Отговори
# 510
Честити бебчета на Ивка и Кашпичка  Hug  bouquet Живи и здрави да са ви,да растат щастливи и обичани деца!

На връщане от консултация с Кики минахме през магазина и вместо обикновен хляб реших да взема питка.... без да знам че днес е св.Анна и какво се прави.Така е трябвало да стане явно  Flutter
У дома тока спира вече два пъти и готвя на почивки Rolling Eyes Но успях  Whistling
Браво на сръчните момичета,които месят  Hug Мен ме мързи жестоко,само преживям и точа лиги по рецепти  Blush

Вал,айде честито 9-ти месец  Wink Пожелавам ти да дочакате тати  Hug
Как го постигна този хемоглобин  Praynig

# 511
  • София
Блонди, мерси за рецептата, тия дни нещо на кексове налитам. А пък за диетата - така като ме гледаш, че питам за рецепти, какво мислиш? Прегрешавам доста, но и когато си измеря захарта, тя е добре, явно наистина нуждата от глюкоза е по-малка вече, както писахме в темата за ГД. Wink
Вал, ти пък да не мислиш, че секцио е по-добре. Я си раждай нормално щом може! Hug

# 512
Вал едва ли те гласи за нормално раждане, спокойно. Вие по принцип не сте ли обсъждали как ще раждаш? На днешно време кой рискува с близнаци да ражда нормално??? Стискам палци да устискаш още малко и да имаш подкрепата на мъжа ти. А и да родиш без него, повярвай ми даже ще ти е по-спокойно. Аз голям келепир от моя мъж предният път не видях. Вчера му се оплаквам, че много ми тежи вече и ми вика "кво да направя, още малко остана" да остана ама не мога да дишам, не мога да спя, изнервена съм, вместо да вземе да ме прегърне и да ме успокои се обърна на др страна и ми каза, че много му се спи. Това мисля, че е реакция на всички мъже, не знаят как да се държат с жените си....

# 513
  • София - град
Това мисля, че е реакция на всички мъже, не знаят как да се държат с жените си....

Нищо подобно  Peace
Не че нещо ама моя мъж прави всичко възможно да се чувствам добре, съчувства когато няма какво да направи и явно се вижда че не му е добре когато на мен ми е зле. Когато раждам ще е с мен в предродилна, а ако реши че иска ще влезе и в родилна зала.

Вал , браво миличка че влезе в 9ти, така ти се радвам  Hug

# 514
Дидис, срещу цена от 70лв на вечер ще си осигуря спа хотел някъде, не им ща вип-а в Шейново Wink

Laughing Абсолютно. Вече има такива оферти навсякъде, че за 70лв ( и като се има предвид ,че са около 3-4 вечери, което значи около 210-280лв) такива чудеса ще ни направят, че направо даже и ще ни изродят в това СПА  Joy Joy Joy

simi,val_sm
 Hug

# 515
Софи значи си късметлийка!!! Има и такава порода значи.

# 516
И моят мъж е така - мечта  Mr. Green все си мисля, че е бил жена в предишния живот - чак пък толкова винаги да е внимателен и състрадателен.. има нещо гнило  hahaha
Блонди, на 9 декември се празнува рождението на св.Анна, а днес се почита смъртта й  Peace
Вал, леле какъв хемоглобин  Shocked браво.. а за раждането, аз знам за родили естествено близнаци - не мисля, че е чак толкова страшно, просто всички лекари се презастраховат със секцио.. аз мисля пък, че ще е яко да родиш нормално  Crazy ама каквото такова - важното е да са живи и здрави  Hug

# 517
Муки, ами аз от 6-я месец пия ферро-фолгама и нямаше никакъв ефект, все по-зле ставаше тоя хемоглобин и Екзо ми каза, че като почнала да яде дини и пъпеши и изведнъж и скочил хемоглобина, аз не повярвах да е от това, ама нали всичко трябва да се опита и всеки ден почнах, на обяд диня, на вечеря пъпеш от 2 седмици насам иии може и да е от тях, може и да не е, ама ферро-фолгамата я спрях тогава, така че и от нея не е.

mimiss и на двете ми бебчета главичките им са в малкия ми таз и са подредени в стартова линия, с 2 сака съм, 2 плаценти, няма как да се оплетът ииии доки каза "Като тръгнат нормално, раждаме нормално, достатъчно широка си, няма да имаш проблеми".

bi_bi   Hug и аз исках нормално през цялата бременност и като все ми повтаряха лекарите, че ще е с операция и така се бях настройла, пък то накрая..бебетата сами си взеха решение май, май. И точно днес казавах на мъжа ми, че само са чакали 9-ти месец и като хали се бутат да излизат, ама момата ни е по-нахална и е заела първото място.  Laughing

# 518
  • Враца
Мерси, маминки и за именния ден и пожеланията, и за аватара  Hug  Blush
Блонди, днес е успение на св. Анна (т.е смъртта й), а на 9 декември е зачатие на св. Анна (т.е. тогава е забременяла със св. Дева Мария) А Бюти ти е отговорила, ама само за днешния ден, не е познала за 9 декември  Twisted Evil Simple Smile

Вал
, не се страхувай, всичко ще е наред, пък и те не са гиганти и ще излязат лесно  Hug

# 519
  • София

bi_bi   Hug и аз исках нормално през цялата бременност и като все ми повтаряха лекарите, че ще е с операция и така се бях настройла, пък то накрая..бебетата сами си взеха решение май, май. И точно днес казавах на мъжа ми, че само са чакали 9-ти месец и като хали се бутат да излизат, ама момата ни е по-нахална и е заела първото място.  Laughing
hahaha Момите в днешно време са по-нахални!  hahaha
Фрийдъмче, ти спокойна ли си за утре? Стискаме ти палци и чакаме новини!  Hug Мен на обяд ме викат на една служебна среща, ще известя раждането на твоята девойка веднага щом мога  Hug

# 520
Фери, да бе, зачатието е, нали на 8ми е Богородица, тогава е родена мама  Heart Eyes

# 521
Диони,Ивка, Кашпичка ,Елидам,Биба  ЧЕСТИТИ ВИ БЕБЧЕТА!!!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ.  newsm51На вас бързо възстановяване Peace    Бюти,Фери ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!! bouquet  bouquet  bouquet

# 522
На днешно време кой рискува с близнаци да ражда нормално???

По цял свят, стига предлежанието на бебетата да е правилно  Simple Smile Няма никаквъ проблем да се ражда нормално  Peace

А, значи това е като Голямата и Малката Богородица - 15-ти август е голямата и някъде началото на септември май се падаше малката  Thinking По принцип имените дни се празнуват на Голямата, така че оттеглям си поздравите за днес  Joy

Вал, честит 9-ти месец, браво, че устиска дотук, всичко ще е наред  Hug И браво на док, че не те натиска за секцио, съвсем ненужно е, щом са си ок разположени. Второто излиза много бързо след първото и по-лесно.  Simple Smile

Моят мъж си е нормален, нито се превъзнася толкова, че съм бременна, нито е имало моменти, че да се почувствам наранена от нещо си в поведението му.  Simple Smile

# 523
Здравейте, момичета Simple Smile
И аз в клуба на киселяците през последните дни  Close Само дето при мен не са толкова хормоните, колкото ремонта и това, че хич не му се вижда края. Вече изнемогваме с милото (на него му взех здравето от мрънкане), а аз все повече се притеснявам, че няма да устискам. А най-тъпо ми е, че не можем да разчитаме на никой за помощ. Само мама се включва малко, но тя е на работа и живее в друг град, така че не е кой знае какво Sad
Доки ми спира магнезия напълно. Утре съм на преглед и мисля да й обясня защо хич не бързам с раждането, пък дано прояви разбиране  Praynig
Белведере, ние с теб май сме поръчали еднакви пердета, но нашите са със сините мотиви  Simple Smile
Данип, и аз съм си заплюла дневно раждане, за да може баткото да е на градина. Честита ти именничка! Да ти е жива и здрава и все така лъчезарна! Heart Eyes
Лея, честит ви нов дом! Да сте много щастливи в него! Simple Smile

Честит имен ден на Бюти и всички празнуващи   bouquet
Честито и на всички нови мами   bouquet Бързо възстановяване и здрави бебоци пожелавам  Hug
И понеже цял ден го пиша този пост междувременно още няколко мами се обебиха  Heart Eyes

# 524
  • София
Мимис спокойно и моят е същият като твоят мъж...Даже сигурно и по-зле...Хич не се съобразява,все на него да му е добре пък другите да си гледат работата.Аз вече нямам търпение бебка да се роди и да отмъсти на него за всичко-когато той легне,точно тогава да реве и т.н.  newsm48
Да ви питам от около 2-3 дена имам чувството,че малката е с кило отгоре.Много ми натиска всичко под пъпа,точно под пъпа имам и нещо червено което много ме боли,почти постоянно имам май от тези подготвителните контракции,защото корема ми почти винаги е под напрежение и твърд като камък и само ми спира въздуха.И бялото течение ми се увеличи доста...Това дали предрича скорошен край или просто още малко мъки като за капак  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт