Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци ,анкети 3

• 33 768
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
  • София
да не е гол запис, ето още нещо http://tv7.bg/

# 76
  • Sofia
Не знам обсъждано ли е отношението на активия към играта им, ноооо куриерите които са си избрали са много нагли! Едва ли не ми се скара женичката че няма риле да лети и имала работа, аз съм нямала звънец долу на входа, трябвало да ми звъни:( да доставиха ми наградата в срок по-малък от 30 дни, но чантата е по-скоро пазарска мека чанта от тънка материя, отколкото плажна, хич не мисля да я нося да им правя реклама, ей не се научиха как се прави!

# 77
  • Sofia
Аз спечелих от Кока-Кола чаша и също от тях в МакДоналдс. Отделно кутия с Тук. Мечетата Барни за мен са си чиста измама. Как един не каза, че си го е получил Crossing Arms

не съм ги броила, но съм спечелила поне 4 нямам нито един доставен, а да не говорим, че след смс, нямам никакво обаждане, аз и съм изхвърлила етикетите така, че нямам претенции:) но си реших в играта им с бисквитите да не купувам повече барни.

# 78
  • София
като съм на вълна филми, ето още нещо за тези, които ходят на кино да не си изхвърлят билетите http://www.kinoarena.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8.html

# 79
  • Sofia
http://moyata-apteka.com/tombola/

Заповядайте, ако не е споделена вече:)

# 80
  • София
Имам профил във ФБ само за игри, който иска го давам веднага.

# 81
Само запис,че бързам!

# 82
Имам профил във ФБ само за игри, който иска го давам веднага.

Какъв е този профил. Ти качваш игри там или?
Сподели го тук. Simple Smile

# 83
  • София
А не, просто си направих втори профил, на който участвам в игри, които изискват харесване на страници. Проблема е, че ако се изисква харесване и от 5-10 приятели, няма как да стане, защото там приятели нямам. Затова предлагам да си обменим такива профили за да можем да участваме.

# 84
Запис,спечелих си сметка от топлофикация .За да не е гол запис де Laughing Laughing Laughing

И аз така всеки месец печеля около 100лв за тях  Rolling Eyes
Твойто е нищо,аз си имам  по 190лв

# 85
не съм ги броила, но съм спечелила поне 4 нямам нито един доставен, а да не говорим, че след смс, нямам никакво обаждане, аз и съм изхвърлила етикетите така, че нямам претенции:) но си реших в играта им с бисквитите да не купувам повече барни.

Шегуваш ли се? Shocked Първо ми е странно как изобщо хората пускат СМС като има опция за безплатна регистрация в сайта им и второ едва ли са пропуснали в обратния СМС да упоменат, че трябва ти да се обадиш и продиктуваш данни за доставка. При нас, регистриралите в сайта, идваше мейл с Честито- обадете се на....
Добре, че нямаш претенции в крайна сметка.  Whistling

# 86
Аз спечелих от Кока-Кола чаша и също от тях в МакДоналдс. Отделно кутия с Тук. Мечетата Барни за мен са си чиста измама. Как един не каза, че си го е получил Crossing Arms
Ние си го получихме,но честно казано не си заслужава,мечето е мъничко и леко грозновато.

# 87
Аз само да  попитам: в тая игра на Нескафе какво трябва да правя? Един батко сади кафе вече 20мин и трябва да стоя и да го чакам ли? Вече съжалих дето реших да си пробвам късмета  Tired Никъде не намерих упътване как да играя, а и честно казано нямам никакво време да играя.

Незнам за мечетата Барни ама елате вижте кравите Милка. Добре поне, че се разминах с малко шоколади само за една крава. Сестра ми изяде с килограмите шоколад, за да може племенницата ми да има три "кравуна"

# 88
  • Sofia

Шегуваш ли се? Shocked Първо ми е странно как изобщо хората пускат СМС като има опция за безплатна регистрация в сайта им и второ едва ли са пропуснали в обратния СМС да упоменат, че трябва ти да се обадиш и продиктуваш данни за доставка. При нас, регистриралите в сайта, идваше мейл с Честито- обадете се на....
Добре, че нямаш претенции в крайна сметка.  Whistling

не нямам и това е добре, няма да си тровя дните нали Simple Smile живи и здрави, пък и съм си изхвърлила или затрила опаковките дни след това имам си малка мравчица вкъщи и е страшна страхотия... за мен не е пробллем да пратя смс, особено като съм в движение по градинки  паркове:)

# 89
  • Sofia
когато спечелих две кравички с два шоколада само ми ги доставиха много бързо си спомням:)
за кока кола още имам една капачка за една чаша, но понеже ми омръзна да питам имате ли имате ли, а те да ме режат ще я изхвърля.... искам да ви кажа, че са най-коректни според мен градус, мейла ми беше  в четвъртък и в понеделник ми доставиха ръкавицата!

Общи условия

Активация на акаунт