Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци ,анкети 3

• 33 759
  • 789
  •   1
Отговори
# 30
  • Mediterraneo
Ваучери на Шамбала печеля постоянно, тъкмо изтече един, и хоп- друг печеля  Mr. Green Не играя игри във ФБ, които освен само харесване на страницата, искат още позволяване на приложението, да изпращам сто покани, да споделям състояния  Stop ако е само с харесване на страницата, ок, но дотам.

# 31
Тази е с регистрация на касови бележки ли?

И аз имам отделен профил за игрите във фейса. Ако някой иска да ме добави в такива профили да пише на лични Simple Smile

п.п. Имам активен ваучер от Шамбала, ако някой иска го предоставям Simple Smile и аз всяка седмица печеля по един Simple Smile Mr. Green

# 32
  • София
 Laughing   Laughing  Laughing и аз постоянно печеля от тези шамбала - ако някой желаещ им се върже на и без това тъпичките бижута - с удоволствие си преотстъпвам правото Simple Smile

# 33
Охо, на Дженерали няма да им се вържа пък!  Crossing Arms Скукаааа, скука, скука. Да бяха пуснали 20-30 чадъра например, както преди подариха 100бр. За чашка и шапка, че и по 1бр. не си правя усилия изобщо.  Laughing А в застраховките вяра нямам. Не дай си Боже да има проблем, ще ти изкарат от 100 кладенеца вода и клаузи, че не покриват това и онова.  Naughty

Чашка и шапка пак е добре, ами Виктория раздават химикалки и ходиш да си ги вземеш в офисите им и те снимат и се хвалят вижте печелившите, което просто ме оставя без думи ....

# 34
  • sofia
Благодаря за темата!  Peace

# 35
Тези гривни "шамбала-ала-бала" мога да ви ги направя за без пари ако ще си размяняме подаръци.  Mr. Green Сериозно- правя ги 1:1, имам и материалите.  baby_neutral

# 36
  • София
А от мечетата Барни някой да е печелил след като удължиха помоцията? Вече 3-ти път регистрирам по над 10- на кода един след друг и ... нъцки. Crossing Arms
Нито преди, нито след удължаването на промоцията успяхме да спечелим мече! Пак ще спра да ги купувам тези мечета, и без това не ги харесвам, само рекламата им зарибява децата. Crossing Arms

# 37
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата   bouquet С тези пилета Градус ,вече се отказах да участвам.  Peace
Все не ми се получава.  Wink

# 38
Здравейте.Нова съм тук, но от доста отдавна участвам в такива игри. И да се похваля най-после и аз спечелих бусквити ТУК. Grinning

# 39
  • София
И аз спечелих от минерална вода Хисар и нищо изпратих им няколко имейла и няма отговор и то на новия имейл .Иначе съм печелила от Активия плажна чанта Simple Smile

# 40
  • Пловдив
Аз пък в тази Активия имам над 25 кода и нищо...  Sad

# 41
  • навсякъде
Аз пък в тази Активия имам над 25 кода и нищо...  Sad
И аз нямам нищо, а колко кода регистрирах  ooooh!

Да похваля играта на Нескафе 3в1  Simple Smile  6 чашки спечелих - доставят ги светкавично бързо и са много любезни по телефона  Peace  

може ли линк към играта, защото аз участвах в една, която е за фрапе, но там наградите не са чаши.

Честито и аз имам шест чашки. Ако може сега и една раницааа

вече са седем  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 18:29 от крем карамел

# 42
  • Sofia
А има ли ограничение колко кафета да се купят, за да участваш?

# 43
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Запис  Wink

# 44
  • София
В предната тема някой питаше за играта на Нестле, аз вече трета седмица участвам с над 10 кода всяка седмица и нищо. Нещо и там измама ми се вижда. Печелившите се публикуват с няколко дена закаснения. В момента на страницата са печелившите до 19.07 , а до неделя + голямата награда кога ще се разберат, когато се обади някой техен човек и го намърдат в списъка с печелившите  newsm78. Единият ден има 8 , на другият 9 , а правилото е всеки ден 10 участника. Май ще спрем с децата да ядем Нестле има и други сладоледи.

Общи условия

Активация на акаунт