Отговори
# 435
Йеееее, dioni , жив и здрав да ти е Кристиян. Много щастие му желая. А не теб, бързо възстановяване. Simple Smile

Ехаааа, колко много бебета, че ние ще вземем да надминем юлките бре. Simple Smile

# 436
Диони, честит Кристиян! Да е здрав, с късмет и безгрижно детство!

Ама много по терлички ти, с тази хубава новина Simple Smile

Блонди, значи и ти си щъркелче Simple Smile

# 437
Кой пита за Дионииииииииииииииии.. абе аз съм си врачка и това е  Mr. Green
Мила, с най-голямо удоволствие ще те запиша отпред! Да ти е жив и здрав сина, много късмет, радост, щастие и детски усмивки да ви носи ежедневно  Hug а на теб бързо възстановяване  Hug

# 438
  • София
а днес било празник на Анитата, та Бютка честит имен ден!   bouquet

"На днешната дата, 25 юли Имен ден празнуват Ана, Анна, Анелия, Ани, Анка, Яна, Янко, Янчо! Честит празник!"

казабланка аз пък в първия момент още сънена и го взех за истинско и се опулих така  #Crazy

леле, не съм публикувала от сутринта

сега ще се връщам да чета

# 439
Диони, да е жив и здрав Кристиян! Бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате вкъщи! Hug
 Пиши по-подробно когато можеш, какво се случи, защо по спешност и как протече всичко?

Ати, не съм спец по тази част, но аз мисля, че може да си купиш питка и да си раздадеш щом си решила.

# 440
  • Пловдив
ЕЕЕ ДИОНИ ЧЕСТИТО МИЛА! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО !
 А ТИ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАЙ БЪРЗО !

# 441
Бейби, всичко може, разбира се, не се вторачвай в такива подробности  Hug

Е, Диони, честит син Кристиян, страхотно име, аз съм пристрастна  Grinning

Останахме аз и Пуфита, ама тя Пуфита не е писала от 6 месеца при нас, та едва ли ще пише (Бютка, може би е за корекция при това положение), та сама си увиснах на 1-ви  hahaha

# 442
  • Пловдив
диони честито ти бебче  Hug

еми супер, то не останало.  Поне ти ще си по спокойна и ще ти е по леко на душичката.

# 443
Блонди, точно като махах Диони и си викам абе айде да я махна и нея вярно не е писала от много отдавна  Crazy айде само ти остана на 1-ви  Mr. Green
лелее, як бебевалеж - усещам, че ще има дни, в които трябва да стоя нон стоп и да редактирам - да трия и да добавям  Mr. Green
аз си мисля за Херувимче, как ли е детенцето  Cry дано да е наред, гледам, че е била онлайн, дано се разпише скоро с новина  Hug

# 444
усещам, че ще има дни, в които трябва да стоя нон стоп и да редактирам - да трия и да добавям  Mr. Green

Joy Joy Joy Добре направих, че ти предадох щафетата  Joy Hug

# 445
Здравейте момичета. Честито на новите мами  bouquet  bouquet здраве, късмет и с много  обич да растат бебоците.
Аз на 23 юли през ноща постъпих в болница и по спешност ме оперираха, така че
Бюти може да ме запишеш на първата страничка с дата 23,07 , бебчо Кристиян 3,200 и 51 см

А сега се връщам да ви чета

Ехааааааааааааа скъпа   bouquet  Hug Честит бебчо Кристиян, да е жив и здрав, много щастливо и лъчезарно дете за радост на цялото семейство! Ти звучиш добре, надявам се и така се чустваш  Hug

# 446
  • Обетованата земя
Диди, и аз на тоновете имах контракции, ама на всеки 3мин, но понеже са слаби още, не се усещат. Ако си имала само една, няма да раждаш скоро  Mr. Green
Четейки вчерашната статия, коята ви пуснах и с тая моя свежа до последно плацента, дето ме пази от контракции, може пак да си пренося, ако ме оставят докторите.  Mr. Green Иначе да, само една контракцийка беше вчера Simple Smile За теб Блонди аз казвам, че ще родиш на термина си Wink
 Диони, да ти е живо и здраво момченцето, а на теб бързо възстановяване!!! Ей днес само хубави новини, сутринта ми се обади една августовска мама на подранили близначета, но тя не пише тук. Много вълнуващо взе да става...  Mr. Green
БейбиАти, разбира се, че може и купена пита да раздадеш, повечето даже така правят. Wink Аз днес поне на църква ще ида.

# 447
  • София
ехееее днес пак ще е ден пълен с новини

Честити синчета на Елидам и Диони!!!!!!!!! Да растат в мир и любов!!!

Ивка, стискаме палци, с теб сме!!!!

само това запомних  Embarassed

# 448
Диони, честит Кристиян   bouquet!

Блонди, мерси за отговора   bouquet. Аз също не съм се забързала да пия спазмалгон, малко ми е излишен.

# 449
Диони Честито Кристианче Обожавам това име!  Blush
Живо и здраво да ти е !!!

Ати Каквото ти е на  сърце раздавай, няма правила!!  Hug

Блонди- тя Камито си знае работата  Wink

Благодаря за отговорите относно смрадликата, изглежда ще ми я носят.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт