Бельото отвън

• 43 867
  • 869
  •   1
Отговори
# 720
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък когато трябва, не нося сутиен. Всъщност по цяло лято кажи-речи не нося Blush

# 721
  • Бургас
Е, какво не и харесахте на абитуриентката, тъкмо според канона на ССФ е - няма силиконови презрамки, няма контрастни гащи, че и жълти павета ми се видяха Mr. Green Фона на танца не мога да коментирам, че го пуснах без звук да не привличам вниманието на щерката Joy
Аз не мога в никакъв случай да изляза без сутиен Tired Имам официална рокля, която е изцяло с дантелен гръб - ами, налага се да я нося със сутиен със силиконов гръб и презрамки, но не ми е комфортно, определено ooooh!

# 722
  • # супернатурална #
И аз така-без гащи излизам, без сутиен не  Laughing

# 723
hahaha И аз. Laughing

# 724
  • # супернатурална #
Аа, теб те знаем  Joy

# 725
  • Бургас
hahaha И аз. Laughing
Без гащи и аз съм излизала Crazy Ама с чорапогащник Joy Е, няма такъв ужас. Щях да откача цяла вечер Joy

# 726
# 727
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бебе, защо въобще да ги слагаш, като постоянно ще са ти около глезените hahaha

# 728
Просто от любопитство - защо си купувате дрехи, които носите с неподходящо бельо и по този начин разваляте впечатлението от дрехата?
Силиконовите презрамки изглеждат страшно евтино, освен това се впиват даже на кльощав човек - приличат на тиксо, под тях винаги е запотено и това няма как да се скрие. Страшна грозотия.

# 729
Без сутиен не мога. Имам една лятна рокличка с тънки презрамки, не ми харесва особено със сутиен, но е доста ефирна и без направо се чувствам гола. Предпочитам да смущавам естетическите възприятия на околните, но на мен да ми е комфортно.
Гащите не си ги давам, сутиена може и да го прежаля някой път, ама без гащи - не Naughty

Между другото, моят бал беше на същото място като в клипа, всеки път като го видя този клип благодаря на Господ, че не е бил и по същото време.  Praynig

# 730
Просто от любопитство - защо си купувате дрехи, които носите с неподходящо бельо и по този начин разваляте впечатлението от дрехата?
Силиконовите презрамки изглеждат страшно евтино, освен това се впиват даже на кльощав човек - приличат на тиксо, под тях винаги е запотено и това няма как да се скрие. Страшна грозотия.
newsm10

Бебе, защо въобще да ги слагаш, като постоянно ще са ти около глезените hahaha
Шттт ма! hahaha

# 731
  • # супернатурална #

Без гащи и аз съм излизала Crazy Ама с чорапогащник Joy Е, няма такъв ужас. Щях да откача цяла вечер Joy
smile3532 Ох, съчувствам ти!

# 732
  • Варна

такава блуза имам,подарък ми е, слагала съм я без сутиен.Тя си е за без сутиен.И 1-2 пъти с горнище на бански само с връвчицата отзад, така става горед долу, за басейн съм я обличала така.Но и без сутиен става, стои добре, черна е, елегантна, но самата аз не харесвам полющващ се бюст особено..и рядко излизам така.Силиконови презрамки и гърбове никога не съм носила.

# 733
Ако гърбът беше една идея по-висок, би могла да се носи с това.

# 734
Не бях виждала такова. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт