Отговори
# 495
Също така днес ми казаха, че като тръгна за раждане да си взема само чантата с моите вещи. Памперсите,кърпичките и други нещица като -помпа за кърма (аз съм приготвила и пеленки-тензухена и бархетна,залъгалка,ръкавички и няколко броя памперси, които ще са при мен) ,могат да се донесат след раждането.  Няма смисъл при постъпване.

Цитат
Дидис, той вип-а в Шейново не ти дава никакво друго предимство, освен това че по всяко време могат да ти идват близките и да стоят колкото искат. Оказа се, че дори няма собствена баня и тоалетна, така че когато док ме попита искам ли вип стая, аз му казах, че съм съгласна и на стая с 2 легла, но не държа на вип. Wink

Ами да. Ако е за едното свиждане на близки, не си заслужава да давам пари, за да ми идват до г..а да ме видят. Не мога ли без пари да си дотътря д-то отвън. Хем на въздух, хем и разходчица. Пак по всяко време може да се излиза. А и заведенийце има  Wink А за банята не ме притеснява, че е на етажа (Те всъщност са 2). Тъкмо пак разходчица ще си правим  Laughing Те са го измислили хората. Всичко да е по-далечко, че да се раздвижваме повече, за по-бързо възстановяване. Laughing

# 496
  • София
Ехаа колко много бебета

Честито на Всички родили! Да са живи и здрави бебчетата, да пораснат големи и да радвам много мама и тати!!!! На майките бързо възстановяване! Heart Eyes Hug  bouquet

# 497
ferriy, честит имен ден и от мен!
Аз тегля филмчето от http://kolibka.com/2.html
Даже го гледах този следобед  Peace

# 498
Ивка, Кашпичка, честита радост!    bouquet   bouquet

# 499
Честито на всички родили майчета!
Всеки ден влизам по-малко да видя как "напредваме"....
Гледам да не го мисля,като ме свият болките и грабвам сакчето.После като ме отпуснат и аз почвам да мисля за торти и кексове.
Късмет и кураж на всички-малко остана

# 500
  • София
Дидис, срещу цена от 70лв на вечер ще си осигуря спа хотел някъде, не им ща вип-а в Шейново Wink
Сашкова, писах ти смс вчера за днешната среща, не ми отговори, получи ли го?
Перко, чудехме се къде си...
Фери, честит празник и на теб!  Hug

# 501
  • Бургас
Честит син на Диони!
Честито щерки на Кашпичка и Ивка!!!
Много здраве, щастие и всичко най-хубаво!
Честит имен ден на именичките ни днес!
Всеки ден обяснявам на Мими за новите бебета в темата и тя днес ми заявява: Ти ще родиш последна Shocked! А дано не!

# 502
Бейби Ати, може как да не може да купиш готово  Rolling Eyes Едва ли има някакъв проблем  newsm78
Диони, браво на вас, 4естит ти син  Hug Ама нищо не разказваш  Confused Бързо да се възстановяваш  Hug
Дидис, браво за добрите новини от прегледа, може да е скоро да  Hug
Диди, честит ти фотьойл, успешноо да го ползваш  Sunglasses
Честито бебе и на Ивка, бързо да наддава и скоро да ги изпишат   bouquet  
АААА честита Ивайла и на Кашпичка, да е мног здрава и да радва мама и тате   bouquet
Фери, честит ти имен ден, много здраве да ти носи името ти  Hug
Би-би и аз така се потя вечер, а у нас не е топло, в смисъл климатика е на 24 градуса и не се спира. Снощи съм заспала на дивана и роклята ми отзад на гърба мокра. Събуждам се и си мисля, айде изтекаха ми водите, но не  #Crazy бикините сухи. Не знам хормони ли е, стрес ли  newsm78

Утре и аз на преглед  Rolling Eyes, дано всичко е наред и да е наддала добре бебка, че малка ми се вижда  Close

# 503
Да са живи и здрави бебенцата на всички нови  мами   bouquet

Честито на всички празнуващи днес имен ден  Hug Heart Eyes Аз празнувам на 9.12, но чувствайте се почерпени и днес  Heart Eyes
Към 1 часа пак имах контракции за 2 часа и реших, че на хубава дата ще родя, ама.... Mr. Green За сметка на това изтрещяхме с детето и си спретнахме купон(после ще ви покажа клипче, сега го качвам във фейса  Wink).На майка ми много й домъчня за Анито и тази вечер ще дойде да я види, тъкмо може да я изведе на разходка да си открадна 1 час почивка и да си дооправя багажа.Той е нагласен, но не е много подреден, нали миналия понеделник го бях разбутала.

# 504
Балконю ше се откине! hahaha

Joy Joy Joy

дайте идеи, нещо бързо и лесно естествено - кекс, палачинки...

Кексчета в чашки

Фери, честит имен ден.  Hug

Последно Ана днес ли е или декември, какви са тези сто имени дни  Crazy

Ние отиваме до Лидл за топли франзели, Би би, не знам за теб, но моята диета отдавна е пълно забвение  Embarassed Mr. Green

# 505
  • София
Аничка,  Фери честит имен ден и на вас! Пък на 9.12 пак  Mr. Green

Честити бебчета на Ивка и Кашпичка! Хубави имена сте избрали момичета! Стискам палци Велизара бързо да я извадят от кувьозчето....

и аз утре съм на преглед, вече нямам търпение да разбера слончо колко се е освинил  Mr. Green

морско конче, айде похвали се и ти!

# 506
Ехеее, колко много бебчетааа, 100 пъти редактирах, докато изчета всички Simple Smile

Елидам, ИВКА [/b, Диони и Кашпичка, честита ви радост! Много здраве и късмет за малките  дечица и бързо прибиране вкьщи   bouquet
   bouquet   bouquet
[/size]

Честит имен ден на всички празнуващи! Бюти, Феери да сте много здрави, много леко ражадне и прекасни бебчета  Hug

Twe, голяма гадост, дано мине бързо Sad

Дарленка, снощи те прочетох и се прсълзих, благодаря за разказа, много съм щастлива, че след всичко което преживя, вече гушкате Борис у дома  Heart Eyes

Водно конче,  Praynig Hug

Тайра, не те даваме на депресията! Другата седмица ако има среща задължително отиди, депресията ще избяга надалеееч Simple Smile

Хриси Радославова, как си, успя ли да намериш док?

Бранка, липсваше ни днес, разкажи за прегледа, какво каза доки?  Hug

# 507
Честити принцеси на Кашпичка и Ивка- да са ви живи и здрави и мноооого щастливи Hug
Честит сладурковци и на Диони и Елидам- да са здрави, силни и лъчезарни. Hug
Фери,Бюти, честит имен ден и на вас, със здраве да си носите името Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 18:49 от slun4o

# 508
Вече съм с двете ръце "заровена" в най-баналния шарен кекс.
Иначе до последно бях на работа и нямах време ,не толкова да чета,колкото да отговарям адекватно.
Блонди,късно видях кексчетата в чашка-но и утре е ден....освен ако не сме в болницата.
Този бебешки списък в началото ми действа супер успокояващо, както и самите вие и "стоейки" тук............ забравям да се страхувам.

# 509
Честита Велизара на Ивка, бързо, бързо да излизате от кувиоза и да се гушкате, а на мама Ивка бързо възстановяване.   bouquet
Честита Ивайла и на Кашпичка, много да слуша мама и тате и да ви е живичка и здравичка!   bouquet
Честито бебче и на Елидам. Да расте здрав и силен мъж и много да ви радва с татито!

Бютка, ferriy да са ви живи и здрави имената!  Heart Eyes Heart Eyes

didis82 стиснати палчета и от мен, радвам се, че кървенето е спряло! Peace

casablanka  Joy Joy Joy

bg_trinity, дано си познала, че бебчовците ще дочакат тати да се завърне  Praynig Благодаря за куража!  Hug

Хоп и аз от днес в 9-ти месец!
Да се отчета сега че, направо съм в паника. Оказа се, че наистина ми е паднала тапата, Блонди, явно моето не е просто течение. Доки ме прегледа, каза, че имам много малко разкритие, аз пък даже и не питах колко е това малко, че много се бях ошашкала. Каза ми да спирам магнерота в неделя и това ме навежда на мисълта, че ме гласи да раждам нормално, а мене ме е страаааах, така се бях настроила за секцио. Предупреди ме, че след прегледа мога да получа зацапване, ама аз взех, че не получих такова, обратно на всякаква логика. Питах го дали ще разбера, ако ми изтекат водите и почна да раждам и той се спука да ми се хили и разправя "Ти за тапата разбра и за другото ще разбереш". Каза ми да му звъня по всяко едно време на денонощието, което си е успокойтелно до някаква степен, ама ме е страааах от това нормално раждане. И накрая ми погледна изследванията и каза "Я ние сме те направили направо за кръвен донор, хемоглобинът ти е 127", а преди 2 седмици ми беше 86. Ох, надух ви главите, извинявам се, ама нещо много ме хвана шубето от това естествено раждане, а и искам до петък да устискат мъниците и да си дочакме таткото и той да е до нас.

Общи условия

Активация на акаунт