Отговори
# 465
ИВКА, ЧЕСТИТО МИЛА, ИЗМЪЧИ СЕ, НО ЦЕНАТА СИ ЗАСЛУЖАВАшЕ! ЖЕЛАЯ И МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО, МНОГО УСМИВКИ!

Дидис, радвам се че с се успокоила - може скоро и  от теб да очакваме новини значи. Ако не спира кръвотечението по-добре да те видят в болницата.

КАшПИЧКА, ЧЕСТИТА ТИ ИВАЙЛА! МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!

# 466
Кашпичка , Ивка - Честити ви щерки Hug Hug Hug Нека растат здрави и щастливи  bouquet  bouquet Ивка - стискам палци бързо да извадят малката от кувьоза и всичко да е наред!!!! Бързо възстановяване и на двете Praynig Praynig

# 467
  • софия
ЧЕСТИТО НА ДИОНИ,ЕЛИДАМ, КАШПИЧКА И ИВКА. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ! НА ВАС БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
 Много бебета днес!

# 468
  • Пловдив
Ех, че хубави новини самооо. Бебчетата си валят ли валят.  Hug Hug Hug Hug
Да са живи и здрави и много да радват своите семейства.  Hug Hug Hug Hug

# 469
Честито на родилите(поименно със сигурност ще пропусна някого), да са живи и здрави и те и бебетата.

Честит имен ден на beauty, много здраве и късмет, и прекрасно бебе когато му дойде реда.

Бях на преглед при доктора в АГ-то, половин час преди да вляза в кабинета беше някаква борба в корема ми сякаш искат да избягат директно през корема. Оказа се, че са се завъртяли и двамата с главата към изхода, което явно все още е обратим процес, след като до преди седмица бяха седалищно. Засега дата за секцио няма, но вероятно ако се стигне дотам ще е около 10 август.
На 8-ми август пак съм на преглед при него и ще се види дали направо влизам за раждане или отивам сутринта за секцио. Дъщеря ми не спря да говори докато си чаках реда, мен ме заболя главата от нея, за хората наоколо не знам, ама колкото пъти да й казва човек навие ли латерната няма спиране. И през целия път на връщане си беше като радио, независимо дали й се отговаря или не. Бебетата със сигурност вече познават гласа на кака си много добре.

# 470
  • София - град
Ехааа какво става днес?! Бебевалежа направо ще ни наводни  Laughing

ЕЛИДАМ, КАШПИЧКА И ИВКА Честити бебчета. Дано растат много здрави, много добрички и весели дечица

Five magnificent, стискам палци за 10 август  Hug. Аз тогава влизам в 9 месец и много се надявам към 16 да се случи и моето чудо.

дидис82 стискам ти палчета, всичко да е нормално Praynig

# 471
ехаа,честити бебчета на Ивка и Кашпичка.Сега чакаме и Сий Хорс.Милички да са ви живи и здрави бебоците.Ивка,по бързо да вадят малката от кувьоза.Бързо възтановяване и по-скоро гушкане на малките слънчица   bouquet  bouquet  bouquet

дидис82 остават ти малко дни до термин от какво се трвожиш и тапата да е....все някога трябва да се роди :*  Hug ако е така ти пожелавам всичко да мине успешно  Hug

# 472
Софи:), а ти как си? Само като лежиш ли нямаш болки? Гинипрала действа ли или го спря?

# 473
Честита Велизара на Ивка, честита Ивайла и на Кашпичка. Да са ви живи и здрави куклите, момичета. А на вас бързо възстановяване. Стискам палци, Велизара бързо да се възстанови и да я изкарат от кувьоза.

Ааа, много готино взе да ставааа.

# 474
  • София - град
Галка , болки няма само като лежа, да... но пък аз не съм мърдала от няколко дни и нещата вече са по-добре. Гинипрала действа ама като лежа иначе пак ги усещам. Проблема е че много ме разтреперва и сега го почвам на 8 часа , а не на 6.

# 475
Честито Ивка и Кашпи!!!!!
Много да ви радват бебешорите и какви красиви имена!!! Бързо възстановяване и скоро бебето на Ивка да е с нея!
 Hug Hug Hug Hug   bouquet  bouquet

# 476
Дидис, стиснати палчета и от мен  Hug
ЕХ, че хубави новинииииииииии - честито на Ивка и на Кашпичка - да са им живи и здрави рожбите и много, много щастие и късмет да имат в живота  Heart Eyes
аз да ви кажа, че месих питка допреди малко на ръка и мъжа ми така се притесни: вика ми да не родиш, кви питки ще месиш сега  #2gunfire Mr. Green и един сладкиш спретнах  Twisted Evil ама сега кухнята е  ooooh!

# 477
Галка , болки няма само като лежа, да... но пък аз не съм мърдала от няколко дни и нещата вече са по-добре. Гинипрала действа ама като лежа иначе пак ги усещам. Проблема е че много ме разтреперва и сега го почвам на 8 часа , а не на 6.
Щом с лежане се оправят нещата, ще лежиш. Радвам се, че се нормализира положението. Стискай още, да порасне бебката, за да може да се гушкате после...

Бютка, ама много си работна - нали те боли кръста....почивай си. С тия питки ще ме уморите...

# 478
  • Обетованата земя
Дидис, мерси мила!  Hug Според мен, ако продължава това кървене, пак звъни на АГто.  Peace
Честито и на двете нови мамита-Ивка и Кашпичка! smile3522 smile3522 stork-girl! Да са им живи и здрави момиченцата.   bouquet Днес не мога да сваря само да честитя!  Crazy

# 479
Олеее страхотни новини отново!  Heart Eyes

Диони, Ивка, Кашпичка - да са ви живи и здрави сбъднатите мечтички. Иве. дано Велизара бързо бързо да я извадят от ковиоза за да можете да се гушкате и кърмите. Бързо възстановяване момичета!

newsm51 newsm51 newsm51

Мале сега гледам чакаме още 60 дами и 70 малки господа - още 130 бебетаааа. Бютка, запрятай ръкави мила Grinning

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 17:29 от Hris_

Общи условия

Активация на акаунт