Отговори
# 360
Добро утро момичета, първо искам да честитя на всички родили мами! Да са живи и здрави и много много щастливи!

Елсуум, дано с бебенцето на твоята приятелка всичко е наред  Praynig

Софи, какво каза док вчера?

За мен, бебо не му се дебелее вече, а и започнах да вдигам кръвно и док прецени да ме изтегли за секцио още утре, така че аз си слагам сакчето и отивам към болницата.

Стискам палци на всички и ви пожелавам скоро да държите в прегръдките си най-прекрасните бебчета. Hug

# 361
Водно конче, и на теб палцестис тогава! Утре ще имаш най-желаната и чакана среща!

Ама наистина си е бебевалеж! Стискаме палци днес на Кашпичка, да се похвали с най-хубавата новина!

Мукадес, тая книга дето си я замислила "Хиляди сияйни слънца" не е много подходяща за такъв момент. Това е една от най- тежките и трудни книги, които съм чела, спуках се от рев  Rolling Eyes Вземи си нещо по- веселко  Naughty Иначе другата книга на същия автор "Ловецът на хвърчила" е още по- хубава  Heart Eyes

smile3521  Съгласна съм! И аз голям рев му ударих - и на двете книги. А хем не съм била бременна тогава, представям си сега ако я чета какво ще е.

Биба79, честито ти бебче!

Муки, и ние си имаме една такава разведена съседка, която много се кара на сина си тинейджър, ама ММ хич не и мълчи, все и прави забележка, уж с усмивка и с шегичка, ама право в лицето. Твоят съпруг на мисия ли е? Поне с такова впечатление оставам.....

# 362
Биба79, честито бебче  Hug
sea horse, дано всичко да мине много леко и бързо да се приберете вкъщи.

Аз довечера съм на консултация, доки ще ми даде документите за родилното. Те не се ли издават 30 дни преди термина  newsm78 Ще видим и днес дали ще ми каже сигурно ли ми е секциото или още има време и не се знае.... Май да последно няма да се знае как ще раждам  Thinking

Редактирам се......
ДАРЛЕНА, сега прочетох разказа ти и се разциврих, въпреки всичко което си преживяла, накрая толкова емоционално си го разказала, че не се сдържах. Радвам се, че вече сте добре и се гушкате с бебчо.

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 08:33 от Dafi`

# 363
добро утро,
Галка, за изписването и аз съм подготвила тоалет рокля и боди с къс ръкав. Говорила съм с педиатър, няма проблем. Отгоре ще има пелена,  с която ще е загърнато бебето, а след това ще ме чакат и 300 км път с кола. Но, за всеки случай съм сложила едно гашеризон4е с дълъг ъкав и крачолки и ще преценя на място  newsm78 Mr. Green
Кашпичке, пращам ти моята положителна мислА  Praynig Hug и чакаме прекрасните новини от вас
Дарлена, много вълзнуващо изживяване си имала със семсени емоции, радвам се че сте добре, че се гушкате и опикавате заедно вкъщи  Hug
Биба, честит ви стилиян, прекрасно име  Hug Да ви е здрав и много да ви радва.
Хайде още една мама с термин 8-ми  Grinning
сии-хорс, имаш стиснати палчета от мен

# 364
  • Пловдив
Добро утро ,
такава глупост сънувах днес , че не знам вече на къде  Mr. Green
Док ми казва да кърмя от сега кучето , че да ми тръгне качесвена кърма , и аз си го кърмя Shocked Shocked Shocked , а то горкото ходи и повръща  Sick Док вика- смятай щом кучето повръща каква кърма имаш - горкото бебе ooooh! Малее откачих хора  Mr. Green
[size=10pt]ЧЕСТИТО НА МАМА Биба79! бЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЗА МАМА И ЗДРАВЕ ЗА БЕБЕ !

[/size]

ЗА КАШПИЧКА -  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 09:46 от casablanka

# 365
Мукадес, тая книга дето си я замислила "Хиляди сияйни слънца" не е много подходяща за такъв момент. Това е една от най- тежките и трудни книги, .........
Ооо,аз съм я преполовила и ми е ясно каква е и не ми пречи. Умишлено си търся емоционални книги,барем си порева че напоследък само трупам и не избива наникъде.
Трябваше снощи както бях пищисана да изляза и да си го изкарам на тях,но с пиян човек разправя ли се  Rolling Eyes
То и друга дивотия се случи.Мина една джипка и разпръсна нещо.Реших че мият улиците /виждала съм как пръскат и минава човек след това да чисти/,но като се приближих към отворената врата на терасата ме удари силна миризма на препарат с/у насекоми.Може ли да са толкова несъобразителни.В жегите всички спят на отворени врати и прозорци и всичко дето го изпръскаха влезе по къщите.Всичко нагълтахме #Cussing out
Цитат на: ~Галка~
Муки Твоят съпруг на мисия ли е?
Да.

# 366
Добро утро момичета! Прочетох ви!
Честито на новите мамчета! Дарлена страхотен разказ, толкова се вълнувах докато четях, радвам се, че всички тези тревоги са завършили с щастлив край. И на мамите, които им предстоят днес да се срещтнат с тяхните бебоци стискам палци всичко да е ок.
А за упойките може да ви боли глава и да драйфате, няма да обеснявам защо се получава да не стресирам момичетата, но трябва да пиете много вода и системки да ви оводняват добре. Моля се и този път да не ме боли глава, че наистина е мн неприятно. Аз си дебелея здраво и това си е при мен.
Лек ден бъдещи и настоящи мами!   bouquet

# 367
Капшичка, Водно конче стискам ви палци от сърце скоро да си гушкате бебоците, а възстановяването ви да мине леко.
Вал, много стиснати палци и за теб и бебоците да дочакате таткото. И ти си героиня!
Историята на Дарлена наистина е много въздействаща и така добре описана с майчина тревога и обич. Радвам се, че всичко е минало добре  Hug Браво и на Борис!
Скрит текст:
Изминалата нощ ми беше неочаквано тежка. За първи път изпитах многократно по-силни контракции от тези с които съм се сблъсквала до сега. Честно да ви кажа не предполагах, че може да боли толкова. Всичко започна с очакваното безсъние и задух. Изведнъж усетих зверски силни менструални болки. По принцип имам много болезнен цикъл, без прахче аулин не мога да стана от легло или стол, но това което усетих снощи беше многократно по-силно. Обхвана целия ми кръст, а левият ми крак все едно беше притиснат от огромна тежест. Толкова ме заболя, че ми се прииска да скимтя от болка. Надигнах се и взех магнезий, не посмях но-шпа заради твърдението, че в края не бременността не е препоръчително да се приема понеже отпуска шийката и води до по-лесно разкритие. Постоянно ми се ходеше по малка нужда. Откакто съм бременна не съм от пикливите, ставам рядко през нощта и ако се случи не е повече от веднъж, а тази нощ ми се случи поне 5-6 пъти. Страшно се уплаших, имам толкова много до термин още, едва 35 седмица съм и плануваме секцио не по-рано от 37-38 седмица. Днес мисля да се епилирам почти идеално и утре на консултацията да видим какво се случва. Беб по принцип върви с 10-на дни напред и да не се е "подвел, че му е време вече". А най-гадното е, че при контракция бебчо сякаш замръзва, като ме отпусне отново се размърдва. Явно и на него му е неприятно. Извинявайте за дългия пост, но като първескиня не очаквах толкова гадна болка от подготвителна контракция. Просто тези до сега нямаха нищо общо с тези от снощи.

# 368
  • Бургас
Док ми казва да кърмя от сега кучето , че да ми тръгне качесвена кърма , и аз си го кърмя Shocked Shocked Shocked , а то горкото ходи и повръща  Sick Док вика- смятай щом кучето повръща каква кърма имаш - горкото бебе ooooh! Малее откачих хора  Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532
Sea horsefingerscrossed
Диди, мерси за линка.

# 369
Тефита,когато миналата седмица мен ме боля така зверски на прегледите се оказа че главичката е застанала в малкия таз и аз си мисля,че именно заради това ме е боляло.
Дано се разминеш само с тази болка и устискаш до заветната дата Hug

Честито и на мама Биба79! Живо и здраво бебче!  bouquet
Късмет за sea horse  baby_neutral

# 370

sea horse, направо се ошашках като прочетох, ей така щрак и ще раждаш... не го очаквах толкова бързо, но щом бебо е готов Wink! Всичко ще бъде наред, нали знаеш!  Hug ..само жалко, че няма да се засечем  Grinning Стискам палчета и чакаме добрата вест!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

И аз след малко тръгвам за болницата, ама за тонове само (надявам се да не остана след возенето в маршрутката, де  smile3555 ).

casablanka, посмях се добре с твоя сън!  hahaha

# 371
Добро Утро коремчета и мамчета:)

Кашпичка - пращам огромен облак положителна енергия Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

ИВКА_777 - стискаме палци Praynig Praynig Praynig Не се тревожи...всичко ще е наред...вече си в 9-тия месец, така че спокойно:) И аз съм се родила 1 месец по-рано пък сега да ме видиш кво магаре съм:) Praynig Hug Hug

Darlena - радвам се че вече сте добре Hug Hug Много ме трогна твоя разказ..направо незнам какво да кажа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вал - стискай и ти още малко Hug На мен звездите ми го говорят, че няма да родиш без татито!!! Hug Hug Hug

Галка - купи някое много тъничко боди с дълъг ръкав. Има едни дето са на дупчици и наистина са много тънки...така хем няма да го претоплиш - хем ще е с дълъг ръкав:)

Всички мами с болежките - дано да се оправяте и да не се повтарят Hug Hug Ох, ама и ние оцелихме горещо лято...то все е имало жеги, ама толкова продължителни и без грам поразхлаждане не си спомням скоро ooooh! Сега съм сигурна, че по закона на всеобщата гадост, другото лято, като ще искаме да се разхождаме с количките ще се скъса да вали ooooh! ooooh!

Сауронче - ми мъжка му солидарност:) Чакат се:)

biba79
- Честито бебче!!! Радвам се че сте стигнали до успешен финал след това, което сте преживяли с инвитрото!!! Hug Hug Hug Само хубави емоции пожелавам и много здраве и късмет:)

Ludnica14 - първия ден и даже и първата нощ акушерка те обслужва:) Ти и да искаш не можеш сама Naughty На мен лично ми слагаха само легнин, без бельо...само това и стиснати кълки:)

Елси - стискам палци за бебока на твоята приятелка Praynig Praynig Praynig

Биби - ние ще си те чакаме:) айде като за последна седмица нали ти предложихме да спреш диетата и да се отдадеш на живот;) Hug Hug

Морско конче  - стиснати палци и за теб!!!! Hug Hug Hug

# 372
Добро утро ,
такава глупост сънувах днес , че не знам вече на къде  Mr. Green
Док ми казва да кърмя от сега кучето , че да ми тръгне качесвена кърма , и аз си го кърмя Shocked Shocked Shocked , а то горкото ходи и повръща  Sick Док вика- смятай щом кучето повръща каква кърма имаш - горкото бебе ooooh!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 373
Здравейте, сладурки:)
Изчетох ви най-накрая Party
Честити бебчета на Биба79, Мери Джейн.Да растат здрави, много щастливи и с голям късмет Heart Eyes
Стиснати палчета за sea horse и Кашпичка Praynig
Дарлена Heart Eyes
Хубава среща днес, ако бях прочела по-рано, щях да се присъединя, тюх, весело да си изкарате Hug
Би Би, ами и на мен ми казваха,че било по-болезнено, но може и до организъм да е. Просто според мен първия път не си мн наясно докъде ти стигат възможностите и си по-стресиран, а сега всичко вървеше мн по-лесно. Разхождам се съвсем изправена, движа се много, видях се с приятели, а ме изписаха на 23-ти. Упойката беше спинална, не съм имала главоболие, а и се радвам,че бях в кондиция да го видя (предвид това,което стана после).
Йоан от вчера вече не е в кувьоз, хапва и наддава добре( 3490гр) Crazy Милото ми слънчице Heart Eyes
Блонди, да не излезе права моята прогноза за 28-ми и първата среща с Ками Laughing
Цункам ви:)

# 374
  • София - град
Аууууу Водно конче стискам палчета всичко да мине добре и да се гушкате . Радвам се че се запознахме, съжалявам само че не успяхме да си поговорим но аз лично бях малко в шок,.защото док беше казал че иска да ме взима да полежа. Слава Богу шийката не е мръднала от петък, бебка беше малко хипертонична ,но то и аз бях така и мисля че това е повлияло. Иначе растем вече сме цели 2кг и 100гр хаха. Плацентата обаче ще трябва да следим изкъсо че нещо доста е калцирана и е последна степен зрялост. Надявам се бебка да издържи вътре още 2-3 седмици. В петък пак тонове,преглед и изследвания. Очакваме да се вклчючиш с хубавини новини. Hug

Общи условия

Активация на акаунт