Отговори
# 405
Ля- ля- ля- ля. Прекрасна утрин. Напах се като пор, както и малкият калпазан.

Сега дано се сетя на кой какво имах да казвам, че днес не съм си отворила паралелно още един прозорец, та ще карам на спомени.

Първо: Елидам, честита ти радост, мила. Да е жив и здрав, малкият бонбон, много да ви радва. На теб, бързо възстановяване. Simple Smile Прекрасно ни изненада.

Водно конче, ама много, много, много стиснати палчета и от нас двамата.

От както съм станала се каня да честитя на Бюткаааа. Жива и здрава, мила, и все така лъчезарна. Simple Smile

На Данип, да ти е жива и здрава Яна и много да слушка и да помага. Simple Smile

За срещата, аз в петък или не мога или мога към 11 и половина. Вече всеки петък съм на преглед. Сега съм в 11 часа.

Сауронче, ти сега ме успокои. 120 грама на седмица, значи не сме пораснали малко, ако съдя по теб, но пък ако съдя по миналите ми прегледи е малко. Охх, само да дойде петък 11 часа, да видя как е Шушко. Ти между другото при кой лекар беше, по ЗК или при Бачуров ?!?

Twe, дано се оправиш по- бързо. Или аз съм бъзла, или не знам, но никога не съм се барала отдолу с кола. Ааа, страх ме е. Долу, задължително играе бръснача, макар, че виждам колко ми е хубаво на краката, но за долу...   #Shocked Мечка страх- мен два пъти повече. Simple Smile

Май това запомних- това написах. Мляс- пляс, айде чакам бебета днес.

# 406
eeeee забравихме Бюти бе майкааааа....

хахах а бе Бюти,колко именни дни имаш - аз за поне 3 се сещам  Mr. Green

Нищо де,нека има Simple Smile то е хубав повод.И аз имам 2 Simple Smile
Да си жива и здрава и все така позитивно настроена към всичко .Леко бременеене до края и скоро да си гушкаш хубав,пуФкаф бебчо   bouquet

аз съм в шок от тия хормони ебаси...
точно под климатика съм в момента,духа ми студено , а аз умирам от жега...така ли ще я карам до края?Добре ми е 5 мин. след още 5 ме облее една топла вълна и почне да ми се гади,след 5 мин мине и пак ми е добре...и след още 5 пак така...отвраааааааат  Sick Ми аз трябва в нас да раждам ебаси...абсурд е да се домъкна до СФ в това състояние и по тия завои ще има да ми прилошаваааа...леле леле...не ми се мисли.

# 407
Ти между другото при кой лекар беше, по ЗК или при Бачуров ?!?
При Бачуров бях сега.На ЖК съм на 31-ви.
На мен не ми се струва нередно това с вашето наддаване.Има си периоди в които качват повече и по-малко.Сега нищо обезпокоително не ми каза,значи всичко е наред.Аз не питам много,много.Щом не ми казва нещо да има,значи няма  Wink

Аз не ставам за среща баш сега. Едно че трябва да чакам един куриер и второ че нервата ме тресе яко и не ме е пуснала,та надали ще съм добра компания. Tired

# 408
~Галка~ и на мен ми идва да изляза и да се подстрижа късичко, въпреки че може да съжалявам после. Ще съм зашеметяваща с тези големи бузи както съм се закръглила в момента  Simple Smile Ама като сгафих с долната коса защо пък да не сгафя и с горната  Laughing

# 409
~Галка~ и на мен ми идва да изляза и да се подстрижа късичко, въпреки че може да съжалявам после. Ще съм зашеметяваща с тези големи бузи както съм се закръглила в момента  Simple Smile Ама като сгафих с долната коса защо пък да не сгафя и с горната  Laughing

rotfImbo rotfImao rotfImao

Аз съм сигурна, че ММ ще каже, че приличам на Цецка Цачева - много обича да ме оприличава с нея (което разбира се мисля, че не е вярно  Mr. Green), а сега и на кг го докарвам Simple Smile

# 410
ееееееееее Галка, той пък точно с нея ли  Flutter  Laughing

Бюти, честит ти пореден имен ден  Crazy

# 411

Хахаха, разцепих се от смях.

Сауронче, супер, че си доволна от прегледа. Дано се изчакат мъжете. Аз пък си мислих, че пак и ти си в петък.

# 412
  • Пловдив
ОООО милата Бюти  Flutter
Честит да ти е именния ден , па ако ще и да е пети  Mr. Green Който си има - да си има Mr. Green
Да си жива и здрава , все така усмихната и много обичана майка и жена !!!!! :love
:

Аз до сега се боядисвах - та да съм хубава на срещата с бебо Mr. Green
Малееееее удуших се от тая боя - то влизах - излизах от банята - 1 4ас боядисване. Ами като се появи малкия кой ще ме чака 1 4ас  newsm78

# 413
Ивка е на секцио в момента, чакаме бебе значи  Party

# 414
Аз пък си мислих, че пак и ти си в петък.
Миналата седмица заради контракциите нали отидох в сряда и май оттам тръгна.

На мен ми се върти че ще се ражда на 11.08.... незнам защо newsm78

# 415
ехеееееееее стискам палци за Ивка  Praynig
 аааа Муки, то не  ти ли е късно на 11.08  newsm78

редактирам се  Embarassed не ти е късно на 11.08  Rolling Eyes Hug

# 416
Ивка е на секцио в момента, чакаме бебе значи  Party

Ееееххххх миличката  Praynig Дай боже всичко да е наред  fingerscrossed чакаме новини и бебче  Heart Eyes

# 417
ехеееееееее стискам палци за Ивка  Praynig
 аааа Муки, то не  ти ли е късно на 11.08  newsm78

редактирам се  Embarassed не ти е късно на 11.08  Rolling Eyes Hug
Ми знам ли и аз вече с тия термини кое е късно и кое навреме.Нали върви седмица назад и спрягат и 15-ти,а по МЦ пък е 8..... незнам вече  ooooh! Каквото такова.Когато тогава...... Tired

# 418
Честит имен ден на именниците!
Бюти   bouquet
Успех на Ивка, Кашпичка и водното конче! Дано всичко мине безпроблемно и да си гушнат така очакваните малки слънчица Simple Smile

На мен нещо изобщо не ми се ражда.. Трябва да чистя, да пера, но такъв мързел ме е налегнал напоследък.. И като легна вечер и преди 12 на обяд не мога да стана. Малката рита, дивей вътре - аз само се завъртя и продължа да спя Simple Smile

Вчера бях на лекция за хранене за бременната и кърмачката (с дегустация  Sunglasses ) и сега нещо се зарибих по здравословното хранене. Вечерта мъжа направи просо със сирене и мноого ни хареса. Взехме си и елда и спелта и ще се радвам ако някой може да предложи вкусни рецепти с тях.

Виждам много интересни теми обсъждате последно време, искаше ми се да се включа, но.. всичко забравям докато наваксам с четенето.

На лекциите ни препоръчаха да си купим Арника и Стафисагрия. Арниката сте я обсъждали тук, някой може ли да ми каже нещо за тази Стафисагрия - за какво, кога, колко?

Ако организирате някаква среща за Пловдив бройте ме и мен (само дано не прочета впоследствие както стана с първите няколко срещи Simple Smile)) Wink

# 419
Муки, когато, тогава не го мисли и аз съм със седмица назад  Hug

Общи условия

Активация на акаунт