Бельото отвън

• 43 130
  • 869
  •   1
Отговори
# 270
Ти пък къде се буташ с тея малки цици Laughing

# 271
И с малките цици сме хора, нищо, че има и хипопотами. hahaha

# 272
  • София
Покрай разсъжденията за прането се сетих се за една новобогаташка от квартала ни в София. Тя и мъжът й ненадейно се сдобиха с доста парици, провървя им бизнеса, продадоха и неколцина имотеца на село, та си закупиха апартамент в най-лъскавия и скъп блок. Тя обаче не се раздели с навика си да простира шарените гащи на балкона на показ /живеят на нисък етаж, та се виждат и разплетените ластици на гащите от улицата/. На неколкократните деликатни намеци от близки и познати съседи, заяви най-безцеремонно, че терасата си е нейна и ще си проска там каквото и както пожелае. Дреме й, че фасадата на сградата никак не предполага това, особено предната й част - то са тъмни стъкла, луксозна черна дограма и ...гащите на госпожата на преден план /други проснати дрехи отпред няма/.
Та има нещо вярно в приказката "човек си тръгва от селото, но селото от човека - никога" Simple Smile.

# 273
Бельото затова е бельо, за да е скрито. В този смисъл - да живеят силиконовите презрамки и различните модели сутиени с разменящи се или променящи части.
Проява на ужасен вкус е бял панталон и черни прашки или цикламени.

# 274
Само че силиконовите презрамки не са невидими. Или щом са силиконови вече не са част от бельото?

# 275
  • out of space
Само че силиконовите презрамки не са невидими. Или щом са силиконови вече не са част от бельото?
Много по-добре е каквито и да било презрамки, от колкото силиконови.

# 276
Имах една учителка по литература дето все това казваше,че простотия като гащите да ти висят на балкона само тук я има.
Една друга учителка пък ти казва, че коментарите за хорското пране са лакмус за селяния.

По темата- най-много изгъзици съм виждала не в градския транспорт, а в моловете.

# 277
Ами хора всякакви-на един му пречат презрамки,на друг пране...

# 278
Анджък де, важното е да пречи  Wink. И да се коментира напоително.

# 279

Нямам предвид стандартни силиконови презрамки, които изглеждат като найлон при топ с тънка презрамка. Има безброй много модели, трансформиращи се според дрехата, така че  изобщо да не се виждат презрамки, па дори и силиконови. И да, вече има направо невидими прозрачни презрамки и ако ги търсиш с лупа или се вгледаш много в събеседничката си, можеш да ги видиш.

# 280
  • София
Е, какво да се коментира? Достоевски и Юго вече не са на мода по кафенетата...  Whistling  Mr. Green

Анджък де, важното е да пречи  Wink. И да се коментира напоително.

# 281
  • In The Middle Of Nowhere
Много по-добре е каквито и да било презрамки, от колкото силиконови.

И аз така мисля. Даже от тази тема научавам, че още се носят такива/а явно се и продават/. От години не съм виждала на никого и мислех, че вече не се носят. Мога да разбера само, ако някоя дама е на официално събитие и държи, че именно те са подходящи за случая.
Иначе извън официалните поводи от години не е необичайно да се виждат презрамките на сутиена и даже в някои случаи нарочно се комбинира така с блузата. Имаше снимки по-назад, даже и в звездните компромати днес гледах, но не ми се копират. В това също не намирам нищо необичайно и пошло, въпреки че сутиена доста се очертава. Въобще примери разни, и както каза някой по-назад от сутиен до сутиен и от презрамки до презрамки има разлика.
За гащите съм на обратното мнение, че не трябва да се подават. Аз лично от години не нося къси блузи затова няма как да ми с е виждат. Даже и по времето когато носех, пак си обличах плитки бикини. Прашки не нося от.. 9-10 клас... Отделно от това смятам, че ако някой е решил да сподели бельото си с другите си е негова работа, или ако се излага негов проблем, мен не ме касае  bowuu.

# 282
Престанете да пишете такива размери - 80Е, 90D. Баси, как се комплексирам.

Подобен модел са и моите сутиени:
Скрит текст:
И аз в отбора.  Laughing

Трябва да си направим отчетна Клуб на малкия бюст, м, да. bowuu

# 283
никаква сила не е в състояние да ме накара да шпионирам гащите, презрамките, цветовете им, захабеността им, или да въздишам колко са прекрасни, просто защото изобщо не ме интересува коя как ходи облечена, нито отгоре, нито отдолу. твърде заета съм със собстевното си 'аз', за да ми дреме за облеклото на другите.

ако вид някое младо момиче със задни части XXXLLL - предизвикателно облечено, може да го съжаля единствено за миг и толкова.

# 284
Аз просто не забелязвам такива подробности.Даже и как е облечен човек обикновено не забелязвам.

Общи условия

Активация на акаунт