Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци ,анкети 3

• 33 759
  • 789
  •   1
Отговори
# 765

Ехааа, ОМВ следващия път ще искат покупка от 100 лв за 1 точка..съвсем се оляха вече  Naughty

# 766
  • Пловдив
И ние от Активия спечелихме плажна чанта. Още не сме си я получили. А майка ми спечели играта и сега децата я ползват. Но са дървени и малката ще им види сметката скоро   Laughing

# 767
       Нали се жалвах ,че спечелих от играта на "Хисар", но не ми бяха донесли наградата. Е,  преди малко си я получих. Пристигнаха 2 момчета, които бяха изключително любезни и готини,  извиниха се разбира се за забавянето .

# 768
От профила на Димива във Фейсбук:
Промяна в правилата на играта за нощувки в хотел в Гърция!

За съжаление се оказа, че някои от участниците в играта постъпиха некоректно и се възползваха от различни недостатъци в системата на FB, за да увеличат броя на точките си в играта.

Това е в ущърб на участниците, които спазват правилата. А ние се стараем нашите игри да са честни, коректни и справедливи.

Тъй като е невъзможно да проверяваме всеки един акаунт за нередност, е наложителнио да направим следната промяна:
 Максималният брой точки, които може да се получи от един приятел е 100! Това означава, че ако ваш приятел, който въведе вашия личен номер има 100, или 1000, или 5,000 приятели, точките които ще получите са 100. Ако има например само 50, тогава ще получите 50 точки.

Класацията ще се промени малко или много за някои от участниците. Много съжаляваме за това, но правим промяната за Вас, иначе играта ще бъде несправедлива, и потенциално може да я спечели някой, който не я заслужава.

Надяваме се, че ще подкрепите промяната и ще ни извините за неудобството.

# 769
  • на брега на реката
Аз съм подкрепила една съфорумка с 55 точки, но за съжаление мен никой не ме е подкрепил и имам само 5 точки.

# 770
Аз съм подкрепила една съфорумка с 55 точки, но за съжаление мен никой не ме е подкрепил и имам само 5 точки.

Е как.. аз мисля, че точно твоя код въведох (последният, който беше публикуван)  Thinking
А за точките на мен все още не ми е ясно.. точките отговарят на броя на приятелите във ФБ ли? И не важи ли това само за новопривлечени Димива играчи  Confused

Редактирам се: Влязох в профила си и видях, че съм дала на съответната участничка 207т., което сега ще се приравни на 100. Щом имаш само 5 точки явно не си била ти  Hug

# 771
Как печелите с по 10-13 сектора в Димива, се чудя? Аз печеля чак при 17-18.

# 772
Пак регистрирах 60 кода...на нестлето и нищо.

# 773
Някой да е спечелил от новата игра на кока кола с кодовете?

# 774
  • Sofia
така се надявах на смартфона, но не отново не съм спечелила Sad

# 775
  • Sofia
в димивата има промени, на мен не ми е ясно как аз с въвеждането на номера на съфорумка съм дала 296 точки, а пък на мен пак с такова въвеждане, за което Благодаря са ми дали 100 точки?

# 776
На една колежка  сина й още в първото теглене на кока кола спечели телефон и то само с едно участие от 3 кода  това се нарича късмет.

# 777
  • Mediterraneo
Преди години в една от игрите на кока- кола спечелих телефон с регистрирането на 1 етикет, така че всичко е до късмет наистина!

# 778
  • София
Мдааа , аз регистрирах вече към 50-60 кода на Колата и нямам нищо   Crossing Arms

Късмет ...

# 779
Момичета, помагайте  Confused, трябват ми само още 5 гласа, за да се включа в томболата и мноооого късмет, за да изтеглят точно мен Crazy
http://www.facebook.com/tuc.bg/app_464255503592787?app_data=7186

Общи условия

Активация на акаунт