Бельото отвън

• 42 998
  • 869
  •   1
Отговори
# 390
Хората готвят по балконите, та дрехи пречат на някой. Нали със същите дрехи тези хора ходят навън.

Е, нали от там тръгнахме - как някои си показват гащите, дали на ходом или по просторите...

# 391
  • Варна
е, добре е, че поне тези съхнали навън под комина на ТЕЦа и прахоляка от улицата ти внушават чистота...
А, неее, тези не биха ми внушили, ама при мен няма такива неща, специално се старах. Но иначе съм в блок и закона, като дойде - а той ще дойде, защото след миризмата на цигари ще трябва да се освободим и от неестетчната гледка на изпрани дрехи, разбира се, ще ме ловне и мен. Карай, ще си купя сушилня, мир, мир, мир!
Но да дойде Вълкът с дълъг ник да изчисли с колко ще се увеличи потреблението на ток, следоватекно замърсяването.Simple Smile

# 392
  • до най-прекрасния мъж
Ментова е права, доста години суших на закрита и остъклена тераса, а сега зимата вътре на закрито. Случвало ми се е дрехи, особено по-дебелите да миришат на спарено след няколкодневно сушене. Навън нямам проблем, живея в чист квартал до гора. Само при -25 градуса нямам опция и ща не ща простирам вътре.

# 393
  • София
смятам, че все пак по темата е постигнато единодушие - много хора си показват гащите по родните ширини. част от тях вероатно се възмужават тук, че някой е показал по - нов сутиен или по - секси праЖка (шунка, бут). Начинът не е важен, но да живеят търговците на бинокли.

и аз бих си простирала дрихите навън ако имах по - голяма тераса, вътрешен двор или подобно... но нямам и го правя както възможностите ми позволяват. за съжаление повечето хора в по - големите градове са в същото положение.

# 394
При новото строителство няма никаква нужда от бинокли. Аз виждам какво хапват съседите от отсрещния блок. 

# 395
  • София
аз виждам една круша...

а бинокъла дава възможност за проследяване на всяка извивка на дантелата (ако я има).

# 396
  • Kопенхаген
Ами то оставаше и да не се появят чистулките...

# 397
Жалко, че повечето съседки сега не са си прострели прането, за да ви покажа просторите тук в пълния им блясък. Mr. Green Възмутените от прането щяха да изпаднат в пълен потрес, то не са гащи, то не са чаршафи - всичко е на показ.
Живея в стара сграда на голям булевард, от към него никой не простира, то там няма и къде (само декоративни балкончета 1,5 м на 0,5 м, стават само да сложиш 2-3 саксии). От другата страна на сградата има вътрешни дворове, които са заключени между сградите на моята улица и сградите на отсрещната улица и между срещуположните сгради са опънати въжета с макари, нещо като показаното от Не се сърди човече, но доста по-дълги. Само има един проблем...някои от въжетата са общи. Случвало се е някоя съседка да иска да си просне прането, но другата отсреща вече да си е проснала нейното... Mr. Green Тогава става екшън, докато се разберат с викане през балконите, била съм свидетел на това няколко пъти (то е трудно да не ги чуеш).

# 398
Стига с това пране и простори.
Днес се возих в метрото, надявах се да ме види Трещи, защото нали каза, цитирам по памет "то  саде Шакири по метрото" Joy
Бях с пола ниска талия и летни ботуши, нагоре с потниче цвят сахара. Без сутиен. Blush Заради презрамките... не бях сигурна да не сбъркам цветовата гама и не сложих, то от тая тема, смея ли да сложа неподходящ цвят... Rolling Eyes

# 399
  • До хладилника, който обичам
Жалко, че повечето съседки сега не са си прострели прането, за да ви покажа просторите тук в пълния им блясък. Mr. Green Възмутените от прането щяха да изпаднат в пълен потрес, то не са гащи, то не са чаршафи - всичко е на показ.
Живея в стара сграда на голям булевард, от към него никой не простира, то там няма и къде (само декоративни балкончета 1,5 м на 0,5 м, стават само да сложиш 2-3 саксии). От другата страна на сградата има вътрешни дворове, които са заключени между сградите на моята улица и сградите на отсрещната улица и между срещуположните сгради са опънати въжета с макари, нещо като показаното от Не се сърди човече, но доста по-дълги. Само има един проблем...някои от въжетата са общи. Случвало се е някоя съседка да иска да си просне прането, но другата отсреща вече да си е проснала нейното... Mr. Green Тогава става екшън, докато се разберат с викане през балконите, била съм свидетел на това няколко пъти (то е трудно да не ги чуеш).

Всъщност е забранено простирането откъм лицевата част на сградата, никой "копче" не може да каже за простиране откъм двор/вътрешна/задна част Simple Smile Малко са сградите с две парадни фасади.

# 400
Но като чета тук, сигурно може да се възмути, че гащите на съседката му развалят гледката, въпреки че не е забранено да си ги мята там. Grinning

# 401
Стига с това пране и простори.
Днес се возих в метрото, надявах се да ме види Трещи, защото нали каза, цитирам по памет "то  саде Шакири по метрото" Joy
Бях с пола ниска талия и летни ботуши, нагоре с потниче цвят сахара. Без сутиен. Blush Заради презрамките... не бях сигурна да не сбъркам цветовата гама и не сложих, то от тая тема, смея ли да сложа неподходящ цвят... Rolling Eyes

Ми кажи, Шанти, аз няма цял ден да вися в метрото и да броя презрамки. Не съм те видяла, няма начин да пропусна.  Аз хубавите неща ги забелязвам. Та напоследък взех да се заглеждам - наистина много елегантни възрастни дами.  

# 402
Сутиена го простирам по презрамки, но ако кажете, веднага ги свалям.

# 403
Нали темата беше за показващото се бельо над дрехите? Какво общо има простирането на дрехи с това?

Ох, благодаря ти. Чудесно е да знам, че имам съмишленичка, която също се притеснява да не обърка цвета на сутиена си.  Hug

# 404
  • София

Ох, благодаря ти. Чудесно е да знам, че имам съмишленичка, която също се притеснява да не обърка цвета на сутиена си.  Hug

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт