Бельото отвън

• 43 946
  • 869
  •   1
Отговори
# 705
  • Kопенхаген
joy_r , ама как щеше да сА лишиш от подобен чумбиш  Laughing

Да влизат мъжовете и да започва брането на бостана  Naughty

# 706
  • вятър в маслините, вятър над хребета
...дамата с прасенцата...
колко чеховско hahaha hahaha hahaha

Мадам, да се бях лишила по-добре Joy

# 707

How to wear Backless Tops!

# 708
Ох, тази година сред абитуриентките имаше доста по темата - изцяло облечени в бельо (една розова с жартиери и много тюл), както и такива с изцяло липсващо. Имаше една ужасна - голият гръб преминаваше в гол гъз, а бельо - не.

# 709
На мен ми е грозно така, предпочитам сютюен да се вижда. Flutter

# 710
Къде е Чехов сега, да събира мат'реал, къде? Ама то радост ли бе да я опишеш! На фона на тази насвяткана абитуриентка, участничките в карнавала в Бразилия с техните прашки и пера в задниците, направо ми изглеждат като олицетворение на въздържанието и порядъчността.

# 711
  • София
Ох, тази година сред абитуриентките имаше доста по темата - изцяло облечени в бельо (една розова с жартиери и много тюл), както и такива с изцяло липсващо. Имаше една ужасна - голият гръб преминаваше в гол гъз, а бельо - не.

тази е стара, от доста време се върти в нет пространството...

# 712
  • вятър в маслините, вятър над хребета
голият гръб преминаваше в гол гъз
Днес сте поетични, много hahaha

Бутински, всяка година тайно отправям благодарствена молитва, че по баловете не съм в България ooooh!

# 713
  • Kопенхаген
pasinet , ммммм класика в жанра  Grinning

Мацката с летящите бомби я показх и на милото  Shocked Щото моите две правят нейната една  Laughing

# 714

На мен и в двата случая ми е грозно, но се чудя ако ми подарят такава блуза какъв вариант ще избера за носене, освен да обърна гърба отпред, че поне да се вижда по хубавата част от сютюена.  Mr. Green

# 715

На мен и в двата случая ми е грозно, но се чудя ако ми подарят такава блуза какъв вариант ще избера за носене, освен да обърна гърба отпред, че поне да се вижда по хубавата част от сютюена.  Mr. Green
Да, и аз се чудя, като и без сутиен не ходя. Crazy Дано не ми подаряват. Rolling Eyes

# 716
  • Велико Търново
Изводът е, че такива блузки са за мадами с малки боски.

# 717
Ми те и моите са малки, но пак не ходя без сутиен. Grinning

# 718
Ето ги - бельото си е отвън, където го има. Явно може, но само по важен повод, в ежедневието човек трябва да е по-умерен.

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 23:27 от Янечек

# 719
На някой жени с по стегнати тела и с хубав тен и кожа, когато розови дантелки се виждат е сладко и загадъчно и е адски възбуждащо. Отива им и стои красиво. Останалото си е завист и клюки. На красивото тяло, малко дантелка си е супер хубаво и сладко.

Общи условия

Активация на акаунт