Отговори
# 480
И аз да чиститя на мамчетата!!! Да са ви живи и здрави бебчетата и мн радостни моменти! Наистина си е бебевалеж. И на мен ми се иска малко по-рано да се появи бебка, ама като гледам съм бетон. Нито контракции, нито болки, нито бебка се е наместила в таза, та ще си откарам до 40 седм. Тресе ме и депресия, чувствам се непълноценна, нищо не мога да правя. Е набързо се оплаках и аз.

# 481
  • София
Дарлена, дарлинг, много ме разчувства, май го писах вече ама ден и нощ ми е в мъгла вече и не помня. Важното че сте добре вече! Hug
О, морско конче, успех утре щом така сте решили! Тъкмо ще имаш среща с бебчо!  Hug
Казабланка, ще откачаш май наистина с тоя сън!  Laughing
Тефи, чакам да кажеш какво смята док! Дано устискаш още! Hug
Слънчо, много се радвам за Йоанчо! Бъдете здрави и пиши като можеш! Пък ей го къде е Драгалевци, като се обебя и аз, може да разходим малчуганите! Hug
Данип, честит празник на Яна! Да бъде една добра и щастлива кака! Simple Smile
Елидам, честит син с прекрасно име! Бъдете здрави! Hug
Бют, айде и на теб честит празник! Дръж кълките до победа! Hug
Честит имен ден също на Анито на аничка! Hug
Галка, Цецка Цачева е много секси дама, твоят мъж бой ще яде!  hahaha
Аууу честито на Ивка, ох цивря!  Sad
Диониии, честит Кристиян, да бъде благословен!  Hug
Дидис, успех и ако е тези дни да пишеш после как е в Шейново! Ти ще взимаш ли вип стая?
Ееее, айде и на кашпичка честито! Леле леле колко е вълнуващо, през 15 мин бебета!
Срещата днес беше супер, говорихме за понеделник да направим друга, но се сетих, че тогава май ще имаме среща с братовчед ми, който си дойде от Щатите и ще видим.

Балконю ше се откине! hahaha

# 482
  • София
Здравейте момичета  Hug
Честити бебчета на родилите мамита.Да са ви живи и здрави и само радост да ви носят!!!  Hug Hug Hug Hug
Аз само минавам да се отчета,че не съм родила още,а явно и няма да е скоро,така че да не ме мислите  Mr. Green Изпаднала съм в депресия и с никой не ми се говори за нищо и на всички се заяждам,колкото и да се опитам да не го правя  smile3518 Не знам на какво се дължи,ама дано бързо отмине,че взех да изнервям и всички около мен така...
Бюти честити имен ден на теб  Hug  bouquet .

# 483
  • София
Вие може да си месите питки, ама на мен ми се прави нещо сладко, дайте идеи, нещо бързо и лесно естествено - кекс, палачинки...

# 484
  • София
 newsm81  Мацки, какво става ooooh!, оставих ви за малко следобед и масово щъркелите долитат  Laughing
Честита рожби на Диони, Ивка и Кашпичка   bouquet Да са ви живи и здрави, да не ви създават никакви притеснения, а само положителни емоции, а вие бързо да се възстановявате ooooh! Иве, стискаме ти много палци, мъничката да излезе бързо от кувьоза Hug
Бюти, честит имен ден, мила   bouquet Да си жива и здрава и все така мила и чаровна, и съвсем скоро и най-щастливата мама Hug
Диди24, симпатиите са взаимни   Blush И ти си голяма душица  Hug
Миши, аз в началото пих Спазмалгон и много ми помогна в комбинация с но-шпа, кървенето ми спря - без никакви прогестерони, но в този стадий нямам идея Thinking
Дидис, и според мен е от прегледа, но наблюдавай и ако прецениш - веднага се обади на лекаря си  Hug
И аз няма признаци да раждам скоро, всичко е наред, секрета още не е готов  Crossing Arms - сигурно утре, до НОИ не стигнах, защото бързах да се върна и да направя питката, която, както винаги стана чудесно Simple Smile Нали още имаме майстори за гаражите и те много й се зарадваха Simple Smile
mimiss, Тайра, бързо излизайте от тази депресия  Naughty

# 485
Ммм, аз пък питка купих, че вече и я дадох. Simple Smile

Хахах, балкона вярно е ...

albena82, babyAty, beauty_, belverde, danita05, denne, dennisa, didis82, djidji_bidji, Esca_Rina, ferriy, Five magnificent, f_desi, Hati_86, Hris_, idealno_loshata, julieta23, loa, mia123, November_girl, P4elka, pisanka_01, Sashkova, val_sm, Vg1, viv-miv, Шехина (+ 6 Скрит/и) и 21 Гости преглежда(т) тази тема.

# 486
  • Враца
Може ли линк към филмчетата на Нешънъл, диди, мисля че ти ги имаше?  newsm78

Аз намерих в замундата едното филмче дето Диди беше препоръчала. BBC - The human body - part 2
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=BBC+-+The+Huma … =0&incldead=1

Дарлена, много трогателно си го разказала  Hug (и много подробно, аз не бих запомнила сякаш толкова подробности, не ми одстига толкова акъл  Crazy )

casablanka,  hahaha голям сън

Кашпичка, Морско конче, стискам палци за вас  Praynig

Тефита, дано не се повтаря следващите 2-3 седмици тази болка.  Hug

данип, честита ти именничка   bouquet

И аз съм Ана, почерпете се, пък на 9.12. пак:  Party

Бюти, ха честито на теб, ако празнуваш, знам че си ми почти адашка.  Hug
Ани4ка, ако и ти празнуваш - честито  Hug

Диони, Ивка, Елидам, Кашпичка, честито, да сте живи и здрави и бързо да се възстановите и да се приберете вкъщи.   bouquet  Hug

# 487
Биби, аз направих и това към питката, много е лесно и бързо  Sunglasses
Скрит текст:
Сладкиш

1 яйце
1 ч.ч. захар
1ч.ч.кис.мляко
1/2ч.ч.олио
1 1/2ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1с.л. какао
2 ванилии
1к.л. канела.

Яйцето се разбърква със захарта с тел.бъркалка или вилица до побеляване,прибавя се кис. мляко и олиото.сухите съставки се пресяват и се прибавят към мокрите и се разбъркват до пълно смесване. сместа се изсипва в подходяща намаслена тавичка и се пече на 180С на вентилатор около 20 мин.като се проверява със шишче. след това фурната се изключва и сладкиша се оставе за още около10мин.След като се извади се оставя леко да се охлади и се залива с глазура от 6с.л. захар/може и кафява/2с.л. какао,3с.л. вода и 50 гр.нат. шоколад които се загряват на котлон накрая се добавя и половинка масло/маргарин/.поръсва се със орехи,кок. стърготини,фъстъци или друго по ваш вкус.
Честито и на другите адашки   bouquet

# 488
Дидис, мерси мила!  Hug Според мен, ако продължава това кървене, пак звъни на АГто.  Peace

Кървенето отмина, сега по скоро е само слуз кафеникава на цвят.

Софи:), beauty_,
  Hug

Ludnica14
всъщност не се тревожа, напротив. Както всички тук,, така и аз вече към края нямам търпение да си гушна бебчето и да олеква тази тежест. Въпреки, че днес ми се зарадваха в кабинета и ме поздравиха, като им казах, че съм качила 10кг. Blush

bi_bi
 Hug . Не,не мисля да взимам Вип. Първо ,защото не обичам да съм сама а обичам да имам компания. А и ВИП-а не е никаква гаранция за сигурност след съответната случка в Света София. И да си плащаш и да не, не е от значение. А и между другото, на "отворените врати в Шейново ни казаха, че ако някоя майка желае, може да бъде обособена стая , ако тя поиска да е с бебчето си постоянно и това не се заплаща. Просто поискваш да си с бебчето и те отделят самостоятелно.

belverde всъщност няма на моята да звъня , а направо в Шейново звъня. Там по-добре  ми обясняват какво да правя. Както звъннах и преди малко и жената ми обясни доста добре.

ferriy честито и на теб.  Hug

И днес за баланс още две девойки Ивка и Кашпичка честити принцеси. Нека зодията е и тяхната орис, да са борбени като лъвици. Hug

# 489
  • София
ferriy, честито и на теб   bouquet Да ти е живо и здраво името и от щастие да не се отървеш  Hug
Честито и на всички други, които празнуват днес   bouquet

# 490
Кашпичка, честита дъщеричка, много да те радва малката Ивайла  Hug

Ивка, честито малко момиченце Велизара, да е много здрава и борбена, за да се гушкате по-скоро  Hug

# 491
  • София
Бютка, мерси! Ще видя какво ще направя. Hug

От 2-3 дни се потя по цяла нощ зверски, адски ми е горещо, а реално не е чак толкова навън, като гледам, че и на мъжа ми не му е. В резултат се събуждам подута и ми е много криво, сега съм вдигнала краката, леко разтворени, минката е окосена  Mr. Green

Дидис, той вип-а в Шейново не ти дава никакво друго предимство, освен това че по всяко време могат да ти идват близките и да стоят колкото искат. Оказа се, че дори няма собствена баня и тоалетна, така че когато док ме попита искам ли вип стая, аз му казах, че съм съгласна и на стая с 2 легла, но не държа на вип. Wink

# 492
ferriy - честит празник и на теб:)  bouquet  bouquet  bouquet Всичко най-хубаво ти желая:) Hug Hug

и между другото много си сладка на тази снимка;)

# 493
  • София
Диони, честито! От онези дни съм те мислела  Hug Бързо възстановяване.
Честито и на Кашпичка и на Ивка и на Елидам  bouquet
Да са живи и здрави всички бебоци!

# 494
ferriy честит имен ден Simple Smile жива и здрава и всичко най - прекрасно   bouquet най-вече прекрасно бебче на финал   bouquet снимката на аватара ти е страхотна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт