Отговори
# 420
Сладурки  Hug
Да попитам за смрадликата, колко разтвор горе- долу ще ни свърши работа за около 3 дни?  newsm78
..И тоз неомицин кога точно се ползва? Задължителен ли е.
Ивка, миличка много високо това кръвно  Shocked 200 на 110!!  Hug  Praynig Оправяй се бързичко, бързичко и стига вече с тези болници, хайде с бебенце да се похвалиш, вече, не с такива неща!  Praynig Hug
Кашпи С теб сме!!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Леа Честито ти дом!! Да го напълните само с положителни емоции!!!  Hug
Darlenkaмила, просълзи ме многократно, разказа ти, изглежда много емоции си преживяла  Hug Важното е, че всичко е наред!
БибаЧестита рожба!!!
сий хорс  Praynig Praynig Praynig
Казабланка ей, голяма  трагедия с тая кърма!  hahaha  Joy hahaha
данип Честита именичка!   bouquet
Elidam Честит ти син!   bouquet
Блондиту сега пък ще преносваш ли, това Ками хич не му се излиза!  Hug
Бют Хепи имен ден!   bouquet
Редактирам се за Ивка  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 421
Елидам, Биба - честити момченца. Да са живи и здрави и много щастие да носят на всички покрай тях.  Heart Eyes

Кашпичка и Сий Хорс - много стиснати палчета имате от мен. Пращам ви много положителна енергийка. Всичко ще е наред.  Praynig Hug

Дарлена - разказа ти ме разтърси. Разчуствах се много. Удивително е колки сили идват на човек в такива моменти. Радвам се че сте добре вече Hug

Слънчо - чудесно е, че вече не е в ковиоз малкия и наддавате подобаващо. Дано така да е и за напред.  Peace

Ивка - мила, изпращам ти много положителни мисли и на теб! Докторите си знаят работата и всичко ще е наред!  Hug Очакваме новината за пухкавото създанийце и стискаме палчета!

# 422
Бютка, честит ти имен ден и на теб! Все така усмихната и лъчезарна да си!  newsm51

# 423
Ивкаааа, всички сме с теб. Сигурна съм, че всичко ще е наред. Стискаме всички палци. Simple Smile

Елда,  Sick . Ненавиждам. Ауу, отврат, поне за мен.

Мацки, да ви питам. Който не може да прави питка, не може ли да купи и пак да раздаде ?!?

# 424
 newsm51 newsm51 благодаря ви, да ви се връщат пожеланията  Hug
ивка, стискам палци да се похвалиш скоро  Hug Hug
значи днес си имам извинение нищо да не правя вкъщи  hahaha hahaha
нямам търпение до 10 август - мъжо излиза в отпуска 1 седмица, а пък мама ще дойде покрай 20-ти  Heart Eyes кеф, кеф  Mr. Green

# 425
Ивка, успех newsm10 newsm10, дано да мине много леко, успех и на другите момичета, които бяха за днес.

Дами, на някоя от вас изписвали ли са спазмалгон? На мен докторката ми предписа по 1 на ден за изглаждане на шийката.

# 426
  • Пловдив
Муки ти точно щото си в гадно настроение и трябва да дойдеш на срещата. Миналия път ми се стори, че много добре ти подейства.  Wink

михи http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=389894.0 ей тука разгледай има различни рецепти.

purpule смрадликата е хубаво да ти я носят прясна.

ивка успех  Praynig

# 427
Ивка, много палчета от мен! Да се похвалиш до довечера с малка принцеска!

Блонди, ти от къде получи инфо?

# 428
Момичета, да ви попитам за тази отвара от смрадлика каква точно е пропорцията и как се приготвя?

Намерих това инфо но незнам дали така се прави и за промивките след раждане: Начин на приготвяне: Билката се прилага предимно външно (бани, промивки, гаргара) под форма на отвара. Една-две супени лъжици дребно нарязани листа от смрадлика се заливат с 1 л. кипяща вода. Варят се в продължение на 5 мин. и се оставвят да киснат 1 час.

# 429
Първо да стисна палчета за Ивка, Кашпичка и Сий Хорс , чакаме да се похвалите с бебоците, момичета  Praynig Hug Praynig
Честито на всички нови мами, да са ви живи и здрави дечицата и много радост да ви носят   bouquet
Честито на всички именици и рожденици от последните дни, много здраве и щастливи мигове с близките хора   bouquet

На мен ми е малко утрепано тези дни, трети ден ме боли глава почти постоянно, поне не е силно  Tired Галка ще се окаже права, че 36-та седмица е депресарска. Притеснено ми е и от това, че не знам още в коя болница ще раждам (моята лекарка е в една нова болница, която още не работи, на 02.08. съм на консултация и ще я поразпитам какво се очаква, освен нея имам избор между две други - частната и държавната, ама и за тях не съм ориентирана какво да избера  ooooh!) В петък съм на запис на тоновете, да видим този път дали ще са по-разчупени  Rolling Eyes

Лек и успешен ден!

# 430
  • Обетованата земя
Еййй, и аз викам днес ще доизгладя последната партида, да не говорим че и втора пералня пера и шетам от сутринта, а то било Св. Анна. Ама спирам се, утре ще доизгладя. Все ме е страх да не родя преди да съм си свършила всичко запланувано, че искам аз да си го направя.  Grinning
 Снощи бях на тонове, казаха че са перфектни, имах една контракция и доки ме пита току-що беше с контракция, усети ли я, и аз ами не...Но все повече усещам разни стягания и се шашкам, вечер спя леко и все очаквам че ще раждам и само се въртя.  ooooh!
 Специално за Марли  Mr. Green
Скрит текст:
Нищо особено не е, обикновен фотьойл, но ми е супер удобен и ще си го ползвам, за ужас на мъжа ми, който никак не го харесва, не се връзвал на мебелите в дома ни. На мен нали ми е удобен, другото не е важно!  Mr. Green Само дано успеем с кърменето!
Дарлена,  разказът ти много ме разчувства, важното е че сега сте живи и здрави, всичко друго се забравя!
 Белверде, и на мен си ми една от любимите съфорумки, затова те избрах и за щъркелче! 
Hug
Честито щъркелче на ЕлидамHug Да сте живи и здрави!
Честит имен ден и на всички, които празнуват днес!   bouquet Както и на рождениците от миналите дни!
 Стиснати палчета и за Ивка от нас!  Praynig
Биби, нямам линкове на филмите, гледах ги с първата бременност, но ги затрих, след като ми се прецака флашката, за съжаление.

# 431
Блонди, ти от къде получи инфо?

Skype  Blush

Сега чакам смс  Simple Smile

Миши, спазмалгонът не предотвратява ли спазми? Т.е. няма ли да попречи да се получат контракции, тъй като изглажда гладката мускулатура? От друга страна пък тук коменирахте, че но-шпа, която има същото въздействие, помагала за шийката, та не знам, може и така да е. Ама спазмалгонът не се препоръчва на бременни, за разлика от но-па.
Според мен подобни помощни пиеници на лекарства са напълно излишни. А ти както си прецениш  Peace

Пърпъл, надявам се да не преносвам, още една седмица до термин има, пък ще видим  Grinning

Диди, и аз на тоновете имах контракции, ама на всеки 3мин, но понеже са слаби още, не се усещат. Ако си имала само една, няма да раждаш скоро  Mr. Green

# 432
Мацки, да ви питам. Който не може да прави питка, не може ли да купи и пак да раздаде ?!?

# 433
  • София
Здравейте момичета. Честито на новите мами  bouquet  bouquet здраве, късмет и с много  обич да растат бебоците.
Аз на 23 юли през ноща постъпих в болница и по спешност ме оперираха, така че
Бюти може да ме запишеш на първата страничка с дата 23,07 , бебчо Кристиян 3,200 и 51 см

А сега се връщам да ви чета

# 434
Ивка, всички сме с теб! Стискаме палци всичко да мине отлично и скоро да гушкаш малката принцеса!  

Диди, честит ти фотьойл! Пожелавам ти използване по предназначение - безпроблемно кърмене! Hug
Пърпъл, да, смрадликата се прави всеки ден прясна!

Аз утре съм на преглед. Нямам търпение да чуя какво е положението и дали според док ще раждам скоро. Не че може да познае на 100%, но поне ако има признаци ще каже. Но моята цел да изчакам майка ми да се прибере наближава, в неделя пристига Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт