Бельото отвън

• 43 786
  • 869
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Янечек, мога да разкажа за моята рокля. То и случаят без гащи пак е с нея Mr. Green
Не е и купена, шита е по поръчка даже Crazy Много ми хареса дантелата и трябваше да е само отпред на деколтето. Но направих грешка да отида на проба с мъжа ми, който заяви, че приличам на стара мома - монахиня Twisted Evil И шивачката реши, че ще го предизвикаме с дантелен гръб. Между другото, стои страхотно, ако успееш да понесеш силиконовите работи /дантелата е плътна и не си личи силиконът/ Mr. Green
Вторият случай с гащите - малко съм понапълняла, канят ни на коктейл, аз още не съм открила любимите си Sloggy, които не се очертават и не се забелязват под дрехи. В последния момент с ужас откривам, че всичките ми налични гащи се очертават под роклята и решавам - без тях. Е, умрях просто, няма такъв сърбеж и дискомфорт Whistling
Трети случай - служебен банкет, гащи не се очертават, но съм със силиконови презрамки, които по команда се късат едновременно на дансинга. Е, това беше последното ми приключение с тази рокля Joy

# 736
Леле, всичко това с една рокля.  Joy Сигурно е любимата на мъжа ти.

# 737
Аз пък си представих дантелена рокля с гол гръб, а ако силиконът не се вижда под дантелата, много ясно, че ще търпя, все пак става дума за една вечер.
Има едно чорапогащници, които са предназначени точно за носене без гащи, имат си памучно парцалче.

# 738
  • Варна
Ако гърбът беше една идея по-висок, би могла да се носи с това.
това презрамка има ли нагоре не разбирам?Реално ми се струва че няма да стои хубаво ако няма, ако има пък ще се вижда горе, отделно как опакована бих се чувствала...не.Без презрамки много сутиени нося, но без гръб за такъв не мисля, че съществува  хубав и удобен.Има едни с лепенки под мишниците,но лично аз заради 1 дреха и то без да е претенциозна и за повод обаче бельо не бих си купила.Нося я рядко блузата , полюшвам се и така.. Laughing
Голди, големи патила с тази рокля, посмях се ...Simple Smile
Аз с едни боти имах големи премеждия, преди години, но толкова силни спомени и травми са ми оставили че ще ги помня до живот...Едва не осакатях на 2-3 пъти с тях.

# 739
  • Бургас
Аз пък си представих дантелена рокля с гол гръб, а ако силиконът не се вижда под дантелата, много ясно, че ще търпя, все пак става дума за една вечер.
Има едно чорапогащници, които са предназначени точно за носене без гащи, имат си памучно парцалче.
Нямаше време за реакция Mr. Green
Веси, аз за тази рокля бях си купила един сутиен - само чашки и имаше възможност да му се слагат различни гърбове, включително и такъв от линка, купуваха се отделно, но не съм пробвала Rolling Eyes
Аз май съм за мунската тема вече с тия откровения - и перипетии с корсет имам Twisted Evil Слагам го за пръв път на една Нова година, всичко точно, но като седна и тия ми ти банели ли са, шини ли са  - не ги знам, се огъват и се надуват през дрехите. Е, стоях като глътнала бастун цяла вечер, ни смея да мръдна, ни нищо Crossing Arms

# 740
  • Варна
Ох и при мен беше с тези боти за една далечна НГ инцидента единия, но после продължих и не се отказах, докато се изтрепах почти един път и кандисах...Но в името на модата на 23-24 години какво ли не съм вършила.Сега не бих си причинила такива страдания.. Laughing

# 741
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, какви случки имате само Joy. Аз не мога да се похваля с чак такива, само веднъж с този потник, който е просто невъзможен за носене със сутиен, изминах няколко метра в центъра с леееко изместено встрани деколте, та зарадвах намиращите се наоколо млекопитаещи Laughing

# 742
Джо smile3532 smile3532 newsm09

Имаш много хубави цици. Mr. Green По принцип не харесвам гърди без сутиен, но твоите ми харесаха. Crazy

Хвърляш ССФ в шок с тази разлика! Naughty Mr. Green

# 743
Ами има някои слаби жени без почти никакви гърди и мисля, че тези блузки без гръб точно за тях са правени да ги носят по без сутиен. Някак си не върви да си 90C или D и да се потофирчиш с таквози нещо.
Аз имам една позната, която почти през цялото време си ходеше без сутиен и веднъж решихме, че трябва да има поне един в гардероба си. Опитахме се да открием нещо подходящо за нейния "бюст", но само се посмяхме и решихме повече да не се мъчим. Просто нямаше толкова малка чашка като за нейните гърди. Особено пък в Германия, представете си, където сякаш големите цици са запазена марка... трудна работа. Та си ходеше боща момичето и изобщо не изглеждаше неприлично.

# 744
В Германия и Австрия сутиените са точно с една буква по големи ( чашката имам предвид)  от тези в Англия, Франция и Италия. Другите дрехи също често са с един номер по големи.
Така че реално жена с чашка А из по фината Европа наистина ще е загубена на сутиенния немски пазар:)
От друга страна, съвсем са разпространени онези потници с допълнително укрепване- нещо като подплата със стегнат ластик под бюста или направо чашки към потниците с тънки презрамки, които вършат работа докъм чашка C, D.

# 745
  • вятър в маслините, вятър над хребета
па мерси, Бебе Laughing. Иначе ССФ трябва все да си е в шок, на мен разликата ми седи от море до море, ей преди малко сортирах снимки от миналата седмица, и там се види, а не съм се пекла от миналия август Whistling

# 746
Моята изцепка е с пола - прихлупваща се, плажна. От едната страна е лепенка, а от другата - връзки. Ходихме до рибарски магазин. Отвън спрял камион и шофьора нагло ме зяпа. Не обърнах внимание. В магазина 4 - 5 човека, единия се загледа доста в мен. Поглеждам се - връзката се развързала и ми се виждат гащите отпред.  ooooh!

# 747
  • Варна
па мерси, Бебе Laughing. Иначе ССФ трябва все да си е в шок, на мен разликата ми седи от море до море, ей преди малко сортирах снимки от миналата седмица, и там се види, а не съм се пекла от миналия август Whistling

Задавих се с кафето! Бива ли така?! Такова хубаво момиче, а с такава разлика, тц, тц, тц....Драмата е, че плаж без наш'та форумка не остана, където да поправиш тази недопустимост, тц, тц, тц....

# 748
  • София
оооо, ако си говорим за приживявания... аз имах едно с един скъсан панталон по шева точно на задника в университета... тамън се бяхме загаджили с половинЪТ, когато ми се изсмя в ухото и ми каза "Мило, понталонът ти е скъсан" - вместо да ме завърти да не ме гледат другите той се хили... не, че и аз не се смях много де. ма като седнах на една пейка. добре, че майка ми дойде с друг панталон да се преоблека. добре, че бях с черни, а не с цветни прашки, както обикновено ходя, та с черен панталон не си личеше от километри. Пълно с народ беше в този ден.

# 749
Аз веднъж се разхождах ЦЯЛ ДЕН с разкопчан цип, но широко отворен, бях с бели дантелени гащи. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт