Отговори
# 375
Добро утрооо!

Дарлена, и се развълнувах от разказа ти! Много емоционално - и тревога, и радост! Разчувствах се и аз Hug
Биба79, честито бебче! И при теб са се случили нещата по-рано, но важното е, че всичко е наред и сте добре с беб! Peace
Кашпичка, с теб сме днес! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Сий Хорс, утре е дългоочакваната среща! Много палчета и за теб fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ивка, много неприятно това кръвно и най-добре е да си под наблюдение! С теб сме и чакаме прекрасните новини много скоро! Hug
Казабланка, много се смях и аз с твоя сън Mr. Green Бременното ни подсъзнание какво ли не ражда!
Елсън, дано бебчето на твоята приятелка се възстановява бързо! Лекарите са добри в тази болница Peace
Вал,  fingerscrossed да си дочакаш мъжо да се върне!
И моят мъж днес го няма, замина към морето по работа, но обеща до довечера да се върне. И понеже багажа ми стои вече в колата, че много хайманосваме, сега ми го качи вкъщи, че знае ли се....може и да ми потрябва. За изписването и аз много се чудя с къс или дълъг ръкав. Продавачките ме гледат като извънземно като им казвам, че искам с къс ръкав. Но ще приготвя и аз двата варианта и ще преценявам на момента!

Пловдивчанки, среща в петък? newsm78

# 376
Момичета ,днес се почита Св.Анна-чества се като покровителка на бременността, раждането и майчинството. На този ден не се работи, защото жените ще раждат трудно или ще помятат.
Оказа се ,че Яна празнува и днес-моля почерпете се за нейно здраве! Simple Smile

Минах през църквата,сега мисля да направя една питка и да раздам за лесно раждане(нали е и сряда-това го чух от didi24  Hug,пък и празника е подходящ).
Морско конче,стискам палци! Praynig
Казабланка,утрепа ме с този сън! Joy
slun4o,радвам се за Йоан!Айде вече да се гушкате в къщи!
Тефита,дано скоро нямаш подобни болки,рано ви е още! Praynig

# 377
Стискам палци на Кашпичка и Водното конче. Чакаме новони! fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 378
много стиснати палчета и положителни мисли за кашпичка § сий хорс  Hug

аз спах като пън,нищо,че заспах към 2:30 чак... Mr. Green
отивам да закусвам,че нещо ме е налегнал глада.

казабланка  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

довечера заминавам за Сф дано изкарам пътя леко без да ми се повдига  Sick

хубав ден на всички и си чакаме бебоците за днес  Sunglasses

# 379
  • София
Дарленка, разказа ти е страхотен! Много притеснения си имала, но важното е, че всичко е със щастлив край и малкият е добре  Hug
Кашпичке, много стиснати палчета, всичко ще е наред  Hug Морско конче, на теб също  Hug
biba79,честито бебче  bouquet Да ти е живо и здраво!
danip , честито ти именничка   bouquet Да е жива и здрава  Hug Това с питката изобщо не е лоша идея, и аз помня, че Диди беше казала, че в сряда е хубаво Thinking
Елвирка, ами то нали ще е естествено и ще си чакам реда, когато реши Laughing Иначе по принцип терминът ми е за 18.08. Ще се радвам да се засечем Wink Лудница и с теб  Hug
Тефита, оправяй се бързо и повече без такива контракции  Hug Да кажеш как е минал прегледа Flutter
casablanka , много щур сън  Simple Smile И аз сънувах щуротии, но бяха кофти, а по принцип рядко сънувам Tired
Дано и моят секрет е станал вече, по-късно на ЖК ще проверя Simple Smile
На софийските мацки - приятна среща Flutter

# 380
Биба79 - честито бебеее!!!
Аз да взема да се приготвям за срещата  Party , че като знам колко път ме очаква от Дружба до Центъъър Whistling

# 381
  • София
Момичета, за протокола:  Grinning
На 18.07 ни се роди син -  Борислав, 3450/52 см.

Леко бременеене и раждане на всички, които все още очакват своята радост  Hug Hug Hug

# 382
Елидам, прекрасна новина, честит ти син  Hug Да е много здрав и щастлив, а на теб бързо въстановяване  Hug

Данип, честита ти именничка

Блондито, днес май май липсва  newsm78 Laughing

# 383
elidam честит син Simple Smile да е жив и здрав и много да те радва   bouquet Hug бързо възтановяване

белверде като разбера секцио-то за кога ми е ще ти кажа дали или  Laughing

# 384
Добро утро, момичета,   food010

Кашпиииии, стискам ти палци всичко да е наред и те чакаме с най-хубавите новини  Hug

Дарлена, прочетох разказа ти, много се вълнувах и притеснявах и аз, радвам се, че всичко е наред и е завършило добре  Hug

Лоа, за мазането със зехтин ок, само не трябва да е преварен. Екстра върджин зехтинът не търпи топлинна обработка и му се скапва така всичко полезно, просто няма никаква нужда от това преваряване  Crazy

Бюти, един пълнител е за около 120 памперса за бебета до 6 месеца и за около 80 от по-големите размери  Simple Smile

Диди, мерси за статията, много хубаво и разбираемо е написана и е много полезна  Hug

Вал, според мен не е тапата  Blush Такова си имам аз почти всеки ден вече повече от две седмици  Peace

Мукадес, за кошчето - за година 3 пълнителя не е възможно. Освен ако детето й не е ходело по нуждите му там 3 пъти седмично  Grinning
112 е номер за спешна помощ, убийства, подобни, не мисля, че е редно да ги занимаваш с просташки крясъци на съседите. Това е за районното  Peace

Сий Хорс, лека среща с бебчо и те чакаме с разказ  Hug

Лошичката, Галка, на кой автор са тези книги, да си ги намеря и аз  Blush

Тефита, при контракция бебето не мърда, да, то се стяга здраво и да иска не може да мръдне изобщо, освен това му се намалява силно притокът на кислород. Затова при родилния процес му се следят тоновете, защото има бебета, които не понасят добре контракциите.

Слънчо, много се радвам, че малчо е добре. За прогнозата - знам ли, нищо чудно  Hug
С Фрийдъм сега сме се нагласили за петък, ама то ние само се гласим, пък никой не ни пита  hahaha

ДаниП, честит имен ден на Яна и честит, ако има други именички в темата  Hug

О, Елидам, честит син Борислав  Hug Честит син и на Биба  Hug

Сими, тук съм, спи Блондито  Laughing Камито и то дреме, няма излизане и това е  Crossing Arms

# 385
Честито на всички нови маминки!

# 386
Елидам, честит ви син! Да е много здрав и много да ви радва!   bouquet

Дани, честита ти именичка! Да е много здрава и щастлива!  newsm51
Незнаех за поверието за този ден newsm78  А аз днес се бях засилила да пера и гладя.... Май ще го отложа  Whistling

# 387
Момичета ,днес се почита Св.Анна-чества се като покровителка на бременността, раждането и майчинството. На този ден не се работи, защото жените ще раждат трудно или ще помятат.
Не знаех. Аз току що наготвих и изгладих, тъкмо мислих да почвам и да чистя  newsm78

elidam, честит син! Да е жив и здрав и да ви носи много радост

Лелее, какъв бебевалеж е настанал, много се вълнувам  Laughing

# 388
Elidam - честит ти син!!!!! Да расте здрав и много щастлив:) Hug Hug

Хм и аз не знаех за поверието и въпреки мързела ми от последните 1-2 седмици взех, че изпрах, изгладих..... ooooh! Тух...веднъж да се разработя и то да се окаже, че не е трябвало ooooh!

Честито на всички меннички!!! Да са живи и здрави!!

Белверде - а ти защо няма да идваш на срещата, че съм проспала пак?!?!?! newsm78 newsm78

# 389
ДаниП - честит имен ден на дъщеря ти!!!
Елидам честита рожба!!!
  bouquetHug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт