Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци ,анкети 3

• 33 763
  • 789
  •   1
Отговори
# 60
  tiptoe  запис

# 61
Винаги най-сигурни са ми наградите, когато пазарувам от Хит- Младост. Купувам си два килограма ябълки - оп подарък чанта и тефтер Simple Smile Спечелих 100 лв, от играта на Procter and Gamble. Последната ми печалба - един iPhone от томбола във фирмата, в която работя - от три награди за всички, които участват, да взема да спечеля голямата награда.Simple Smile Вместо гол запис, реших да споделя това с Вас

# 62
браво на теб, явно си късметлийка  Simple Smile

# 63
iPhone си го е изработила жената.  Grinning Шегата настрана, все така да ти върви!   Hug

# 64
все така да ти върви  newsm10

# 65
Запис,спечелих си сметка от топлофикация .За да не е гол запис де Laughing Laughing Laughing

# 66
Запис,спечелих си сметка от топлофикация .За да не е гол запис де Laughing Laughing Laughing

И аз така всеки месец печеля около 100лв за тях  Rolling Eyes

# 67
Естел, който не иска да преписват от него да пише последен в темата. Не смятам, че участващите в играта са заслужили с нещо обидите ти. Много ясно, че верните отговори са едни и същи за всички.
Къде видя обиди към участниците?  ooooh! Tired
Или ти работиш в Хисар?  Thinking

# 68
  • Разпиляна във въображението
Аз спечелих от Кока-Кола чаша и също от тях в МакДоналдс. Отделно кутия с Тук. Мечетата Барни за мен са си чиста измама. Как един не каза, че си го е получил Crossing Arms

# 69
ЕстелLaughing
Другият път да знаеш, да пишеш грешни отговори нарочно като си първа!  Peace
Това в кръга на шегата, очевидно е, че масово се преписваше.
Иначе и аз като теб продължавам да се опитвам да спечеля поне 1 нещичко.  Tired

# 70
  • Ямбол
mia_ria при мен мострата пристигна около 10 дни след регистрация във FB

# 71
Промоциите от Кауфланд се регистрират на Информация. Аз вече няколко пъти се записвам с промоция, но никой не ми звъни  Rolling Eyes Купувах Марсове, Баунтита, Нескафе 3в1.. пускам си попълнена карта в кутията на информация ама ниц никой не ще да ме търси да ми даде подарък.

Сега ще разгледам линка за Нескафе, който пуснахте белким там пък ме огрее нещо  fingerscrossed
Важна подробност!Благодаря ти!

# 72
  • Пловдив
Аз спечелих от Кока-Кола чаша и също от тях в МакДоналдс. Отделно кутия с Тук. Мечетата Барни за мен са си чиста измама. Как един не каза, че си го е получил Crossing Arms

Еееее, това пък защо така? Не са ги споменали мечетата Барни като награда тук момичетата, защото има отделна тема за тях. В нея доста похвалени има. За протокола - ние спечелихме едно, но от тази игра. От предната не стана, макар че имахме поне 30 кода регистриране. То не че сега са по-малко, де. Но все пак - спечелихме мече и ни го доставиха, даже ни разрешиха да си изберем.   Peace

# 73
  • София
Аз също спечелих мече от Барни, даже 2. Доста мои познати спечелиха и си получиха мечетата. Аз съм регистрирала 4 или максимум 5 кода, че малкия не им е голям любител.

# 74
Да, потвърждавам и аз, че от играта на Барни са супер коректни. И не ти искат никакви картончета да пазиш. Дори сравнително бързо идват- сравнявам с ТУК /където чакам от 02.07/ и предните игри за кравички Милка /доооста се чакаше!/.

Да помрънкам, че от близо 3 седмици чакам една книга подарък от списание.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт