Бельото отвън

• 43 020
  • 869
  •   1
Отговори
# 285
Трябва да си направим отчетна Клуб на малкия бюст, м, да. bowuu
Съгласен. bowuu

# 286
О аз нямам и за чашка А!Спортувам интензивно и съм основно кожа и кокал.Харесвам се така.Не нося сутиени,седи празен от вътре и не виждам смисъл само да ме дразни.Ако се наложи официално мероприятие имам 1 брой лепкащ се сутиен само чашки(силиконов е)и не се виждат зърна.
А инак операция за уголемяване на бюст не бих си направила.За какво ми е.Добре ми си е без цици.

# 287
Аз не харесвам когато на някой му се виждат долните гащи, независимо какви, още повече пък, когато се вижда и част от т. нар. цепка. Laughing Mr. Green Винаги ми се набива на очи. Аз също нося дрехи с ниска талия и при някой, ако се наведа, може и да се види нещо, но затова пък в такива случаи слагам малко по-дълъг топ, който да ми покрива "цепката". Mr. Green

Казва се "ивицата Газа".

# 288
 hahaha Мерси, обогатих се.

# 289
E, то в градския транспорт няма как да видиш красиво бельо, не знам какво си се зачудила?! Laughing
Виждат ми се презрамките на сутиена, изобщо не страдам от комплекс поради тази причина, най-малко пък, че някакви дебели и семпли лелчета ми се вглеждали в тях!

Никакви семпли лелчета. От утре всички хипопотами по презрамки.

# 290
Никога не ми е хрумвало да гледам кой как ходи облечен, какви презрамки или гащи се подават отнякъде, нито съм се сещала да погледна кой какво и къде простира- ама изобщо не ме интересува, кой както иска така да се облича и да простира пране...Живота ми изобщо не зависи от това да гледам и обсъждам хората и да изпитвам садистично удоволствие от това, че те са " тъпи селяни без вкус", за разлика от мен, видиш ли...

# 291
Днес видях само една презрамка, ама си заслужаваше. Дама, силно казано, но отрекла се от семплите лелчета, с добра фигура. Ама висят кожляци. Надявам се да изкарам до обяд, когато ще плъзнат презрамките и прашките. За всеки случай съм си взела бинокъл.

# 292
Надявам се да изкарам до обяд, когато ще плъзнат презрамките и прашките. За всеки случай съм си взела бинокъл.

Докато стане обяд го използвай да видиш кой къде и как си простира гащите и пусни една сводка тук.

# 293
  • Бургас
Никога не се заглеждам по терасите на хората Rolling Eyes А, излъгах - заглеждам се със завист, когато видя красиви цветя, а аз не мога да си отгледам Embarassed И се заглеждам с възмущение, когато някой си изтръска съдържанието на покривката за маса върху главата ми Whistling Иначе, гащи-мащи не ме вълнуват. Аз простирам само 2-3 месеца в годината, защото в момента дрехите ми изсъхват за същото време, за което ще ги изсуши и сушилнята. Та, пестя ресурси Mr. Green Сушилник в стая никога не бих опънала, не и след като съм гледала зимно бебе в боксониера и съм си взела своето от простиране в бани, стая и т.н.
По принцип не се интересувам кой как се облича, освен ако не ме засяга пряко. Миналата година назначихме една девойка в моя отдел, която умираше да си показва и гащите, и циците. Бяха едни паласки, едно чудо ooooh! Та, тогава взех отношение вече, още повече, че чак директорът ме помоли да говоря с нея Crazy
Иначе, аз пък харесвам блуза с паднало рамо и подаваща се презрамка в цвета на блузата Blush Не харесвам бяло бельо. Винаги ми стои грозно, дори и под бели дрехи. Нямам бели гащи и сутиени, за белите дрехи си имам бельо в телесен цвят, да не прозира.
Баба ми е 70- годишна и откакто я помня, винаги си пришива на рамото от вътрешната страна на дрехата тънко ширитче с тик-так копче, за да не и се подаде случайно презрамка на сутиен Rolling Eyes

# 294
Какво се пулиш, баба ти е дама. Малко останахме такива.

# 295
  • Бургас
Аааа, аз ви се възхищавам, нямам нерви да пришивам ширитчета аз Mr. Green

# 296
  • Пловдив
Аааа, аз ви се възхищавам, нямам нерви да пришивам ширитчета аз Mr. Green
Аха, и майка ми го прави (писах вече), но мен определено ме мързи. Не си струва усилието.
Даммм, не останаха дами днес (а едно време какви пе***аси имаше - вълшебници  Embarassed)...

# 297
  • Kопенхаген

smile3521

Простирането на всякакви гащури и други пранета по балкони и тераси в БГ трябва да се забрани със закон, както е в белите държави.

Е, как не видях на нито една датчанка да и се веят кюлотите демонстративно  Grinning

Тук е трудно да срещнеш показващи се ластични презрамки през потници, абсурд пък силиконови такива, но пък честа гледка е очертаващ се бикинаж през панталони, клинове за спорт, еластичи дънки и т.н..
Иначе пък умират да се накатяват с едно връз друго  Crazy

# 298
Простирането на всякакви гащури и други пранета по балкони и тераси в БГ трябва да се забрани със закон, както е в белите държави.
Това пък защо? На кого и с какво пречи простряното пране на балкона? newsm78

# 299
  • София
И да се забрани със закон простирането по тераси не виждам кой ще го спазва. Може би живеещите четиричленни семейства в гарсониера без балкон?! Няма да стане просто.

Общи условия

Активация на акаунт