Отговори
# 45
Еххх... Белла  Heart Eyes Много красиво име  Heart Eyes
Камен и Матей наистина звучи много добре заедно...а и поотделно са хубави имена.

# 46
Включвам се с един напълно безсъдържателен запис Mr. Green, че не успях да ви изчета и мисля да се поправя Wink

# 47
  • Варна
Леле, за първи ден съм си вкъщи и вече ми звъняха 5 пъти от работа Whistling Чудя се да се дразня ли, или да се възгордея Joy

# 48
  • София
Леле, за първи ден съм си вкъщи и вече ми звъняха 5 пъти от работа Whistling Чудя се да се дразня ли, или да се възгордея Joy

еее нормално, аз от юни началото съм си вкъщи и все още се случва, но доста по-рядко вече  Mr. Green

# 49
Добрах се и аз до компа Simple Smile

Искам първо да честитя малките щастийца на МилаБ и на Дарлена. Много здраве им пожелавам от сърце и да радват много мама и татко. На мамчетата бързо възстановяване и успешно кърмене.

ИВКА, Ани Зах. - Честити рожденни дни. Много здраве и усмивки и скоро да гушкате своите малки душички!

newsm59

За мазането - на мен в аптеката ми обясниха че лятото е хубаво с лосионче или мляко, а зимата с олио. Олиото е по-тежко и мазно, а лосиона по-хидратиращ и лесно попиващ и ще остава нежната бебешка кожичка да диша. Аз заложих на лосион на А-Дерма.

Лошичка - Самуил и на мен ми харесва много!
Марли - Дано Каменчо бързо се възранови.  Hug Той не беше ли скоро пак с температура?  newsm78
Орхидейке - и мен ми се появиха като бемчици по ареолите. Тъмно кафеви изпъкнали петанца по 1-2 на всяка гърда. И аз съм в чуденка дали е временно, дали е ок..  newsm78

Днес бяхме на тонове с бебка (а и татко и дойде). Слушахме си 20 минути как припка сърцето и като конче. Доктора каза че всичко е наред - "Спокойствие и топла храна"  Mr. Green  Много се зарадвахме, защото бяха ни постреснали, че както е малка бебка и е узряла плацентата, ако и тоновете не са добре до 2-3 ще я вадят секцио. А аз още се надявам на нормално раждане.  Praynig

Целувки на тумбитата.  Heart Eyes

# 50
Последният пост на тази страница- нормално раждане.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668591.555

# 51
Е днес определено не ми е ден  ooooh!
Макар че, Елсън не мога да  те стигна  Mr. Green Да се разкарвам в 2.30 ч до МД само за да ми кажат че Док е болен и нямало без него да ми дадат резултатите, а аз тая микробиология толкова я мисля  smile3511 Почти съм сигурна, че имам някава инфекция, та се чудя, ако е така / какво следва? – Антибиотик или секцио  Rolling Eyes До утре сигурно ще се побзркам окончателно...
Умря ми желанието и за пране и за гладене Sad

И не стига това, ами всякви приятели сега да зазванят за излизане ...

# 52
Някоя от вас ли беше писала , че са й полилавели устните? Или бъркам> Нещо ми лилавеят и се стреснах? Rolling Eyes

# 53
Записче и от мен. Бюти - страхотно заглавие както винаги  Hug
Честито на новите мамчета, живи и здрави дечица, много да ви радват и бързо прибиране вкъщи   bouquet
За протекторите, моят е такъв: http://kasida.bg/allergon-protektor-za-matrak-101-11348.html
Аз сега съм на тема ванички - анатомични или не, със стойка или без - лудница направо Simple Smile Спряла съм се на neonato surf със стойка, но се чудя още. Вие с какви ванички сте?
Да се оплача - от два дни имам някаква болка ниско в дясно, в сряда съм на ЖК. Поносима е, не е постоянна, но не е никак приятна. Отивам да си полегна.
Прегръдки на всички  Hug

# 54
Зписче  Party

Калка, само да добавя кум багажа: връхна дреха/ не че е зафучало, но да имаш/ и .. зарядно за телефон. Другото май го написах на ЛС  Peace

Момичета, благодаря Ви за отговорите относно ехографиите!!!!  Hug
Като Ви чета, какви вкусотии готвите, а аз никакъв апетит нямам. Нетипично за мен от няколко дни ми се пие Кока-Кола и така хубаво си пийвам по 500лм на ден..... Бебка май изобщо не я отразява  Shocked 

# 55
Някоя от вас ли беше писала , че са й полилавели устните? Или бъркам> Нещо ми лилавеят и се стреснах? Rolling Eyes
Аз питах дали се среща,защото приятели ми казаха че става едва ли не при всички бременни,но ми е малко вероятно и го отхвърлих ..... не мисля че е сериозно твърдение  Hug

Desisita,ние ще сме с тази вана
Скрит текст:
Има много леко анатомично дъно,умишлено не исках да е анатомична за да мога да сложа хавлиено дюшече или шезлонг.А съм се замисляла и за тези мрежички
Скрит текст:
Моите критерии бяха и да има сифонче за оттичане на водата.

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 15:55 от Мукаддес

# 56
Такаа...за сряда казах, че имам неотложен ангажимент, та майстора ще идва в четвъртък! Айде сега мислете му ако няма среща...!  Joy

# 57
Мале няма изчитане Simple Smile

Ани,  newsm59 , многоо да ти е сладък живота като прекрасната торта  Hug

Блонди, ужас и мен ме досрамя като четох за ресторанта  Embarassed
Бри е супер, но трудно ще намерим камембера  Joy Иначе имена всички, които си изброила ми харесват  Hug

Дарленка, Heart Eyes

Аз, момичета, след преглед от комисия днес, минавам в редиците на планирано секцио по медицински причини - ниска симфиза. Твърде рисковано им се струва да ми позволят нормално раждане, голяма е вероятността да премине в спешно секцио. Затова решихме до края на седмицата да действаме, дотогава всеки ден на тонове. Би-Би дръж телефона зареден към и след 26ти Simple Smile
Блонди, понеже отдавана имаме уговорка да родим в един един, имай едно наум четвъртък-петък  Hug

Елсън, предвид новините от днес, умишлено пропуснах статията Sad

Би_би, стискам много палци за прегледа, да се върнеш по-спокойна отколкото си била сутринта, чакаме новини и от теб  Hug

Бранка, чак на мен ми стана мъчно, че таткото няма да е веднага при теб, няма ли шанс да избяга поне на обяд за малко? Ако не може да се организираме с момичетата да дойдем под прозореца докато го чакаш да не ти е скучно  Laughing  Heart Eyes

Марли, Матей ми харесва повече Simple Smile

Тайра, съболезнования  Hug

Още нямаме новини от днес - chy дали вече е видяла най-скъпото си същество?  Hug

ЗА среща съм в сряда, стига да съм в кондиция последния ден и мъжът ми да не си вземе отпуск, за да сме заедно Simple Smile

# 58
Докато ви изчета се наложи да си направя почивка за лека закуска  Laughing
Малко телеграфно ще го карам, че не запомних всичко. Блонди, ти вече си отхвърлила някои от любимите ми имена - София и Стефания, затова и аз предлагам Белла, Калина, Яна или Вяра. А наистина комбинацията Калина и Явор е...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Протектор и аз ще ползвам от първия ден. Ползвам и за нашата спалня целогодишно и ако протекторът е качествен няма как да се получи никакво спарване.
Пуснах 2 перални с нещата на беб. Пропрах и някои неща на ръка, така че си представям Елсън  ooooh! Дано бързо я оправите.
Тайра, съжалявам.  Hug Гунди, нощницата е супер. Искам и аз такава ефирна и с тънички презрамки за тези жеги. Тези за кърмачки са страхотни, но имам чувството, че ще се сваря в тях. Дано намерянещо подобно, макар че не знам къде и кога, хич не ми е до активно пазаруване. Вече само онлайн го карам, толкова ми писна от това избиране и подбиране.

# 59
Такаа...за сряда казах, че имам неотложен ангажимент, та майстора ще идва в четвъртък! Айде сега мислете му ако няма среща...!  Joy

Елсунче...при тази чест, която ни оказваш....да се лишиш от пералня 1 ден повече заради среща с нас?!?!?!и да раждам пак ще дойда Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт