Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци ,анкети 3

• 33 759
  • 789
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
чета и оставам с впечатление, че има избор как да се върти колелото, тоест аз имам два опита на ден един за предметна и един за пари, секторите ми от днес са 6, как така да въртя за предметна а не за пари, или просто не играя два път а един път и остават ли си, трупат ли се?
Ще се радвам който знае да поясни.

# 736
Има ли някой от спечелилите почивка от "ТУК", на който да са му се обадили вече от туристическата агенция ?

# 737
  • София
Колко двулитрови коли трябва да купи човек, за да му дадат скреч карта за чаша?

# 738
  • Стара Загора
2 butilki ot 2 litra, nezawisimo dali kola, fanta ili sprajt i nezawisimo w kakwa kombinaciq

# 739
  • София
2 butilki ot 2 litra, nezawisimo dali kola, fanta ili sprajt i nezawisimo w kakwa kombinaciq

Не всички магазини участват.

# 740
  • София
Ясно. Благодаря! Grinning

# 741

Не всички магазини участват.
А кои участват?

# 742
  • София
Трябва някъде да има плакати. В Била няма със сигурност, в Пикадили също нямаше доскоро, но при тях по-често има такива промоции и е възможно да се появи. Те поне имат сайт и може лесно да се провери.

# 743
  • София
Видях ,че има игра на Баунти в Пикадили,утре може да се разходя да видя дали ще грабна нещо.

# 744
  • навсякъде
ще се изям от яд  #Cussing out със 13 сектора днес зглупих да врътна и пари4ните и веднага ми даде 5 лв  Crossing Arms ,а сега отгоре на това съм сгрешила  месеца на раждане на мъжа ми и няма как да поправя  #Crazy , дали ще ми го поправят  Rolling Eyes .А и друго немога да разбера  за играта на димива тези то4ки как се полу4ават аз в4ера имах 917  днес  са 915  Crazyкак става този номер ?
И да си кажа и аз мойте  бисквитки  и те ги няма сме4елени на 02 предния месец
пиши им, много са любезни и аз бях сгрешила пол и ми го поправиха.
А, за точките и моите са намалели с 1, не знам защо  newsm78

# 745
Момичета, ще помогнете ли с по един глас: http://www.facebook.com/tuc.bg/app_464255503592787?app_data=7186
Предварително ви благодаря   bouquet

# 746
Има ли някой от спечелилите почивка от "ТУК", на който да са му се обадили вече от туристическата агенция ?
На мен (тъй де, на свеки  Flutter) още не са.
Ако на някой му се обадят непременно да се похвали, че и ние сме нетърпеливи.

# 747
На мен (тъй де, на свеки  Flutter) още не са.
Ако на някой му се обадят непременно да се похвали, че и ние сме нетърпеливи.
И аз това чакам. Мисля,че утре трябва да се обадят, на мен ми казах до 5 дена, утре по мойте сметки е петия ден Simple Smile)

# 748
Победителите от Кока Кола:
http://www.coca-cola.bg/summer2012/winners/?list

И тук има  игра всеки понеделник, наградата е много вкуснааа Heart Eyes :
http://www.facebook.com/1METERCHOCOLATE?ref=stream

# 749
  • Sofia
играта на активия била приключила, да има спечелили, освен като мен плажна чанта?

Общи условия

Активация на акаунт