Бельото отвън

• 43 654
  • 869
  •   1
Отговори
# 855
http://www.drehi.bg/userfiles/image/20-12su2.jpg

Общо взето обаче всички по-раздвижени сутиени, на които им кръстосваш презрамките на врата, ниско на кръста или през петите, както и всички лепенки, шнурчета, силиконови презрамки и т.н. са сътворени за жените с малки бюстове. За другите, ще ме извиняват пуританките и любителките на тон в тон, ама като влезеш в магазина си е чист късмет ако има поне два модела от твоя номер - за цветова гама изобщо не говорим.

Виц по темата:
Един мъж решил да изненада жена си с подарък и влиза в магазин за бельо. Поразглежда и решава да й вземе сутиен, но идея си намял какъв й е размерът. Тогава продавачката любезно му предложила да му помогне:
- Добре, как изглеждат с каква големина и форма са - като праскови, като пъпеши .....
- Ами-и-и-и-и......... като уши на дакел Crazy

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 12:40 от speranzza

# 856
Глупости, всички хубави модели били за малки ц.ц.!

# 857
  • София

Тя написа "по-раздвижени" сутиени, а не по-хубави Simple Smile Сигурна съм, че не мисли, че всички хубави сутиени са за малки ... Simple Smile

# 858
Аз предлагам на ССФ това
Скрит текст:
така и техните деца ще бъдат в тон и няма да им се очертават пелините под дрешките.

# 859
Ама това наистина ли съществува? Shocked Shocked Shocked Shocked

# 860
Не съм сигурна, попадна ми във фейса. Извратена работа.

# 861
Ама това наистина ли съществува? Shocked Shocked Shocked Shocked

He. Simple Smile

# 862
Пфю! Шокирах се за момент. Rolling Eyes

# 863

Тя написа "по-раздвижени" сутиени, а не по-хубави Simple Smile Сигурна съм, че не мисли, че всички хубави сутиени са за малки ... Simple Smile

Същата работа, мисли, че "общо взето" раздвижените модели са за малки."Общо взето" в един магазин може и да е така, но сега избора е токова голям, че се чудиш какви модели да вземеш.

# 864
  • Велико Търново
Моден съвет от професионален консултант:

# 865
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Смеят се те на ромката, ама аз така се стресирах от муцунката на репортерката, че от потрес не оцених "ситьоните" Joy

# 866
По-едрият бюст тежи, от тази гледна точка по-фините както и силиконовите презрамки не могат да осигурят нужната стабилност и комфорт; с презрамки кръстосани ниско долу, все едно си без сутиен - изпълнява декоративна функция, но не и основната си  да поддържа бюста. За разните там самозалепващи варианти изобщо да не говорим.
За разнообразието, ако е до чашка "С" - да, но с чашка "D" e трудно - има не повече от 2-3 марки, които предлагат нещо свястно (не тип на парашутния сутиен на баба), за нагоре невъзможно (а в Германия си има до чашка "F").

# 867
Да,всички хубави сутиени са сътворени за жените с малки цици. JoyИ точно те нямат нужда от такива. JoyПоне до някое време де. Mr. Green

# 868
Ми те германките си приличат на крави,не е хубаво  да ходят така без сутиен. Shocked

# 869
По-едрият бюст тежи, от тази гледна точка по-фините както и силиконовите презрамки не могат да осигурят нужната стабилност и комфорт; с презрамки кръстосани ниско долу, все едно си без сутиен - изпълнява декоративна функция, но не и основната си  да поддържа бюста. За разните там самозалепващи варианти изобщо да не говорим.
За разнообразието, ако е до чашка "С" - да, но с чашка "D" e трудно - има не повече от 2-3 марки, които предлагат нещо свястно (не тип на парашутния сутиен на баба), за нагоре невъзможно (а в Германия си има до чашка "F").

Последните добри попадение намерих в H&M и цената им е двойно по-ниска от тези, които намирам за мен по останалите магазини.

Общи условия

Активация на акаунт