Отговори
# 450
Диди, ще се радвам да е на термин, дано. Хем няма да преносвам, хем ще се включим в август, нали сме всички август, а и сватбата - и тя. Пълен комлект да е  Blush Дано си ми добър оракул  Hug
И аз четох от твоя линк за плацентата и хормоните, да, мойта е само 3 процента калцирана, едно нищо  Grinning

# 451
Честито бебче, Диони   bouquet Бъдете здрави и бързо възстановяване на теб!  Hug

Бютка, честит имен ден!   bouquet Здрав и пухкав Анди да те радва скоро, а на теб много здраве и късмет!  Hug
Дано с Ивка всичко мине наред, измъчи се милата.  Praynig Желая и много успех!

Аз се погрижих за Минка, сега е като госпожичка. Надявам се на прегледа да нямам разкритие и всичко да е наред с плацентата и останалите неща.

# 452

Елидам, dioni, честито!   bouquet
Ивка, Кашпичка и Сий Хорс, стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet

# 453
  • София - град
Дионииииии така се радвам че сте добре Хайде сега бързо вкъщи. Ивка стискаме палчета.

# 454
Момичета, не се сещам коя точно беше писала за нощниците на Пиротска, едно голямо благодаря  smile3525, днес си взех една, много  е хубава, за съжаление не са останали много размери.

# 455
Първо започвам с честитките:

Честито на диони и елидам.Синовете ви да са здрави и да ви радват.

Честит имен ден Бюти.Да ти е свято името и всичко да ти мине успешно. Hug

А сега да се отчета с днешния преглед,за който споменах ,че ще правя в Шейново. В понеделник моята АГ ми беше казала за съмненията за несъответствие м/у глава и таз и също, че бебето е още горе (не е слезнало в малкия таз). Отивам днес на преглед и всичко различно. Първо при вагинален преглед се установи,че  си се е настанило вече долу, второ, че имам 2см разкритие, трето, че таза си ми е нормален и няма да се налага секцио. Бях приятно изненадана след този преглед.Малката лъвица е 3200гр и е с тила на горе т.е към корема ми, което доки каза, че е нормалното разположение за раждане.
Единственото, което ме притесни е,че като се прибрах от болницата получих кървене,но не зацапване, а не и много обилно,примесено с малко слуз.Притесних се и се обадих в Шейново да питам какво да правя. Жената ми обясни, че дори и да е тапата да изчакам и да видя, ако се появят контракции и то по-силни тогава да отида. Незнам, но с това разкритие и тази тапа (кървене)... newsm78, дали няма да се ражда скоро?!?!??!

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 16:36 от didis82

# 456
Диони, честита ти рожба!

# 457
Диони, честито бебче, да ти е жив и здрав  Hug

Дидис82, скоро да се похвалиш с хубавата новина  Praynig

# 458
Коремчета, благодаря за готината срещичка пак:) Hug Hug Hug

loa - сигурно е период Hug И Никол минава през такива периоди...няколко дни си ходи без проблем и само като отидем ми казва "чао, мамо" и влиза....после 1 седмица рев...."не ме оставяй, мамо....не си отивай, мамо.....липсваш ми, мамо...." После пак добре....знам ли...може да се случва нещо там с децата и за това да е ту-така, ту-иначе newsm78 newsm78

Ооооо Бютка Hug Hug Само щастие, любов и късмет да има в живота ти;) И скоро най-голямата радост Hug Hug

Палци за Ивка Praynig Praynig Praynig

Ехааааааа Диони  - да ти е жив и здрав младежа!!! Hug Hug

didis82 - каквото и да е стиснати палчета от нас Praynig Praynig

# 459
Дидис, много се радвам, че всичко е наред след прегледа и няма да се наложи секцио  Hug
Относно зацапването, според мен е от прегледа и няма да се повтори. И на мен ми се случи преди две седмици, също и с Криско. Не се притеснявай  Hug.

# 460
  • Обетованата земя
Ох с тия прегледи за разкритие, наистина ли са необходими? ooooh! Точно от това ме е страх, че все казват, че след такъв преглед е вероятно зацапване, дори и предизвикване на раждане. Стискам палци, didis, може пък да се разпишем и от нашата датичка.   Grinning  Браво, че новините от прегледа са толкова добри!  Hug

# 461
Ивка си има бебе вече, 2640гр, 49см, но не знам последно дали е Кристияна или Велизара, чакам да каже. Всичко е ок, засега е бебето в кувьоз, каза, че я е боляло повече от първия път, но не знам как и защо, при положение, че и двата пъти е с пълна упойка  Thinking

# 462
Дидис, много се радвам, че всичко е наред след прегледа и няма да се наложи секцио  Hug
Относно зацапването, според мен е от прегледа и няма да се повтори. И на мен ми се случи преди две седмици, също и с Криско. Не се притеснявай  Hug.

Да,ама не мога да го определя като зацапване. Ако е зацапване от нараняването на шийката при самия преглед ще е по-скоро на тоалетната хартия при забърсване, а то си е направо на бикините, а сега и на превръзката, която сложих. Но каквото и да е ще си покаже  Wink

viv-miv, bg_trinity благодаря за стиснатите палчета и за подкрепата. В такива случаи всяка дума помага. Hug

Диди То моето не беше преглед за разкритие, а уж за друго се установи, че и разкритие има  Laughing Да, може да се разпишем от нашата датичка. И на теб ти стискам палци и на ръцете , и на краката всичко да е наред  Praynig

# 463
Момичета включвам се с приказната новина Party
Имаме си още едно бебче КАШПИЧКА  СИ ИМА МОМИЧЕНЦЕ.Родила се е днес. Казва се ИВАЙЛА С достойните мерки на манекенка 2900 г , 50 см. Кашпи звучеше много добре и развълнувана. Благодари на всички за палчетата днес  Peace Peace Peace

Блонди  сбъдна се твоя сън  Hug идва и моя ред  Rolling Eyes

# 464
Велизара е  Simple Smile

Дидис, при мен изобщо не беше при забърсване на хартията. Бях писала тук, целите ми бикини и панталон бяха в кръв.  Peace

А, честита Ивайла и на Кашпичка  Hug

Басейник, моят сън си беше за преди седмица, не сега  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт