Smile

Нямам никакъв отговор на попълнената заявка, в кои магазини раздават наградите, че имам 3 кока-коли да вземам, поне тях да прибера? Rolling Eyes

# 162
  • София
Не спирам да се ядосвам на себе си. След като се чудех дали Била участват в "Сладолед с късмет", попитах в Нестле. Любезно ми предложиха да им изпратя снимани касови бележки и ми генерираха кодове за участие. А аз като пълна глупачка ги регистрирах веднага (21 часа), без да прочета, че наградите се падат само в часовете между 10 и 20 часа.  ooooh!  Като гледам май никой не печели, но как можах да пропусна и минималния шанс за това?  ooooh!

# 163
Аз имам писмо от Кола, в отговор на заявката ми за наградите, които не можах да взема от предната промооция..Очаквам куриер до края на месеца Simple Smile
И аз получих мейл, но в него не пише за чия сметка ще е куриерът. Да не се наложи да платим разходи по-високи от стойността на печалбата.  Mr. Green
Някой да има информация по въпроса?

# 164
А защо продължава тази отчетност в Клюкарника? На 50 стр и нова тема?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт