Отговори
# 390
Кашпичке много стиснати палчета  Hug
Дарлена  Hug много трогателна история, благодаря ти че я сподели с нас  Hug Радвам се че всичко при вас е наред и се гушкате сладко с малкия Борис! От сърце ви желая много здраве и щастие   bouquet
Ивка мила  Hug и за теб стиснати палчета, да се нормализира това кръвно и всичко да мине безпроблемно за бебо и мама  Praynig
Биба честита сбъдната мечта, да е жив и здрав малкия Стилян и много да ви радва  Hug
Водно конче и на теб много палчета  fingerscrossed

Честито бебче и на Елидам , голям юнак да е жив и здрав   bouquet

Момичета аз май няма да се завлека до срещата  Cry но нещо не се чуствам в кондиция, бебо много ми тежи и ще почивам, не ми се иска да рискувам накрая. Довечера съм на преглед и ще видим. На вас много весело изкарване, както винаги  Heart Eyes

# 391
И аз не знаех за Св.Анна, от сутринта чистя... ужас. Включвам се да ви се оплача от друго, тъкмо мамите които ще си правят кола маска да го имат впредвид  Sad Отидох уж за да съм по-спокойна 2 седмици преди термина и вчера усещам, че имам малко пъпчици, ама нали не мога да се погледна отдолу, та не обърнах кой знае какво внимание. На следващия ден обаче си напипах доста огромни твърди неща и взех огледалцееее  ooooh!  Цялата съм в някакви гадости, огромни и твърди като брадавици, и много, ама много много... Така се ошашках, че веднага отидох на дерматолог. Имаше опашка от 20 човека, ама нали съм дебела ме пуснаха да мина първа. Оказа се много тежка форма на фоликулит - запушване на фоликулите от кола маската + спарването от жегата. Докторката каза, че такива манипулации не са подходящи за бременни в тези жеги, защото и без това ни е отслабен имунитета и кожата ни търпи редица промени. Сега се мажа по цял ден с гадости и се разхождам без гащи вкъщи, дано да ми мине преди да ми се доражда, защото иначе сигурно ще се наложи да се мина на вариант секцио  Sad

# 392
Twe - уф че гадооооооост ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Дано се оправиш бързо Praynig Praynig Hug Hug

На мен също и през ум не ми е минавало да правя кола през тая бременност. Аз ви бях разказвала как предния път 3 седмици преди да родя правих кола и в жегата като ме погна тоя дерматит на бремеността - ужас...драпах се като крастава.....спала съм като Биби по 2-3 часа на денонощие и то на пресекулки от от по 30-40 минути....и се будех от сърбеж да се мажа с ментолов спирт... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Никва кола Naughty....след раждането Naughty  То и без това поне още 3 месеца секс няма да има....до тогава Минка, както и б ез това е подивяала - в гора ще живее... Naughty

# 393
Сега ме разколебахте за кола маската...

# 394
  • София
Елидам, честито момченце   bouquet Да ти е жив и здрав и много послушен, на теб бързо възстановяване и разкажи като имаш време как е минало Hug
Тринити, на ЖК съм от 13.00. Simple Smile
Twe , наистина много неприятно  Confused Дано се оправиш до раждането и не се налага секцио Hug
Кола и аз сега не съм си и помисляла да правя  Stop
Бранка, оправяй се и си почивай  Hug
И аз прескочих набързо до Боянската черква, после и до магазина, че нямах яйца. Мисля после като се върна, да направя питката на Блонди с масло, че съм я изпробвала 2 пъти и винаги става супер  Flutter

# 395
  • Пловдив
морско конче успех утре и дано всичко да мине като по вода.  Hug

дани да ти е жива и здрава сладураната Яна.  Hug

Блонди и аз го знам това за зехтина и в момента само сондирам информация, като реша точно с какво да бъде ще потърся и по подборна информация как точно да процедирам. Нещо да ти кажа не ми се иска със зехтин. Аз още не мога да му свикна на аромата и не го използвам много много. Та да си намажа бебето с него пък не си го представям, но ще преценя. Мерси за инфото все пак  Hug

Елидам честит ви син!  bouquet

Вече такъв бебевалеж става, че почвам да се бъркам на кой съм честитила и на кой не съм.   doh

Twe много гадно така се е получило при теб. Ужас направо. Хем отиваме на кола та да са ни хубави минките при раждането, то станало по лошо от колкото да отидеш с косми.

bg_trinity ще ме пукнеш от смях.  Joy Аз досега ходих всеки месец и не съм имала проблеми. Само малко по чувствителна ми беше кожата от колкото ми е по принцип. Да се надяваме да не ми се прецака и моята минка от последната кола.  Peace

Днеска изпратих Тони на балкан с баба й, че в понеделник и вторник се скъса да реве това дете на тая градина. Тя в яслата не ми е ревала така. Направо ужас. И с едни крокодилски сълзи направо ми се къса сърцето. Не знам какво да я правя, няма при кой да я пратя, аз не мога да излизам на вън в тези жеги, а то как да го държиш детето по цял ден в къщи на хладно. Единствения вариант е аз да работя на майка ми на мястото, а тя да е с нея.  newsm78 Няма оправия, дано да и е период това и да си тръгне пак на градинка, че не знам.

# 396
  • Пловдив
Оказа се много тежка форма на фоликулит - запушване на фоликулите от кола маската + спарването от жегата. дано да ми мине преди да ми се доражда, защото иначе сигурно ще се наложи да се мина на вариант секцио  Sad
Е много добре си се подредила Sad
Аз съм с брасначката - гадно , боде , сърби ама това е положението

# 397
Здравейте  Hug
Елидам - честито ти бебче  Hug
И аз много се смях за съня с кучето  hahaha
Морско конче - стиснати палци и за теб  Hug
Елсън, значи другата седмица щеше да идваш в Пловдив, аааа, и си мълчиш  Mr. Green или твойта приятелка щеше да идва в СОфия  Twisted Evil там са добри докторите и аз съм избрала там да раждам  Peace
Благодаря за коша за памперси.. като се замисля.. лукс си е, ама не е чак такава необходимост, слагам в едно пликче за сандвичи примерно и после в коша  Rolling Eyes
Пловдивчанки, айде наистина на кафе в петък .. ама дайте да не спамим тук, нали затова си разменихме скайповете  Mr. Green
Михи, къде ли е  Hug
Тефи, много гадно с тея контракции..  ooooh!
Лоа, дано наистина да и период на малката  Hug
Еее, честитите света Анна, а  на мен никой не ми честити така ли  Mr. Green аз имам толкова именни дни през годината, че даже не помня, че и днес  newsm78 Дани, да ти е жива и здрава Яна  Hug Почерпете се и за мое здраве:
Скрит текст:

# 398
Бютенце  Heart Eyes да си жива и здрава, много щастлива и обичана, все така позитивна, лъчезарна и усмихната и най-прекрасния сладък пухкав подарък да гушкаш скоро  Heart Eyes

# 399
Елидам,честит син Борислав!Жив и здрав да ви е !  bouquet
Twe,ужасна работа с тая кола маска...Дано се оправиш до раждането!
Лоа , Яна също плаче всяка сутрин в градината...и аз не знам какво става там-за цяла година в първа група да е плакала 2-3 дни,а сега всеки ден като я оставям.И на мен ми е тежко с нея в къщи,ама като я гледам с какво нежелание ходи и колко е нещастна май другата седмица ще остава у дома. SadВсяка вечер ми разправя как я болял корема,кашляла и т.н. и не можела да ходи на градина...Освен да се редуваме да ги гледаме с теб Laughing
belverde ,сега ще погледна на Блонди питката-аз обикновено правя Болярската и до сега не съм се издънвала с нея.Не че днес е късно  Laughing
Бюти,честит имен ден,мила!Бъди здрава,леко и бързо раждане и най-ХУБАВОТО бебче ти желая! Hug  bouquetЧестно да си кажа ,толкова свикнах с тия никове,че забравям как са ви истинските имена! Laughing
Мерси за поздравленията относно щерката Hug.Тя има общо 4 дни в годината,на които да празнува Joy
Аз за петъчна среща не мога -доки се връща от отпуска и ще ходя да пускаме болничен ,изследвания...

# 400
  • Варна
Здравейте и от мен Simple Smile
Иве,
ех, това кръвно... Май по-добре при това положение да се раждате вече, то при теб си е и наближил моментът, няма страшно.
Галка,
и аз гледах и се чудих вчера на репортажа от Тина Киркова - бебчето с дълъг ръкав и жилетка отгоре... Не знам, аз че съм повредена от хормоните - така си е, но при това непрестанно  потене и направо задушаване от жега не мога да си представя как се чувства бебето навлечено така Rolling Eyes Все пак ще видим като дойде моментът, ще гледаме и другите, ще питаме и лекарите. Аз съм се запасила с едно комплектче късоръкавно, пък ако не стигнем до него - какво пък, не е болка за умиране.
biba79, Elidam,
честито! Hug

Диди,
много хубава статия.
Палци за Кашпичка и Водно конче Praynig
Честито на всички именници  bouquet
Уф,
аз още съм у нашите, ще умра от жега, просто ще умра... Не спира да се лее пот от мен, задушавам се, мисля да се прибирам довечера, пък дано не ме хване този летен вирус, но просто съм на края на силите си. Отивам и си пускам климатика и това е...

# 401
112 е номер за спешна помощ, убийства, подобни, .......
То дотогава може и да са се изпотрепали......
На кола и аз ще отида.Ходих си досега и жеги хванах....лежа на тая кълка че не съм имала проблем.Даже козметичката очакваше че ще съм по чувствителна,а не ме е боляло повече от друг път.
Бюти,честит имен ден   bouquet Позачудих се аз дали ти се полага днес,но колкото повече..... толкова повече  Crazy
Дани,честит имен ден на Яна  Heart Eyes  bouquet Да й е късметлийско името!
Елидам,честита рожба! Жив и здрав да ви е!

Бях аз на консултация.Няма да се ражда скоро Whistling Поразпитах го за тия термини и чак съжалих,че като се отплесна и забравих какво друго исках да питам.Та ехографски бебето си върви със седмица назад,което значи че имам предостатъчно време.За в болницата било важно да се каже термина по МЦ,а той си записва + едната седмица за да знае кога да очаква раждане.Иначе всичко си е ОК.За една седмица бебе е +120гр. и вече тежи 3120 /уж/.Питах и за нещо за сън,но покрай термините така и не ми каза какво да пия,но имало и по добри от мента+глог и вече можело да пия всичко. newsm78
На кой му изтръпваше ръката?Прибрах се с отекла лява ръка в троен размер.Незнам какво ми стана.Както си държах Калина и усещам нещо ме стяга Shocked Масажирах,сложих компрес и уж се успокои,но пак е надута.

# 402
Блонди, Халед Хосейни е автора на тези книги. Много ми харесаха на мен.

На 112 се звъни за всичко! Независимо какъв е проблема - аз от къде да знам кой е номера на районното.

Дарлена, все е пиша и забравям - много трогателен разказ, радвам се че всичко се е развило по най-добрия начин

Бюти, честит имен ден! Аз пък си мислех, че света Ана е на 9.12.

Ама как няма да ни е топло момичета - снощи в 12 през нощта беше 33 градуса навън - ами това не е нормално според мен.

Днес излязох и си отрязах косата - това хормоните са страшно нещо - хич не ми прощават.

Елидам, честито ти синче! Да расте със здраве и късмет!

Леле с тая кола маска ужас - да но се оправят нещата при Тве!'

Данип, да ти е жива и здрава именичката!

# 403
  • Пловдив
Ех Бютенце как така те пропуснахме. Ами залюхани бременни мозъци  Mr. Green Пожелавам ти едно сладко бебче и нормално раждане, което да разказваш с широка усмивка и положителни емоции.  Hug

danip същата работа е и при нас. Аз съм много изненадана и то неприятно. Айде другата седмица да ги водим на балкан някъде. Поне като ни е хладничко няма да ни е зле. Мен само жегата ме мори.  Wink

Месечинка виторога много добре те разбирам за жегата. Аз ще умра ако не съм на климатик. Вчера като получих това топлинно изживяване и се сетих, че като раждах Тони без значение, че беше ноември месец пак ей така се чувствах. В родилната зала бяха набримчили парното и аз направо щях да умра от жега. Представи си щом отварях прозореца та да влиза студ от вънка. Акушерките ме гледаха на кръв и урина.  Joy

# 404
На 112 се звъни за всичко!

А, ясно, не знаех, мерси и за автора  Hug

Бютка, честит найсти  Grinning имен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт